Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Az önce bilmişlik tasladım şimdi size anlatcam doğru şeyler mi söylemişim yoksa sallamasyon uydurmasyon mu yapmışım.
Oylama başlamadan önce yarışmacı arkidiş tarifinden profilde orda burda bahsederse no problem. Oylama başlayinca bahsederse ve oy dilenirse yes problem?
Az önce bilmişlik tasladım şimdi size anlatcam doğru şeyler mi söylemişim yoksa sallamasyon uydurmasyon mu yapmışım.
Oylama başlamadan önce yarışmacı arkidiş tarifinden profilde orda burda bahsederse no problem. Oylama başlayinca bahsederse ve oy dilenirse yes problem?
Onun havuçsuz halini özellikle istemedim. İyi oy almıştı. Sonra yine tehditlere maruz kalmayalım. Geçen sene seninki de güzeldi ama az oy almasına hayret etmiştim. Sonra dedim oy verenler o sosu bilmiyor herhalde djdkkdkd