En başarılı bulduğunuz "Sütlü Tatlı " tarifi hangisidir?

• Ankete Katılan
    708
  • Anket Kapalı .
Maşallah ağlaya ağlaya sende yaş kalmadı kıyamam
Şans yok bende şans keşke CocoChanelmademoiselle daha önce sıkıştırsaydim
Kuzu nevoş benden sonra ilk isteyene verdi galiba,sen biraz geç kalmışsın sanki rezerve için zaten iyi çilek yok piyasada boşver.sende kupta bisküvili muhallebili renkli şeyler yap gösterişli olur

Bana kaderimin bir oyunu mu bu
Aldı sevdiğimi, verdi zulümuuu

Cidden kaderimin bir oyunu bu bana galiba

Kuzu nevoş benden sonra ilk isteyene verdi galiba,sen biraz geç kalmışsın sanki rezerve için zaten iyi çilek yok piyasada boşver.sende kupta bisküvili muhallebili renkli şeyler yap gösterişli olur

Biraz geç kalmıştım maalesef, maşAllah sevdalısı da ne çokmuş
Bu arada bu nasıl bir avuntudur ya
Benim tatlı yamalı bohça gibi oradan buradan alıntı

Hamilelik nasi gediyor canim
Kanamalı ağrılı geçiyor canım Kendimi çok yordum malum kızımda kucakta duruyor yürümüyor daha.indir kaldır indir kaldır kucakla derken kanama alanım oluşmuş.inşallah geçer dinleniyorum şuan.eşim 1 haftalığına izin aldı o yapıyo işleri.

Ay canimm dikkat et oyle ayakda kalmak olamz kanma varken sana annen falan yakinda diymi sana yardim etseler

Kuzum geçmiş olsun canım, korkma birseycik olmaz Allah'ın izniyle

Kanka o kadar çok tarif varki magnolia değil ama yine kuplarda portakal pelteli muhallebi bisküvili muhallebi rengarenk bişeyler yapabilirsin.üzme kendini bak arkadaş kardan adam yapmış ne kadar şeker olmuş ben onlara bakmaya kıyamam

Kader sizi bir araya getirmiyor, vazgeç bu Magnolia sevdasından

Ay canimm dikkat et oyle ayakda kalmak olamz kanma varken sana annen falan yakinda diymi sana yardim etseler
Maalesef canım ben siirtteyim annem Isparta’da çok uzağız.kardeşim var okula giden annem gelemez.yani rabbime emanetiz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…