- 24 Eylül 2018
- 98.535
- 295.006
- 698
Takık ayol senin adamJenna16 sonradan jeton dustu sporda giydiğim taytla geziyormusum evde onay mis atari
Sorunca aklıma geldi
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Takık ayol senin adamJenna16 sonradan jeton dustu sporda giydiğim taytla geziyormusum evde onay mis atari
Sorunca aklıma geldi
Ben de izliyorum sıkıldıkçaHer gün izliyor o adamı
Kumandayı da çocuklar kullanmış eve girdiğimde ibi izliyorlardıHem adam o kadar kumanda kullanmış, yorulur tabii. Benc3 kendinden utanmalısın Minik Şallı
Aynen perdeleri kapatiyorsuj demi orda diyor yok siteye şov yapıyorum tövbe ya rabbimTakık ayol senin adam
Ben sıkıldım. Eşim sıkılmadi senelerdir aynı şeylere aynı şekilde gülüyor halaBen de izliyorum sıkıldıkça
Çocuklara kumanda emanet edilir mi ? Değiştirmezler de şimdi, izle dur İbi,Doru,Rafadan TayfaKumandayı da çocuklar kullanmış eve girdiğimde ibi izliyorlardı
Ahahhaah Herkesin elinde bir dürbünAynen perdeleri kapatiyorsuj demi orda diyor yok siteye şov yapıyorum tövbe ya rabbim
Bir şey bulamazsam ben de açıp izliyorum zevkle :)Ben sıkıldım. Eşim sıkılmadi senelerdir aynı şeylere aynı şekilde gülüyor hala
Durbune gerek yok karsisida kafe varAhahhaah Herkesin elinde bir dürbün
Olsun,sen öyle de Bu arada kimse yok ,ikimiz koşturuyoruzDurbune gerek yok karsisida kafe var
Benim çocuklar parka geçerken görüyor beni o yüzden diyor kapat perdeleri
Canımm internetim 10 gün kala yine bitmek üzere bakıp kaçıyorum
Aynen bizi başbaşa bıraktılarOlsun,sen öyle de Bu arada kimse yok ,ikimiz koşturuyoruz
HoşgeldinCanımm internetim 10 gün kala yine bitmek üzere bakıp kaçıyorum
FarkındayımAynen bizi başbaşa bıraktılar
Valla kizin uyuyasi yok girdim battaniye altına tel kurcalihorim çok zevkli ..kız uyuymamak için direniyorFarkındayım
Işığa bakmaktan iyice uyumayacakValla kizin uyuyasi yok girdim battaniye altına tel kurcalihorim çok zevkli ..kız uyuymamak için direniyor
Işığa bakmaktan iyice uyumayacak
Ne yapacaksın,yoksa uyumaz