amin canım benimmHiç bir sorunum yokmuş kanallarım açıkmış vok şükür üstelik bu ay iki yumurtam oluşmuş hemen catlatma iğnesi vurdu bu mübarek günün yüzü suyu hürmetine ınsllh bu ay kavuşuruz bebislerimize
Gözün aydın canım. Ne güzel iki yumurta haberi de almışsın:) İnşallah bebiş gelir..Hiç bir sorunum yokmuş kanallarım açıkmış vok şükür üstelik bu ay iki yumurtam oluşmuş hemen catlatma iğnesi vurdu bu mübarek günün yüzü suyu hürmetine ınsllh bu ay kavuşuruz bebislerimize
Gözün aydın canım. Ne güzel iki yumurta haberi de almışsın:) İnşallah bebiş gelir..
Rahim filminden sonra bana hiç ilaç verilmedi valla. Neden verdi ki antibiyotik? En iyisi doktora sor ne desek yanlış olur. Benim kist oluşmuştu bu ay beklemedeyiz. Tedavi falan yok. Bebek olasılığı da yok anlaşılan. Öyle takılıyoruz :)Yalnız rahim filminden dolayı doktor tetradox yazmıştı antibiyotik olarak 4 gündür içiyorum bıraksam sorun olmaz değil mi iki yumurta oluştuğunu duyunca heyecandan sormayı unuttum :))
Teşekkür ederim :) ınsllh cümlemize gelir o bebisler.sen neler yaptin beklemede misin su an ??
Hatice sen neden doktora gitmiyosun? 17 gün az bi zaman değil ki ya bi şey varsa bi an önce müdahale yapılır belki bebek var belki kist var o yüzden olmuyosunBugün adetimin geçeli 17.gun ara ara bel karın ağrısı o kadar sanki olacakmışım gibi ama olmuyorum içim yanıyo sıcak basıyo ateşim 36.4 bazen 36.2 bugün dil altı ölçüm 36.8 ama test yapıyorum negatif
Hsg sonrası enfeksiyonun riski için veriyolar antibiyotik ama çokta gerekli değilRahim filminden sonra bana hiç ilaç verilmedi valla. Neden verdi ki antibiyotik? En iyisi doktora sor ne desek yanlış olur. Benim kist oluşmuştu bu ay beklemedeyiz. Tedavi falan yok. Bebek olasılığı da yok anlaşılan. Öyle takılıyoruz :)
Çalışmaları aksatma inşallah tutar.
Kan testi sabah ac karninami yaptiriliyoHatice sen neden doktora gitmiyosun? 17 gün az bi zaman değil ki ya bi şey varsa bi an önce müdahale yapılır belki bebek var belki kist var o yüzden olmuyosun
Açlıkla toklukla alakası yok onun istediğin zaman gidip yaptırabilirsinKan testi sabah ac karninami yaptiriliyo
Acile gidip midem bulanıyo başım dönüyo iyi değil felan diyip kan testi yaptıranıda duydumKan testi sabah ac karninami yaptiriliyo
bizim eşde sorun var canım o yüzden deneyeceğiz. peki ne dedi sana tüp mü dedi ? inşallah normalden oluverirde uğraşmak zorunda kalmazsın.
Canım hayırlısı olsun. İnşallah bir şeye gerek kalmadan olur. Ben de evlilikte üç seneyi doldurmayı bekleyeceğim. Tüp bebek için. O arada kendiliğinden olursa başımız üstüne olmazsa ne yapalım. İnşallah eşinin testler de sorunsuz çıkar.
İnşallah tutar sizin ki..bana bekle dedi eşim bi daha test verecek onun sonucuna göre yönlendirme yapılacak eğer onunda iyi çıkarsa tüp der heralde bende artık temmuza kadar bekleyecembizim eşde sorun var canım o yüzden deneyeceğiz. peki ne dedi sana tüp mü dedi ? inşallah normalden oluverirde uğraşmak zorunda kalmazsın.
İnşallah olur canım şu bekleme sürecinde Allahım.ne kadar güzel olurCanım hayırlısı olsun. İnşallah bir şeye gerek kalmadan olur. Ben de evlilikte üç seneyi doldurmayı bekleyeceğim. Tüp bebek için. O arada kendiliğinden olursa başımız üstüne olmazsa ne yapalım. İnşallah eşinin testler de sorunsuz çıkar.
AMİN CANIM, beklmeyelim artık birşeylere başlayalımda canım inşallah olur.İnşallah tutar sizin ki..bana bekle dedi eşim bi daha test verecek onun sonucuna göre yönlendirme yapılacak eğer onunda iyi çıkarsa tüp der heralde bende artık temmuza kadar bekleyecem
bizde yaptırmayı düşündük ama yaptırmadık kuzu ya o da gizli bir sebep olabiliyor olmamasına gerçekten.İnşallah olur canım şu bekleme sürecinde Allahım.ne kadar güzel olurramazan öncesinde verecek bakalım bide dna hasar testi diye bi şey dedi doktor onuda yaptıracağız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?