- 8 Eylül 2016
- 103.197
- 437.824
- 898
- 35
Neymiş ki acaba :))Yok canım est burdaki hanimlar benden becerikli ama bu becerikli ve iddialı hanımların unuttuğu bişey var
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Neymiş ki acaba :))Yok canım est burdaki hanimlar benden becerikli ama bu becerikli ve iddialı hanımların unuttuğu bişey var
Canım fazla mı spor yapıyorsun acaba, bizim takımdada spor yaparken kilo alanlar oldu ama yürüyüşe gecince güzel kilo verdilersormaya misafirlikte birde beraber spora gittigniz arkadas o kadar yapma etme dedim ama dinlememiş
Zayıflama işi kotu gidihor dahiliye sıra aldım tahlil sonuçları ile diyetisyene gideceğim veremiyorum çünkü
Yaptığım sporun 45 dk si koşu bandı zaten fazla spor kilo yapar mı yaCanım fazla mı spor yapıyorsun acaba, bizim takımdada spor yaparken kilo alanlar oldu ama yürüyüşe gecince güzel kilo verdiler
Sporun fazlası kaslarda şişmeye sebep oluyor canım ama cok asırıda değil yediğin yemek saatleri yediklerinde önemli tabikiYaptığım sporun 45 dk si koşu bandı zaten fazla spor kilo yapar mı ya
Ya çok güzel incelme oldu o konuda sıkıntı yok hatta gören zayifladin mi diyor ama kilo aldım yani ://Sporun fazlası kaslarda şişmeye sebep oluyor canım ama cok asırıda değil yediğin yemek saatleri yediklerinde önemli tabiki
Sen kan degerlerine baktırcam demissin sanırım ona göre diyetisyen yardımı ile daha iyi kilo verebilirsin
Yaglardan gidiyordur o zaman moralini bozma canım yemek düzeninde zamanla oturursa o zaman daha güzel kilo verirsinYa çok güzel incelme oldu o konuda sıkıntı yok hatta gören zayifladin mi diyor ama kilo aldım yani ://
Maalesef yemek saatleri her zaman uymuyor birbirine plates 7-8 arası bazen platesten önce bazen sonra yürüyüş için kalıyorum bazen spora gitmeden bazen gelince yiyorum bir düzgün dikiş tutamadım
İşte düzene sokayım kendimden utanayim diye diyetisyene gideceğimYaglardan gidiyordur o zaman moralini bozma canım yemek düzeninde zamanla oturursa o zaman daha güzel kilo verirsin
Sağol canımyolunuz acik olsun her zaman
Sağol canımNevreste herşey gönlünce olsun inşallah
Çok güzel olmuş gözlerim kamaştıIY AKSAMLAR KIZLAR MERAK ETIM Kukrim NASIL OLDU ACABA
Çok güzel olmuş gözlerim kamaştı
Çok güzel olmuş gözlerim kamaştı
bende görmek istiyorum kukrimKukrim bugün mevlüt vardı çok güzel olmuş
AA Bilmiyirdum her seybiy olsun iy olun saglikla kalim ne kacarKukrim bugün mevlüt vardı çok güzel olmuş
Yüz görümlüğü istiyorbende görmek istiyorum kukrim
Bana özelCanfeb kim ki Kukrim i görsün