_CaNanSu_ Nirvana Kayıtlı Üye Yemek Yarışması 11 Mart 2018 12.387 50.812 598 6 Ekim 2019 Konu Sahibi Konu Sahibi NevresteNevreste hesabı doğrulanmış üye. #2.101 Nevreste .!.: Hayırlı akşamlar Genişletmek için tıkla... Nasıl gidiyor Canım?
NevresteNevreste hesabı doğrulanmış üye. Yeniden ☀ Yönetici Editor Çorbalar 16 Ağustos 2010 294.916 607.563 1.098 43 Malatya 6 Ekim 2019 Konu Sahibi Konu Sahibi NevresteNevreste hesabı doğrulanmış üye. #2.102 _CaNanSu_ .!.: Nasıl gidiyor Canım? Genişletmek için tıkla... Çok yoruldum vallahi ama kabası gitti diyeyim:) Sen ne yapıyorsun:)
_CaNanSu_ .!.: Nasıl gidiyor Canım? Genişletmek için tıkla... Çok yoruldum vallahi ama kabası gitti diyeyim:) Sen ne yapıyorsun:)
_CaNanSu_ Nirvana Kayıtlı Üye Yemek Yarışması 11 Mart 2018 12.387 50.812 598 6 Ekim 2019 Konu Sahibi Konu Sahibi NevresteNevreste hesabı doğrulanmış üye. #2.103 Nevreste .!.: Çok yoruldum vallahi ama kabası gitti diyeyim:) Sen ne yapıyorsun:) Genişletmek için tıkla... Ohhh ohhh Tatlı yorgunluklar bunlar Çocukları uyuttum Canım Kkyı kurcalıyorum
Nevreste .!.: Çok yoruldum vallahi ama kabası gitti diyeyim:) Sen ne yapıyorsun:) Genişletmek için tıkla... Ohhh ohhh Tatlı yorgunluklar bunlar Çocukları uyuttum Canım Kkyı kurcalıyorum
NevresteNevreste hesabı doğrulanmış üye. Yeniden ☀ Yönetici Editor Çorbalar 16 Ağustos 2010 294.916 607.563 1.098 43 Malatya 6 Ekim 2019 Konu Sahibi Konu Sahibi NevresteNevreste hesabı doğrulanmış üye. #2.104 _CaNanSu_ .!.: Ohhh ohhh Tatlı yorgunluklar bunlar Çocukları uyuttum Canım Kkyı kurcalıyorum Genişletmek için tıkla... Öyle canım ya hayallerim gerçek oldu daha ne olsun ama daha farkında değilim:) Ohh sefan olsun
_CaNanSu_ .!.: Ohhh ohhh Tatlı yorgunluklar bunlar Çocukları uyuttum Canım Kkyı kurcalıyorum Genişletmek için tıkla... Öyle canım ya hayallerim gerçek oldu daha ne olsun ama daha farkında değilim:) Ohh sefan olsun
_CaNanSu_ Nirvana Kayıtlı Üye Yemek Yarışması 11 Mart 2018 12.387 50.812 598 6 Ekim 2019 Konu Sahibi Konu Sahibi NevresteNevreste hesabı doğrulanmış üye. #2.105 Nevreste .!.: Öyle canım ya hayallerim gerçek oldu daha ne olsun ama daha farkında değilim:) Ohh sefan olsun Genişletmek için tıkla... Hayallerinin gerçek olmasına çok seviniyorum Canım... Hakkınızda hayırlısı olsun inşallah Ben Bileciğe tayinimiz çıktığında inanamamıştım... Rüyada gibiydim... 1 hafta zamanımız vardı, o ara apar topar gelip kira tuttuk... Birde kışın ortasında taşındık,Konya’da dize kadar kar vardı... Üşüttük ailece hasta olduk... Hele ben ilk 2 ay komple hastaydım... 2 ay boyunca serum yedim... Eşime diyorum ki bir daha kışın ortasında tayin istemek yok...
Nevreste .!.: Öyle canım ya hayallerim gerçek oldu daha ne olsun ama daha farkında değilim:) Ohh sefan olsun Genişletmek için tıkla... Hayallerinin gerçek olmasına çok seviniyorum Canım... Hakkınızda hayırlısı olsun inşallah Ben Bileciğe tayinimiz çıktığında inanamamıştım... Rüyada gibiydim... 1 hafta zamanımız vardı, o ara apar topar gelip kira tuttuk... Birde kışın ortasında taşındık,Konya’da dize kadar kar vardı... Üşüttük ailece hasta olduk... Hele ben ilk 2 ay komple hastaydım... 2 ay boyunca serum yedim... Eşime diyorum ki bir daha kışın ortasında tayin istemek yok...
