Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Cok daha güzel olmuş. Güle güle kullanAnaaaam sade nana oldum, nickime kavustum, Nevreste 'm sayesindee
Öyle belli bir sebebi yok canım .Hayırdır?
Pek uğramıyorsun zaten,farkındayım
Üyeyi şikayet et, kendileri değişiyorBende, cantanem yapsam olur mu acaba
Bazen banada oluyor. Allah içine ferahlık versin canımÖyle belli bir sebebi yok canım .
Birikmislikler vurdu galiba bazen öyle oluyor doluyor doluyor taşıyor insan işte
Onadami bakiliyomusBurdaki goruntulemeye bakıyoruz kız ☺
Amin canım sağolasınBazen banada oluyor. Allah içine ferahlık versin canım
Öyle belli bir sebebi yok canım .
Birikmislikler vurdu galiba bazen öyle oluyor doluyor doluyor taşıyor insan işte
Hayırlı geceler bebişimHayırlı geceler
Üyeyi şikayet et, kendileri değişiyor
Aynen canım bende deOlur bazen öyle
Bende hele sık sık olur
Su siralar en çok senin mutluluğuna şahit olunca mutlu oluyorum canım benimÇok yoruldum.Uzun süre bant görmek istemiyorum
Çok yoruldum.Uzun süre bant görmek istemiyorum
Allah korktuğuna uğratmasın canım. Bol bol dua edeceğim sana,sağlıkla gelsin kuzucuğun inşallahSelam kızlar,bi kaç gündür banlıydım giremedim siteye.bu süre içinde de kötü şeyler oldu tabi.11+2 olduk bugün.cumartesi günü kanamam oldu ve ultrasonda da baya bi kanama alanı görüldü.doktor düşük tehliken var dedi dinlenmelisin bu kanama alanının kuruması lazım dedi.çok üzüldüm.bebeğim düşerse diye çok korkuyorum.1yaşında bir kızım var malum.henüz yürümüyor.illaki kucağıma almam gerekiyor bütün gün peşinde koşturmam gerekiyor.yani çocuk olunca öyle bi dinlenme olmuyor maalesef.malum Doğuda yaşıyorum ailem buraya çok uzak küçük kardeşim var okula giden.annemde gelemez.eşim 1 haftalığına izin aldı askeriyeden.inşallah bir haftada düzelir bu kanama alanı diyorum.şuan kızım Melisa’yı eşim kucağına alıyor temizliği yemeği o yapıyor Allah razı olsun.kasığımda da acı var biraz.progestan kullanıyorum.dua edin nolur bebeğimi kaybetmek istemiyorum.müslümanın müslümana duası kabul olurmuş.inşallah bebeğimi kucağıma alabilirim dağ Salim.12 haftalık bebek düşer mi
Olsun cnm bekliyorum meraklaOlsun canım ama yarın yapmıcam cok yorgunum persembe yapacagım
Okeyyy panpaTamm haberim yokmuş gibi çek kanka