- 8 Nisan 2017
- 56.971
- 300.405
- 698
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Aayy kurban olurum yaa of yavrum benm nerede olmus.3 şehit varmış 1i bebek
Şanlı urfa da şimdi Mardin'de de varmış 2 şehit ve yaralılarAayy kurban olurum yaa of yavrum benm nerede olmus.
3 senem var, görev bitince bizde gidecegizHayirdir sen nereye taşıniyorsun :))
5 oldu şehit sayısı.3 şehit varmış 1i bebek
Allah rahmet eylesin ailelerine sabir versin.. cok zorlu bi sürec Rabbim yardimcıları olsun sag saglim ailelerine kavusdursun hepsini.Şanlı urfa da şimdi Mardin'de de varmış 2 şehit ve yaralılar
Ehheyyyy tatlınıda götür giderken gülümmmmBen gene mapusa düşecek gibi durayrum hakkınızı helal edin ziyaretime gelmeyi unutmayın şu beğenmedim butonu yaktı beni
Amin canımAllah rahmet eylesin ailelerine sabir versin.. cok zorlu bi sürec Rabbim yardimcıları olsun sag saglim ailelerine kavusdursun hepsini.
Ehheyyyy tatlınıda götür giderken gülümmmm
Benimle gelmek istiyorsun heralde oraya yazdığım ilk msj i gördün dimi sanki konuya yorum yapmışım gibi bilmis bilmis eski konu diye yazıyo,birde beğenmedim bırakmış msjimaEhheyyyy tatlınıda götür giderken gülümmmm
Iyide senin gitmene sebep olacak birşey yok ki Okunani anlayan sağlıklı her birey senin, eski konusunun göründüğünü göstermek istediğini anlarBenimle gelmek istiyorsun heralde oraya yazdığım ilk msj i gördün dimi sanki konuya yorum yapmışım gibi bilmis bilmis eski konu diye yazıyo,birde beğenmedim bırakmış msjima
Cumartesi sabahına bıraktım canım annem olunca yapamıyorum ben yaparken birseye karısıyor mutlakaZipzip- yaptinmi tatlini
Konu dışı yorum ve polemik ten atabilir şikayet ettiyse anlamamis işteIyide senin gitmene sebep olacak birşey yok ki Okunani anlayan sağlıklı her birey senin, eski konusunun göründüğünü göstermek istediğini anlar
Goremezsem bana ayir tatlidanCumartesi sabahına bıraktım canım annem olunca yapamıyorum ben yaparken birseye karısıyor mutlaka
Cık gel ankaraya beraber yerizGoremezsem bana ayir tatlidan
Bekar olsam gelirdimCık gel ankaraya beraber yeriz