NevresteNevreste hesabı doğrulanmış üye. Yeniden ☀ Yönetici Editor Çorbalar 16 Ağustos 2010 294.916 607.563 1.098 43 Malatya 6 Ekim 2019 Konu Sahibi Konu Sahibi NevresteNevreste hesabı doğrulanmış üye. #2.106 _CaNanSu_ .!.: Hayallerinin gerçek olmasına çok seviniyorum Canım... Hakkınızda hayırlısı olsun inşallah❤ Ben Bileciğe tayinimiz çıktığında inanamamıştım... Rüyada gibiydim... 1 hafta zamanımız vardı, o ara apar topar gelip kira tuttuk... Birde kışın ortasında taşındık,Konya’da dize kadar kar vardı... Üşüttük ailece hasta olduk... Hele ben ilk 2 ay komple hastaydım... 2 ay boyunca serum yedim... Eşime diyorum ki bir daha kışın ortasında tayin istemek yok... Genişletmek için tıkla... Öyle canım benim zamanımda dar:) İnşaallah her şey güzel olur pişman olmayız:)
_CaNanSu_ .!.: Hayallerinin gerçek olmasına çok seviniyorum Canım... Hakkınızda hayırlısı olsun inşallah❤ Ben Bileciğe tayinimiz çıktığında inanamamıştım... Rüyada gibiydim... 1 hafta zamanımız vardı, o ara apar topar gelip kira tuttuk... Birde kışın ortasında taşındık,Konya’da dize kadar kar vardı... Üşüttük ailece hasta olduk... Hele ben ilk 2 ay komple hastaydım... 2 ay boyunca serum yedim... Eşime diyorum ki bir daha kışın ortasında tayin istemek yok... Genişletmek için tıkla... Öyle canım benim zamanımda dar:) İnşaallah her şey güzel olur pişman olmayız:)
_CaNanSu_ Nirvana Kayıtlı Üye Yemek Yarışması 11 Mart 2018 12.387 50.812 598 6 Ekim 2019 Konu Sahibi Konu Sahibi NevresteNevreste hesabı doğrulanmış üye. #2.107 Nevreste .!.: Öyle canım benim zamanımda dar:) İnşaallah her şey güzel olur pişman olmayız:) Genişletmek için tıkla... İnşallah canım... Ailelerin yanına gidiyorsunuz... Aile bir başka
Nevreste .!.: Öyle canım benim zamanımda dar:) İnşaallah her şey güzel olur pişman olmayız:) Genişletmek için tıkla... İnşallah canım... Ailelerin yanına gidiyorsunuz... Aile bir başka
NevresteNevreste hesabı doğrulanmış üye. Yeniden ☀ Yönetici Editor Çorbalar 16 Ağustos 2010 294.916 607.563 1.098 43 Malatya 6 Ekim 2019 Konu Sahibi Konu Sahibi NevresteNevreste hesabı doğrulanmış üye. #2.108 _CaNanSu_ .!.: İnşallah canım... Ailelerin yanına gidiyorsunuz... Aile bir başka❤ Genişletmek için tıkla... Değil mi bunu hiç yaşamadım:)Evlendiğimden beri dışardayım:)
_CaNanSu_ .!.: İnşallah canım... Ailelerin yanına gidiyorsunuz... Aile bir başka❤ Genişletmek için tıkla... Değil mi bunu hiç yaşamadım:)Evlendiğimden beri dışardayım:)
C A N OC A N O hesabı doğrulanmış üye. Nirvana Pro Üye Et Yemekleri 8 Haziran 2013 57.073 151.585 898 6 Ekim 2019 Konu Sahibi Konu Sahibi NevresteNevreste hesabı doğrulanmış üye. #2.109 _CaNanSu_ .!.: İyidir canım geldi,öğleden sonra... İyi ki yapmışım tarifi Ara ara gidip geliyor Senden ne haber bebişim Genişletmek için tıkla... sen yaptın, rahatladın. Bende yaparım bu hafta. Beyaz lahana sardım. Durdurak yok sabahtan beri Nevreste .!.: Öyle canım ya hayallerim gerçek oldu daha ne olsun ama daha farkında değilim:) Ohh sefan olsun Genişletmek için tıkla... Ne güzel valla, 10 sene sonunda memleketine ve ailene kavuşuyorsun. :) hayaldi, gerçek oldu
_CaNanSu_ .!.: İyidir canım geldi,öğleden sonra... İyi ki yapmışım tarifi Ara ara gidip geliyor Senden ne haber bebişim Genişletmek için tıkla... sen yaptın, rahatladın. Bende yaparım bu hafta. Beyaz lahana sardım. Durdurak yok sabahtan beri Nevreste .!.: Öyle canım ya hayallerim gerçek oldu daha ne olsun ama daha farkında değilim:) Ohh sefan olsun Genişletmek için tıkla... Ne güzel valla, 10 sene sonunda memleketine ve ailene kavuşuyorsun. :) hayaldi, gerçek oldu
