Neler neler
Kız olursa ona Elsa li kıyafet alirmisim alırız dedm bize de Batman alcaksn ama takım diyor
Smdiden küçük kiskancliga başladı gbi bisey
Hadi uyusunlar bakalım
Sağ Salim doğsunda
Çok çabuk geçiyor zaman...
Birde bakmışsın oda okullu olmuş
Ben çocukları yatırıp geleyim Canım
Almaz miyim.kiz her yer Spiderman batman doluAl tabi onun neyi eksik
Küçük oğlun kıskanç olacak belli şimdiden
Önceki gebeliğimde 16.hafta da olmuştu. Son gebelikte 31.haftada olmuştu. Adalat, serum fitil iğne kullandım. Bi şekilde durmuştu. İnşallah seninde dururİnşallah canım sağ Salim kavuşabilirim bebeğimesenin ileriki haftalarda olmuştu dimi kanama
Almaz miyim.kiz her yer Spiderman batman dolu
Evet baya olacak belli
İşte kız olunca öyleBizim evde ElSa ve prenseslerle dolu
Gecmis olsun canim, sag salim alirsin insallah kucagina bebegini❤Selam kızlar,bi kaç gündür banlıydım giremedim siteye.bu süre içinde de kötü şeyler oldu tabi.11+2 olduk bugün.cumartesi günü kanamam oldu ve ultrasonda da baya bi kanama alanı görüldü.doktor düşük tehliken var dedi dinlenmelisin bu kanama alanının kuruması lazım dedi.çok üzüldüm.bebeğim düşerse diye çok korkuyorum.1yaşında bir kızım var malum.henüz yürümüyor.illaki kucağıma almam gerekiyor bütün gün peşinde koşturmam gerekiyor.yani çocuk olunca öyle bi dinlenme olmuyor maalesef.malum Doğuda yaşıyorum ailem buraya çok uzak küçük kardeşim var okula giden.annemde gelemez.eşim 1 haftalığına izin aldı askeriyeden.inşallah bir haftada düzelir bu kanama alanı diyorum.şuan kızım Melisa’yı eşim kucağına alıyor temizliği yemeği o yapıyor Allah razı olsun.kasığımda da acı var biraz.progestan kullanıyorum.dua edin nolur bebeğimi kaybetmek istemiyorum.müslümanın müslümana duası kabul olurmuş.inşallah bebeğimi kucağıma alabilirim dağ Salim.12 haftalık bebek düşer mi
İşte kız olunca öyle
Erkek.olunca Hulk lar spidermanlar batmanler :S
Birgün saydım 50 ye yakın araba vardıArabalar falan da vardır
Hiç hayal edemiyorum benim evimde araba spider man falan
Birgün saydım 50 ye yakın araba vardı
Dedm daha da araba almak yok
Küçük oyuncak daha çok oynuyorlar ama
Hep imrenirim.kiz çocuklarınaOhh maşallah
Bizimkiler barbie bebek çok seviyorlar...
Hatta kuaförcü olup barbielerin o güzelim saçlarını falan kesiyorlar...
Sonra beğenmiyorlar
Hep imrenirim.kiz çocuklarına
Bizimkiler kartondan bıçak silah kesiyorlar cnku bizim evde silah yok (beş taneye yakın var)
Ayy amin yaaSağ Salim doğsunda
Ama kız olsun bu sefer ki inşallah
Ayy amin yaa
İns sağlıklı sıhhatli hayırlı bir kızım.olur :)
geçmiş olsun canım inşallah sağ salim atlatacaksiniz bu riski birlikte bebeginleSelam kızlar,bi kaç gündür banlıydım giremedim siteye.bu süre içinde de kötü şeyler oldu tabi.11+2 olduk bugün.cumartesi günü kanamam oldu ve ultrasonda da baya bi kanama alanı görüldü.doktor düşük tehliken var dedi dinlenmelisin bu kanama alanının kuruması lazım dedi.çok üzüldüm.bebeğim düşerse diye çok korkuyorum.1yaşında bir kızım var malum.henüz yürümüyor.illaki kucağıma almam gerekiyor bütün gün peşinde koşturmam gerekiyor.yani çocuk olunca öyle bi dinlenme olmuyor maalesef.malum Doğuda yaşıyorum ailem buraya çok uzak küçük kardeşim var okula giden.annemde gelemez.eşim 1 haftalığına izin aldı askeriyeden.inşallah bir haftada düzelir bu kanama alanı diyorum.şuan kızım Melisa’yı eşim kucağına alıyor temizliği yemeği o yapıyor Allah razı olsun.kasığımda da acı var biraz.progestan kullanıyorum.dua edin nolur bebeğimi kaybetmek istemiyorum.müslümanın müslümana duası kabul olurmuş.inşallah bebeğimi kucağıma alabilirim dağ Salim.12 haftalık bebek düşer mi
Bişey olmaz bence. Yarın eklersinKozlar bişey soracağım evde Sarımsak kalmamış benim şuan turşuyu yapmam lazım yarın sabah alıp eklesem sarimsagi bişey olmaz değil mi
Çok geçmiş olsun canım inşallah kısa sürede duzelirSelam kızlar,bi kaç gündür banlıydım giremedim siteye.bu süre içinde de kötü şeyler oldu tabi.11+2 olduk bugün.cumartesi günü kanamam oldu ve ultrasonda da baya bi kanama alanı görüldü.doktor düşük tehliken var dedi dinlenmelisin bu kanama alanının kuruması lazım dedi.çok üzüldüm.bebeğim düşerse diye çok korkuyorum.1yaşında bir kızım var malum.henüz yürümüyor.illaki kucağıma almam gerekiyor bütün gün peşinde koşturmam gerekiyor.yani çocuk olunca öyle bi dinlenme olmuyor maalesef.malum Doğuda yaşıyorum ailem buraya çok uzak küçük kardeşim var okula giden.annemde gelemez.eşim 1 haftalığına izin aldı askeriyeden.inşallah bir haftada düzelir bu kanama alanı diyorum.şuan kızım Melisa’yı eşim kucağına alıyor temizliği yemeği o yapıyor Allah razı olsun.kasığımda da acı var biraz.progestan kullanıyorum.dua edin nolur bebeğimi kaybetmek istemiyorum.müslümanın müslümana duası kabul olurmuş.inşallah bebeğimi kucağıma alabilirim dağ Salim.12 haftalık bebek düşer mi
Bende öyle düşündüm sadece aroma veriyor nasıl olsa yarın alayım bariBişey olmaz bence. Yarın eklersin
İyiyim canım, çocukları uyuttum. Masterchef e bakıyorum. Sen nasılsın? :)Bende öyle düşündüm sadece aroma veriyor nasıl olsa yarın alayım bari
Nasılsın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?