Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Girmiyor evetJenna üyesi de girmiyor galiba
Gözünüz aydın canımİnşaallah canım evi tuttuk
Gözlerim şişti ya
Nereye yazdın da hallettin hemşo?Ben de deneyeceğimCiddi mi? Ne yazayım üye girmiyor nicki alabilir miyim mi diyeyim
Vallaha kalpten giderimMagnolia ile gelirse şaşmam
Nereye yazdın da hallettin hemşo?Ben de deneyeceğim
Ilki için Allah korusun ikincisi için güzel fikirVallaha kalpten giderim
Üyenin profiline girip şikayet edip Üye.... tarihinden beri aktif değil, nick i alabilir miyim yazmıştım
Onlar pek ugramiyo oyüzden onlara dedimMinik kim ki zaten
kızı uyutursam bugün daha erken gideceğim :))Sportmenus minik
tamam ozamanOnlar pek ugramiyo oyüzden onlara dedim
Hadi bakalım:)kızı uyutursam bugün daha erken gideceğim :))
tamam ozaman
Minik şallıHadi bakalım:)
Ama ıyi buldum bunu,kabul etMinik şallı
Adama malum oldu ıyi miBugün eşim bana minik dedi ben şok
İçim tuhaf oldu nede miniğim ya dedim güldüm iş yerinde bir arkadaş var lakabı minik aklıma o geldi dedi sevinsem mi üzülsem mi bilemedim
Hakikaten şok oldum kendi kendime söyleniyourim bazen iyice nick le ozlesmisim bazen kendim için minik diyorim söylenirken o da bugün minik deyince bana sok oldimAdama malum oldu ıyi mi
Azıcık boğazını tutman lazım, yemeği çok seviyorsun çünküHakikaten şok oldum kendi kendime söyleniyourim bazen iyice nick le ozlesmisim bazen kendim için minik diyorim söylenirken o da bugün minik deyince bana sok oldim
Acaba nick im gibi minik olacak miyim birgün
Hemde çok seviyorum bugün pazarda eşim kokorec yiyelim diyor bende isterim fitcbir kadin olup herşeyi yemek ama malesef dedim iyki fit değilsin bende o zaman obez olurdum dediAzıcık boğazını tutman lazım, yemeği çok seviyorsun çünkü