C A N OC A N O hesabı doğrulanmış üye. Nirvana Pro Üye Et Yemekleri 8 Haziran 2013 57.073 151.585 898 6 Ekim 2019 Konu Sahibi Konu Sahibi NevresteNevreste hesabı doğrulanmış üye. #2.110 Nevreste .!.: Değil mi bunu hiç yaşamadım:)Evlendiğimden beri dışardayım:) Genişletmek için tıkla... Bi iyi bi kötü aynı yerde olunca sıkıntı oluyor bizde. İnşallah sizde olmaz
Nevreste .!.: Değil mi bunu hiç yaşamadım:)Evlendiğimden beri dışardayım:) Genişletmek için tıkla... Bi iyi bi kötü aynı yerde olunca sıkıntı oluyor bizde. İnşallah sizde olmaz
_CaNanSu_ Nirvana Kayıtlı Üye Yemek Yarışması 11 Mart 2018 12.387 50.812 598 6 Ekim 2019 Konu Sahibi Konu Sahibi NevresteNevreste hesabı doğrulanmış üye. #2.111 Nevreste .!.: Değil mi bunu hiç yaşamadım:)Evlendiğimden beri dışardayım:) Genişletmek için tıkla... Ahh Canım Ve sık sık ziyaretlerine de gidemiyordun... Şimdi herşey daha güzel olacak inşallah
Nevreste .!.: Değil mi bunu hiç yaşamadım:)Evlendiğimden beri dışardayım:) Genişletmek için tıkla... Ahh Canım Ve sık sık ziyaretlerine de gidemiyordun... Şimdi herşey daha güzel olacak inşallah
_CaNanSu_ Nirvana Kayıtlı Üye Yemek Yarışması 11 Mart 2018 12.387 50.812 598 6 Ekim 2019 Konu Sahibi Konu Sahibi NevresteNevreste hesabı doğrulanmış üye. #2.112 -cantanem- .!.: Bi iyi bi kötü aynı yerde olunca sıkıntı oluyor bizde. İnşallah sizde olmaz Genişletmek için tıkla... Birde orası var tabi
-cantanem- .!.: Bi iyi bi kötü aynı yerde olunca sıkıntı oluyor bizde. İnşallah sizde olmaz Genişletmek için tıkla... Birde orası var tabi
NevresteNevreste hesabı doğrulanmış üye. Yeniden ☀ Yönetici Editor Çorbalar 16 Ağustos 2010 294.916 607.563 1.098 43 Malatya 6 Ekim 2019 Konu Sahibi Konu Sahibi NevresteNevreste hesabı doğrulanmış üye. #2.113 -cantanem- .!.: Bi iyi bi kötü aynı yerde olunca sıkıntı oluyor bizde. İnşallah sizde olmaz Genişletmek için tıkla... Koca kadın oldum ya boyum kadar kızım var bir zahmet karışmasınlar
-cantanem- .!.: Bi iyi bi kötü aynı yerde olunca sıkıntı oluyor bizde. İnşallah sizde olmaz Genişletmek için tıkla... Koca kadın oldum ya boyum kadar kızım var bir zahmet karışmasınlar
NevresteNevreste hesabı doğrulanmış üye. Yeniden ☀ Yönetici Editor Çorbalar 16 Ağustos 2010 294.916 607.563 1.098 43 Malatya 6 Ekim 2019 Konu Sahibi Konu Sahibi NevresteNevreste hesabı doğrulanmış üye. #2.114 _CaNanSu_ .!.: Ahh Canım Ve sık sık ziyaretlerine de gidemiyordun... Şimdi herşey daha güzel olacak inşallah Genişletmek için tıkla... İnşaallah canım bende öyle umuyorum:)
_CaNanSu_ .!.: Ahh Canım Ve sık sık ziyaretlerine de gidemiyordun... Şimdi herşey daha güzel olacak inşallah Genişletmek için tıkla... İnşaallah canım bende öyle umuyorum:)
C A N OC A N O hesabı doğrulanmış üye. Nirvana Pro Üye Et Yemekleri 8 Haziran 2013 57.073 151.585 898 6 Ekim 2019 Konu Sahibi Konu Sahibi NevresteNevreste hesabı doğrulanmış üye. #2.115 _CaNanSu_ .!.: Birde orası var tabi Genişletmek için tıkla... Biraz mesafe iyidir ben kaç yüz uzak mesafeye geldim yinede değişmedi
_CaNanSu_ .!.: Birde orası var tabi Genişletmek için tıkla... Biraz mesafe iyidir ben kaç yüz uzak mesafeye geldim yinede değişmedi
_CaNanSu_ Nirvana Kayıtlı Üye Yemek Yarışması 11 Mart 2018 12.387 50.812 598 6 Ekim 2019 Konu Sahibi Konu Sahibi NevresteNevreste hesabı doğrulanmış üye. #2.116 -cantanem- .!.: sen yaptın, rahatladın. Bende yaparım bu hafta. Beyaz lahana sardım. Durdurak yok sabahtan beri Ne güzel valla, 10 sene sonunda memleketine ve ailene kavuşuyorsun. :) hayaldi, gerçek oldu Genişletmek için tıkla... Allah kolaylık versin canım Birde minik bebiş var sende,elini kolunu bağlayan...
