- 24 Eylül 2018
- 98.558
- 295.041
- 698
Sen de benimSağol canımsın
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Sen de benimSağol canımsın
Nasılsın :))
Onaylanmadan göremiyorsun :/Benim tatlı kayboldu sanırım
Biliyorum canım dün gece yükledim arada bakıyorum da daha yok ortalarda :)))Onaylanmadan göremiyorsun :/
Fena değilim,sen nasılsın?Nasılsın :))
Yok canım söylemedim dün gece yükledim zaten sabah da işi var diye söylemedim acılır nasılsa acelem yok :)
İyi bende iyi diyelim iyi olsunFena değilim,sen nasılsın?
Biz acele ediyoruz belkiYok canım söylemedim dün gece yükledim zaten sabah da işi var diye söylemedim acılır nasılsa acelem yok :)
Iddialı bir tarifim yok zaten acele etme canım :)))))Biz acele ediyoruz belki
Nasıl gidiyor zayıflama işleri? En son pasta gömmüşsünİyi bende iyi diyelim iyi olsun
sormaya misafirlikte birde beraber spora gittigniz arkadas o kadar yapma etme dedim ama dinlememişNasıl gidiyor zayıflama işleri? En son pasta gömmüşsün
benimki de hiç iddialı değil emin olIddialı bir tarifim yok zaten acele etme canım :)))))
Dahiliye endokrinolojiye yollar ,ıyi olur.Test yaparlar. Yemeyince gidiyor diyorsun sen bi arasormaya misafirlikte birde beraber spora gittigniz arkadas o kadar yapma etme dedim ama dinlememiş
Zayıflama işi kotu gidihor dahiliye sıra aldım tahlil sonuçları ile diyetisyene gideceğim veremiyorum çünkü
Olsun sen güzel sunum yapıyorsunbenimki de hiç iddialı değil emin ol
Bilmiyorum bakalım ne olacak ben yemeye dikket edince çok çabuk gidiyordu artık öyle olmuyor o kadar spor yapıyorum en az iki kilo vermem lazimdi şimdiye be daha kilo aldım ://Dahiliye endokrinolojiye yollar ,ıyi olur.Test yaparlar. Yemeyince gidiyor diyorsun sen bi ara
Yok canım est burdaki hanimlar benden becerikli ama bu becerikli ve iddialı hanımların unuttuğu bişey varOlsun sen güzel sunum yapıyorsun
Bir an once git o zaman minik,sonrasi daha zor olurBilmiyorum bakalım ne olacak ben yemeye dikket edince çok çabuk gidiyordu artık öyle olmuyor o kadar spor yapıyorum en az iki kilo vermem lazimdi şimdiye be daha kilo aldım ://