• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

En başarılı bulduğunuz "Sütlü Tatlı " tarifi hangisidir?

• Ankete Katılan
    708
  • Anket Kapalı .
Ev işlerini ertele,bol bol dinlen,toparlanacaksın inşallah...
Zaten bulantılarımdan pek mutfağa giremiyordum canım,yerimdende zor kalkıyordum.çocukla ilgileniyordum sadece.oda kucak istiyo oyun istiyo yavrum.illaki ilgilenmem gerekiyor.kucağıma almadan nasıl olacak bilmiyorum.beşiğe götürmem gerekecek kaldırmam gerekecek.sanırım çok kucakladığını için oldu ağırlaştı da biraz.yani nolurdu olsun kısmetinde varsa yiyecek ekmeği varsa doğar diymi 😢

Zaten bulantılarımdan pek mutfağa giremiyordum canım,yerimdende zor kalkıyordum.çocukla ilgileniyordum sadece.oda kucak istiyo oyun istiyo yavrum.illaki ilgilenmem gerekiyor.kucağıma almadan nasıl olacak bilmiyorum.beşiğe götürmem gerekecek kaldırmam gerekecek.sanırım çok kucakladığını için oldu ağırlaştı da biraz.yani nolurdu olsun kısmetinde varsa yiyecek ekmeği varsa doğar diymi 😢

Evet canım üzülme
Birkaç gün dikkat etmen gerek,herşey düzelecek...
Önce sen İnan...
Moralini yüksek tut...

Selam kızlar,bi kaç gündür banlıydım giremedim siteye.bu süre içinde de kötü şeyler oldu tabi.11+2 olduk bugün.cumartesi günü kanamam oldu ve ultrasonda da baya bi kanama alanı görüldü.doktor düşük tehliken var dedi dinlenmelisin bu kanama alanının kuruması lazım dedi.çok üzüldüm.bebeğim düşerse diye çok korkuyorum.1yaşında bir kızım var malum.henüz yürümüyor.illaki kucağıma almam gerekiyor bütün gün peşinde koşturmam gerekiyor.yani çocuk olunca öyle bi dinlenme olmuyor maalesef.malum Doğuda yaşıyorum ailem buraya çok uzak küçük kardeşim var okula giden.annemde gelemez.eşim 1 haftalığına izin aldı askeriyeden.inşallah bir haftada düzelir bu kanama alanı diyorum.şuan kızım Melisa’yı eşim kucağına alıyor temizliği yemeği o yapıyor Allah razı olsun.kasığımda da acı var biraz.progestan kullanıyorum.dua edin nolur bebeğimi kaybetmek istemiyorum.müslümanın müslümana duası kabul olurmuş.inşallah bebeğimi kucağıma alabilirim dağ Salim.12 haftalık bebek düşer mi :KK43:
Çok geçmiş olsun canım. Bende kanama yaşadım hamilelikte. Küçük bebek olunca zor tabi. Allah yardımcın olsun. Bebegini sağlıkla kucağına alırsın inşallah.

Çok geçmiş olsun canım. Bende kanama yaşadım hamilelikte. Küçük bebek olunca zor tabi. Allah yardımcın olsun. Bebegini sağlıkla kucağına alırsın inşallah.
Allah razı olsun kuzum sağolasın.bu kadar erken haftalarda olması kötü oldu.zaten yorgunluktan ağır kaldırmaktan oldu.plesentada kanama var.inşallah geçer. Keşke kendimi o kadar yormasaydım,yoksa sağlıklı giden bi hamileliğim vardı.nerden bilebilirim ki :(

Allah razı olsun kuzum sağolasın.bu kadar erken haftalarda olması kötü oldu.zaten yorgunluktan ağır kaldırmaktan oldu.plesentada kanama var.inşallah geçer. Keşke kendimi o kadar yormasaydım,yoksa sağlıklı giden bi hamileliğim vardı.nerden bilebilirim ki :KK43:

Benimde olmuştu ilk haftalarda kanama
Bende senin gibi ilaç kullandım biraz dikkat ettim
Çok şükür birşey olmadı...

Allah razı olsun kuzum sağolasın.bu kadar erken haftalarda olması kötü oldu.zaten yorgunluktan ağır kaldırmaktan oldu.plesentada kanama var.inşallah geçer. Keşke kendimi o kadar yormasaydım,yoksa sağlıklı giden bi hamileliğim vardı.nerden bilebilirim ki :KK43:
Kendini suçlama. Herşey olacagına varır. Dünyada yiyecek ekmegi varsa dogar zaten. 9 ay yatsan da düşebilir. Allah ne derse o olur. İnşallah kanaman durur yat dinlen. Ben bir gece hastanede yatmıştım

Kendini suçlama. Herşey olacagına varır. Dünyada yiyecek ekmegi varsa dogar zaten. 9 ay yatsan da düşebilir. Allah ne derse o olur. İnşallah kanaman durur yat dinlen. Ben bir gece hastanede yatmıştım
İnşallah canım sağ Salim kavuşabilirim bebeğime:( senin ileriki haftalarda olmuştu dimi kanama

Back