-cantanem- .!.: sen yaptın, rahatladın. Bende yaparım bu hafta. Beyaz lahana sardım. Durdurak yok sabahtan beri Ne güzel valla, 10 sene sonunda memleketine ve ailene kavuşuyorsun. :) hayaldi, gerçek oldu Genişletmek için tıkla... Allah kolaylık versin canım Birde minik bebiş var sende,elini kolunu bağlayan...
C A N OC A N O hesabı doğrulanmış üye. Nirvana Pro Üye Et Yemekleri 8 Haziran 2013 57.073 151.585 898 6 Ekim 2019 Konu Sahibi Konu Sahibi NevresteNevreste hesabı doğrulanmış üye. #2.117 Nevreste .!.: Koca kadın oldum ya boyum kadar kızım var bir zahmet karışmasınlar Genişletmek için tıkla... Annemin halası var 80 küsür yaşında. Gelini 50 küsür, hala kaynanalık yapıyor
Nevreste .!.: Koca kadın oldum ya boyum kadar kızım var bir zahmet karışmasınlar Genişletmek için tıkla... Annemin halası var 80 küsür yaşında. Gelini 50 küsür, hala kaynanalık yapıyor
_CaNanSu_ Nirvana Kayıtlı Üye Yemek Yarışması 11 Mart 2018 12.387 50.812 598 6 Ekim 2019 Konu Sahibi Konu Sahibi NevresteNevreste hesabı doğrulanmış üye. #2.118 -cantanem- .!.: Biraz mesafe iyidir ben kaç yüz uzak mesafeye geldim yinede değişmedi Genişletmek için tıkla... Benim eşimin ailesi de iç içe dip dibe yaşamaya bayılırlar
-cantanem- .!.: Biraz mesafe iyidir ben kaç yüz uzak mesafeye geldim yinede değişmedi Genişletmek için tıkla... Benim eşimin ailesi de iç içe dip dibe yaşamaya bayılırlar
C A N OC A N O hesabı doğrulanmış üye. Nirvana Pro Üye Et Yemekleri 8 Haziran 2013 57.073 151.585 898 6 Ekim 2019 Konu Sahibi Konu Sahibi NevresteNevreste hesabı doğrulanmış üye. #2.119 _CaNanSu_ .!.: Allah kolaylık versin canım Birde minik bebiş var sende,elini kolunu bağlayan... Genişletmek için tıkla... Sagol canım. Şuan bile sallıyorum, durmuyor velet
_CaNanSu_ .!.: Allah kolaylık versin canım Birde minik bebiş var sende,elini kolunu bağlayan... Genişletmek için tıkla... Sagol canım. Şuan bile sallıyorum, durmuyor velet
NevresteNevreste hesabı doğrulanmış üye. Yeniden ☀ Yönetici Editor Çorbalar 16 Ağustos 2010 294.916 607.563 1.098 43 Malatya 6 Ekim 2019 Konu Sahibi Konu Sahibi NevresteNevreste hesabı doğrulanmış üye. #2.120 -cantanem- .!.: Annemin halası var 80 küsür yaşında. Gelini 50 küsür, hala kaynanalık yapıyor Genişletmek için tıkla... Yapamaz yapsın göreyim
-cantanem- .!.: Annemin halası var 80 küsür yaşında. Gelini 50 küsür, hala kaynanalık yapıyor Genişletmek için tıkla... Yapamaz yapsın göreyim