Ama terliyorsun tatlım, duş alıp saçını kurut. Sıcak tut kendini. Halinde yoktur ama daha iyi hissedersin kendiniDuş değince tüylerim havalanıyor ,2 gündür girmiyorum , giremiyorum koktum vallahi ama su batıyor bana bu durumda ki ben günde 2 kere suyun altına giren biriydim
yok valla gittim. efor falan yapıldı. nefes darlığı oluyordu. merdivende falan zorlanıyordum. bakıldı. bir şey yokmuş.kalpte sorun yok dedi doktor.Kalbinin temizliği tartışılmaz da , cidden dr'a mı gittin yoksa sarkastik mi yapıyorsun :)
dikkat et kendine sarı meleğim ,çok geçmiş olsun bu arada :)yok valla gitim. efor falan yapıldı. nefes darlığı oluyordu. merdivende falan zorlanıyordum. ama bakıldı. bir şey yokmuş. yarn kanıma bakılacak. kansızlık olaabilir dedi doktor bakalım
yok valla gittim. efor falan yapıldı. nefes darlığı oluyordu. merdivende falan zorlanıyordum. bakıldı. bir şey yokmuş.kalpte sorun yok dedi doktor.
yarn kanıma bakılacak. kansızlık olaabilir dedi , bakalım
sağol peri kızım sanada geçmiş olsunDikkat
dikkat et kendine sarı meleğim ,çok geçmiş olsun bu arada :)
el ve ayak usumeside varsa kansızlık vardır buyuk ihtimalyok valla gittim. efor falan yapıldı. nefes darlığı oluyordu. merdivende falan zorlanıyordum. bakıldı. bir şey yokmuş.kalpte sorun yok dedi doktor.
yarn kanıma bakılacak. kansızlık olaabilir dedi , bakalım
ya nefes darlığı oluyordu bir süredir. yokuş çıkarken falan zorlanıyordum. sabahta göz numaram için doktora gittim gitmişken onada baktırdım. çok şükür kalbim sağlammış.)Hayırdır ne oldu fıstığım,ciddi birşey yoktur inşallah
oo var valla. ayaklarım çok üşüyorel ve ayak usumeside varsa kansızlık vardır buyuk ihtimal
benimde oyleydi kansızlık cıktı hap kullanınca gecti..oo var valla. ayaklarım çok üşüyor
bakalım geçen rahatsızlık olsun. en önemlisi obenimde oyleydi kansızlık cıktı hap kullanınca gecti..
insallahbakalım geçen rahatsızlık olsun. en önemlisi o
ya nefes darlığı oluyordu bir süredir. yokuş çıkarken falan zorlanıyordum. sabahta göz numaram için doktora gittim gitmişken onada baktırdım. çok şükür kalbim sağlammış.)
oo var valla. ayaklarım çok üşüyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?