- 8 Haziran 2013
- 57.076
- 151.591
- 898
Yine mi olmadı yaaa
Bana kaderimin bir oyunu mu bu
Aldı sevdiğimi, verdi zulümuuu
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Yine mi olmadı yaaa
Neyi kaptim canim anlaymadimmmBence pinkpantera kaptı gibime geliyo sanki
Magnolia yıNeyi kaptim canim anlaymadimmm
Valahi ben bi sey kapamadim malesefBence pinkpantera kaptı gibime geliyo sanki
Menede bi sey yok icin rahat olsunMagnolia yı
Kuzu nevoş benden sonra ilk isteyene verdi galiba,sen biraz geç kalmışsın sanki rezerve için zaten iyi çilek yok piyasada boşver.sende kupta bisküvili muhallebili renkli şeyler yap gösterişli olurMaşallah ağlaya ağlaya sende yaş kalmadı kıyamam
Şans yok bende şans keşke CocoChanelmademoiselle daha önce sıkıştırsaydim
Allah Allah kim kaptı ki acaba bak merak ettim şimdi haValahi ben bi sey kapamadim malesef
Hamilelik nasi gediyor canimAllah Allah kim kaptı ki acaba bak merak ettim şimdi ha
SülememmmmmAslı kim
Bana kaderimin bir oyunu mu bu
Aldı sevdiğimi, verdi zulümuuu
Kuzu nevoş benden sonra ilk isteyene verdi galiba,sen biraz geç kalmışsın sanki rezerve için zaten iyi çilek yok piyasada boşver.sende kupta bisküvili muhallebili renkli şeyler yap gösterişli olur
Kanamalı ağrılı geçiyor canım Kendimi çok yordum malum kızımda kucakta duruyor yürümüyor daha.indir kaldır indir kaldır kucakla derken kanama alanım oluşmuş.inşallah geçer dinleniyorum şuan.eşim 1 haftalığına izin aldı o yapıyo işleri.Hamilelik nasi gediyor canim
Ay canimm dikkat et oyle ayakda kalmak olamz kanma varken sana annen falan yakinda diymi sana yardim etselerKanamalı ağrılı geçiyor canım ☹Kendimi çok yordum malum kızımda kucakta duruyor yürümüyor daha.indir kaldır indir kaldır kucakla derken kanama alanım oluşmuş.inşallah geçer dinleniyorum şuan.eşim 1 haftalığına izin aldı o yapıyo işleri.
Kuzum geçmiş olsun canım, korkma birseycik olmaz Allah'ın izniyleKanamalı ağrılı geçiyor canım ☹Kendimi çok yordum malum kızımda kucakta duruyor yürümüyor daha.indir kaldır indir kaldır kucakla derken kanama alanım oluşmuş.inşallah geçer dinleniyorum şuan.eşim 1 haftalığına izin aldı o yapıyo işleri.
Kanka o kadar çok tarif varki magnolia değil ama yine kuplarda portakal pelteli muhallebi bisküvili muhallebi rengarenk bişeyler yapabilirsin.üzme kendini bak arkadaş kardan adam yapmış ne kadar şeker olmuş ben onlara bakmaya kıyamamCidden kaderimin bir oyunu bu bana galiba
Biraz geç kalmıştım maalesef, maşAllah sevdalısı da ne çokmuş
Bu arada bu nasıl bir avuntudur ya
Benim tatlı yamalı bohça gibi oradan buradan alıntı
Kader sizi bir araya getirmiyor, vazgeç bu Magnolia sevdasındanCidden kaderimin bir oyunu bu bana galiba
Biraz geç kalmıştım maalesef, maşAllah sevdalısı da ne çokmuş
Bu arada bu nasıl bir avuntudur ya
Benim tatlı yamalı bohça gibi oradan buradan alıntı
Maalesef canım ben siirtteyim annem Isparta’da çok uzağız.kardeşim var okula giden annem gelemez.yani rabbime emanetizAy canimm dikkat et oyle ayakda kalmak olamz kanma varken sana annen falan yakinda diymi sana yardim etseler
Çok sağol canım benim inşallah olmazKuzum geçmiş olsun canım, korkma birseycik olmaz Allah'ın izniyle
Pusuda bekleyen ne cok muss yaaa @-Nana- gördünmu ucmuss magnoliaGündüz verdim:)
Allaha emanet olun canim insallah bi sey olayacak dikkat et gecdi deyibde ayaga kalkma sakin .Maalesef canım ben siirtteyim annem Isparta’da çok uzağız.kardeşim var okula giden annem gelemez.yani rabbime emanetiz
Pusuda bekleyen ne cok muss yaaa @nana gördünmu ucmuss magnolia