• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

En başarılı bulduğunuz "Sütlü Tatlı " tarifi hangisidir?

• Ankete Katılan
    708
  • Anket Kapalı .
Maşallah ağlaya ağlaya sende yaş kalmadı kıyamam :sinirli: :sinirli:
Şans yok bende şans :110: keşke CocoChanelmademoiselle CocoChanelmademoiselle daha önce sıkıştırsaydim :KK11:
Kuzu nevoş benden sonra ilk isteyene verdi galiba,sen biraz geç kalmışsın sanki rezerve için :KK19: zaten iyi çilek yok piyasada boşver.sende kupta bisküvili muhallebili renkli şeyler yap gösterişli olur

Bana kaderimin bir oyunu mu bu
Aldı sevdiğimi, verdi zulümuuu :KK53:

Cidden kaderimin bir oyunu bu bana galiba :110:

Kuzu nevoş benden sonra ilk isteyene verdi galiba,sen biraz geç kalmışsın sanki rezerve için :KK19: zaten iyi çilek yok piyasada boşver.sende kupta bisküvili muhallebili renkli şeyler yap gösterişli olur

Biraz geç kalmıştım maalesef, maşAllah sevdalısı da ne çokmuş :110:
Bu arada bu nasıl bir avuntudur ya :D
Benim tatlı yamalı bohça gibi oradan buradan alıntı :olamaz:

Hamilelik nasi gediyor canim
Kanamalı ağrılı geçiyor canım ☹️Kendimi çok yordum malum kızımda kucakta duruyor yürümüyor daha.indir kaldır indir kaldır kucakla derken kanama alanım oluşmuş.inşallah geçer dinleniyorum şuan.eşim 1 haftalığına izin aldı o yapıyo işleri.

Kanamalı ağrılı geçiyor canım ☹Kendimi çok yordum malum kızımda kucakta duruyor yürümüyor daha.indir kaldır indir kaldır kucakla derken kanama alanım oluşmuş.inşallah geçer dinleniyorum şuan.eşim 1 haftalığına izin aldı o yapıyo işleri.
Ay canimm dikkat et oyle ayakda kalmak olamz kanma varken sana annen falan yakinda diymi sana yardim etseler

Kanamalı ağrılı geçiyor canım ☹Kendimi çok yordum malum kızımda kucakta duruyor yürümüyor daha.indir kaldır indir kaldır kucakla derken kanama alanım oluşmuş.inşallah geçer dinleniyorum şuan.eşim 1 haftalığına izin aldı o yapıyo işleri.
Kuzum geçmiş olsun canım, korkma birseycik olmaz Allah'ın izniyle 🤲

Bu arada bu nasıl bir avuntudur ya :KK70:
Kanka o kadar çok tarif varki magnolia değil ama yine kuplarda portakal pelteli muhallebi bisküvili muhallebi rengarenk bişeyler yapabilirsin.üzme kendini bak arkadaş kardan adam yapmış ne kadar şeker olmuş ben onlara bakmaya kıyamam 😍😍🥰

Bu arada bu nasıl bir avuntudur ya :KK70:
Kader sizi bir araya getirmiyor, vazgeç bu Magnolia sevdasından :KK45:

Ay canimm dikkat et oyle ayakda kalmak olamz kanma varken sana annen falan yakinda diymi sana yardim etseler
Maalesef canım ben siirtteyim annem Isparta’da çok uzağız.kardeşim var okula giden annem gelemez.yani rabbime emanetiz 🙏🏻😢

Back