• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

En başarılı bulduğunuz "Sütlü Tatlı " tarifi hangisidir?

• Ankete Katılan
    708
  • Anket Kapalı .
Nasıl gidiyor zayıflama işleri? En son pasta gömmüşsün🙄
:D sormaya misafirlikte :olamaz: birde beraber spora gittigniz arkadas o kadar yapma etme dedim ama dinlememiş

Zayıflama işi kotu gidihor dahiliye sıra aldım tahlil sonuçları ile diyetisyene gideceğim veremiyorum çünkü :(

:KK70: sormaya misafirlikte :olamaz: birde beraber spora gittigniz arkadas o kadar yapma etme dedim ama dinlememiş

Zayıflama işi kotu gidihor dahiliye sıra aldım tahlil sonuçları ile diyetisyene gideceğim veremiyorum çünkü :KK43:
Dahiliye endokrinolojiye yollar ,ıyi olur.Test yaparlar. Yemeyince gidiyor diyorsun sen bi ara

Dahiliye endokrinolojiye yollar ,ıyi olur.Test yaparlar. Yemeyince gidiyor diyorsun sen bi ara
Bilmiyorum bakalım ne olacak ben yemeye dikket edince çok çabuk gidiyordu artık öyle olmuyor o kadar spor yapıyorum en az iki kilo vermem lazimdi şimdiye be daha kilo aldım ://

Bilmiyorum bakalım ne olacak ben yemeye dikket edince çok çabuk gidiyordu artık öyle olmuyor o kadar spor yapıyorum en az iki kilo vermem lazimdi şimdiye be daha kilo aldım ://
Bir an once git o zaman minik,sonrasi daha zor olur

Back