Yok ablam toplanıyorum kızların okul ve ev halledilirse haftasonu gidiyorum.Eşya haftaya gelecek.Okul tatil olunca gideceksiniz demi,ailen nasıl mutludur şimdi
Çok mutlular
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Yok ablam toplanıyorum kızların okul ve ev halledilirse haftasonu gidiyorum.Eşya haftaya gelecek.Okul tatil olunca gideceksiniz demi,ailen nasıl mutludur şimdi
Şükür abla iyyiim uğraşıyoruz evde :)) nasıl torun büyüdü mu
Yok ablam toplanıyorum kızların okul ve ev halledilirse haftasonu gidiyorum.Eşya haftaya gelecek.
Çok mutlular
İyim ablacım çok teşekkür ederim❤
Günaydın
Yapacak bir şey abla kızlar yeni başladı.Alşırlar oğlumda sınıfın en iyilerinden ben daha çok ilgilenirsem toparlarız.Okul değişecek bu seferde zor olmayacakmı çocuklar için,kolay gelsin sanada.
Nasıl mutlu olmasınlar demi
Yapacak bir şey abla kızlar yeni başladı.Alşırlar oğlumda sınıfın en iyilerinden ben daha çok ilgilenirsem toparlarız.
Benİm minikk dostumMinik kim ki zaten
Şuan tam merak zamanı Allah yardımcısı olsun kizinin en dikkat edilmesi gereken zaman ablaGünaydınlar,torun büyüdü 15aylık oldu teyzesi geçen hafta buradaydı zaten tam bir fırtına evi talan etti resmen
Benİm minikk dostum
Öyle ablacımNeyseki okullar açılalı çok olmadı,alışırlar çocuklar sanada çok iş düşüyor burda.
Günaydın tavşanımGünaydın
Ben de tek Jenna olabilsem keşkeCiddi mi? Ne yazayım üye girmiyor nicki alabilir miyim mi diyeyim
Sportmenus minikMinik kim ki zaten
Jenna üyesi de girmiyor galibaBen de tek Jenna olabilsem keşke
Yok ablam toplanıyorum kızların okul ve ev halledilirse haftasonu gidiyorum.Eşya haftaya gelecek.
Çok mutlular