En başarılı bulduğunuz ''Makarna Tarifleri ''hangileridir?(4 Oy Hakkınız bulunmaktadır)

• Ankete Katılan
    517
  • Anket Kapalı .
Az önce bilmişlik tasladım şimdi size anlatcam doğru şeyler mi söylemişim yoksa sallamasyon uydurmasyon mu yapmışım.

Oylama başlamadan önce yarışmacı arkidiş tarifinden profilde orda burda bahsederse no problem. Oylama başlayinca bahsederse ve oy dilenirse yes problem?

Az önce bilmişlik tasladım şimdi size anlatcam doğru şeyler mi söylemişim yoksa sallamasyon uydurmasyon mu yapmışım.

Oylama başlamadan önce yarışmacı arkidiş tarifinden profilde orda burda bahsederse no problem. Oylama başlayinca bahsederse ve oy dilenirse yes problem?
Ay ben bir kere yarışma sürerken bir muhabbette tarifimden bahsetmiştim. Oylamaya daha çok vardı ama uyarı almıştım. Yasakmış bilmiyordum. 😁

Biz evlenirken düğün dernek işlerinden bahsederken sene 2017
Annem: Tavuk alma olacak mı?
Antepli eşim: Tavuk mu alınacak, alayım şu Onur’dan?
Bizde orası hala Şaypa😅😅 ayyy enişte de haklı,nerden bilsin ahahahah

Tarifini yaptığı an hiçbir yerde konuşamaz nokta😁

Onun havuçsuz halini özellikle istemedim. İyi oy almıştı. Sonra yine tehditlere maruz kalmayalım. 😐 Geçen sene seninki de güzeldi ama az oy almasına hayret etmiştim. Sonra dedim oy verenler o sosu bilmiyor herhalde djdkkdkd
Tabi canım :KK70: Temkinli olmakta fayda var. Patron iki yıldan bahsediyor :eek:

Back