Her şey karşılıklı ben iyi olursam elleri mahkum:)Aman iyi olsunlar
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Her şey karşılıklı ben iyi olursam elleri mahkum:)Aman iyi olsunlar
Ne yapacaksın onlarda öyle:)Yazın satar, kışın sever 7 yıldır sagolsun
Her şey karşılıklı ben iyi olursam elleri mahkum:)
Aynen 7 yıldır böyle.Mevsimlik işçi gibi görüyorlar sizi
Malesef, bezdim vallaNe yapacaksın onlarda öyle:)
Umarım öyle şeyler olmaz:)Kiminin içi kötüyse sen ne kadar iyi olursan ol
İnsanı tepesine çıkıp inmek bilmiyorlar
Aynen canımUmarım öyle şeyler olmaz:)
O tür insanlar çevremizde hep var
Nevreste konuları ne zaman aciyosun
Nevreste kizcagiz topigin yollarını eskitti ,gir çık gir çık, hala konu yokOrda biyerlerde onay bekleyen konum olucakti
Ne yaptın bizeOrda biyerlerde onay bekleyen konum olucakti
Valla yaa, normalde bile bu kadar sık girmiorum okuyup cikiorumNevreste kizcagiz topigin yollarını eskitti ,gir çık gir çık, hala konu yok
Kazen onaylamadan nevoş bişey yapamıyorNevreste kizcagiz topigin yollarını eskitti ,gir çık gir çık, hala konu yok
Hafta sonu öyle canım:)Yani herkes gezmede:)Bildirdim ama görmedi:)Nevreste kizcagiz topigin yollarını eskitti ,gir çık gir çık, hala konu yok
baktım canım uygun olanlarda da beden yok bugün dışarı çıktım ünlü bir iç çamaşır giyim var ya onun şubesinde buldum 35 lirayaLcw defacto bunların spor giyimleri uygun baktınmi
Keşke benimde olsa heyecandan falan farketmezYok ya kayın validem şimdi iyi:)Eltimde iyidir,sağolsunlar heyecandan ölüyorlar sürekli arıyorlar:)
Pazar günü açarsan öyle olurOrda biyerlerde onay bekleyen konum olucakti
18. yılımdayım olsun o kadar:)baktım canım uygun olanlarda da beden yok bugün dışarı çıktım ünlü bir iç çamaşır giyim var ya onun şubesinde buldum 35 liraya
Keşke benimde olsa heyecandan falan farketmez
Sen konu mi açtın sen oyoyoyyoyo