• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

En başarılı bulduğunuz "Sütlü Tatlı " tarifi hangisidir?

• Ankete Katılan
    708
  • Anket Kapalı .
İnşallah canım sağ Salim kavuşabilirim bebeğime:KK43: senin ileriki haftalarda olmuştu dimi kanama
Önceki gebeliğimde 16.hafta da olmuştu. Son gebelikte 31.haftada olmuştu. Adalat, serum fitil iğne kullandım. Bi şekilde durmuştu. İnşallah seninde durur

Selam kızlar,bi kaç gündür banlıydım giremedim siteye.bu süre içinde de kötü şeyler oldu tabi.11+2 olduk bugün.cumartesi günü kanamam oldu ve ultrasonda da baya bi kanama alanı görüldü.doktor düşük tehliken var dedi dinlenmelisin bu kanama alanının kuruması lazım dedi.çok üzüldüm.bebeğim düşerse diye çok korkuyorum.1yaşında bir kızım var malum.henüz yürümüyor.illaki kucağıma almam gerekiyor bütün gün peşinde koşturmam gerekiyor.yani çocuk olunca öyle bi dinlenme olmuyor maalesef.malum Doğuda yaşıyorum ailem buraya çok uzak küçük kardeşim var okula giden.annemde gelemez.eşim 1 haftalığına izin aldı askeriyeden.inşallah bir haftada düzelir bu kanama alanı diyorum.şuan kızım Melisa’yı eşim kucağına alıyor temizliği yemeği o yapıyor Allah razı olsun.kasığımda da acı var biraz.progestan kullanıyorum.dua edin nolur bebeğimi kaybetmek istemiyorum.müslümanın müslümana duası kabul olurmuş.inşallah bebeğimi kucağıma alabilirim dağ Salim.12 haftalık bebek düşer mi :KK43:
Gecmis olsun canim, sag salim alirsin insallah kucagina bebegini❤

Birgün saydım 50 ye yakın araba vardı :KK70:
Dedm daha da araba almak yok :KK70:
Küçük oyuncak daha çok oynuyorlar ama :KK70:

Ohh maşallah🤩

Bizimkiler barbie bebek çok seviyorlar...
Hatta kuaförcü olup barbielerin o güzelim saçlarını falan kesiyorlar...

Sonra beğenmiyorlar 😂

Ohh maşallah🤩

Bizimkiler barbie bebek çok seviyorlar...
Hatta kuaförcü olup barbielerin o güzelim saçlarını falan kesiyorlar...

Sonra beğenmiyorlar 😂
Hep imrenirim.kiz çocuklarına :D

Bizimkiler kartondan bıçak silah kesiyorlar cnku bizim evde silah yok (beş taneye yakın var)

Selam kızlar,bi kaç gündür banlıydım giremedim siteye.bu süre içinde de kötü şeyler oldu tabi.11+2 olduk bugün.cumartesi günü kanamam oldu ve ultrasonda da baya bi kanama alanı görüldü.doktor düşük tehliken var dedi dinlenmelisin bu kanama alanının kuruması lazım dedi.çok üzüldüm.bebeğim düşerse diye çok korkuyorum.1yaşında bir kızım var malum.henüz yürümüyor.illaki kucağıma almam gerekiyor bütün gün peşinde koşturmam gerekiyor.yani çocuk olunca öyle bi dinlenme olmuyor maalesef.malum Doğuda yaşıyorum ailem buraya çok uzak küçük kardeşim var okula giden.annemde gelemez.eşim 1 haftalığına izin aldı askeriyeden.inşallah bir haftada düzelir bu kanama alanı diyorum.şuan kızım Melisa’yı eşim kucağına alıyor temizliği yemeği o yapıyor Allah razı olsun.kasığımda da acı var biraz.progestan kullanıyorum.dua edin nolur bebeğimi kaybetmek istemiyorum.müslümanın müslümana duası kabul olurmuş.inşallah bebeğimi kucağıma alabilirim dağ Salim.12 haftalık bebek düşer mi :KK43:
geçmiş olsun canım inşallah sağ salim atlatacaksiniz bu riski birlikte bebeginle :KK68: Melisa gibi güçlü olacak o da annesini üzmeyecek inşallah

Çok geçmiş olsun canım inşallah kısa sürede duzelir 💞

Back