Gebeliğe Hazırlık En az bir yıldır bebek için uğraşanlar buraya!!

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Ya bişey sorabilirmiyim ben adet olmadım daha ateş basıyo hiç iyi değilim ara ara niye böle olurki sabah test yaptım negatif neden olur sizce

Canım bende aynı senin gibi dusünüp gittim zaten sırayla ilerleyim dedim ama doktor bana böyle dedi işte..bunu aşama olarak kabul etme zaten birliktelikle aynı olasılık dedi bende mecbur kabul ettim illa olsun dersen yaparız ama umut bağlama dedi:110: inşallah aşılamadan olumlu sonuç alırsın canım benim çevremde gebe kalmayan yok artık bir tek ben varım:KK1: benden sonra evlenenlerin felanda oldu benden önce evlenip bekleyenlerinde çok kötü bi his rabbim bizede Nasip eder inşallah en yakın zamanda..doktorun adet günü gel tedaviye başlarız mı dedi ? Hem daha 5 günün varmış belli olmaz umudunu kaybetme idrarda çıkmaz zaten varsada
Adetimin ikinci günü gidicem canim. Artik hicbir seye ümit baglamamayi öğrendim. Catlatma ignesiyle de hamile kalan çok ama bana fayda vermedi. Rahim filminden sonra da çabuk gebe kalinir dendi ama yine olmadi. Umutlarim her ay hüsrana dönüşüyor. Cok güzel ogrendm umit baglamamam gerektigini. Yani aşılamadan da öyle bir beklentim yok. Sadece doktorum güven ve destek verdi. Ona inanmak istiyorum.Her doktorun görüşü farkli oluyor. Senin doktorun da temkinli yaklasmis zamana birakma taraftari. Ama eminim bu ay hamile fln degilim. Bir an önce adet olayım yeter.Hickimseye süreci soylemedik ama anlıyorlar sanirim ve hepsinde bir beklenti oluyor. Bu da insanı acele ettiriyor. Benim de cevremde isteyen herkesin şıp diye cocugu oldu. Istemeyenin de oluyor bir de. Ortada bir sorun da yok zaten en cetrefilli kısmı da bu. İnsana dert ettiriyor. Napalm nasibimizde sabretmek varmış.

Kızlar merhaba sizlerden fikir almak istiyorum. 10 aydır bebek deniyoruz. Doktora bende eşimde gittik. Adetin 3. Günü hormonlarıma bakıldı sıkıntı yok dendi. Eşimin de sıkıntılı bir durumu yok. Ama yinede doktor bana bir sonraki adetin 3. Günü yine gel sana tekrar bakalım dedi. Eşimde bu kez para için mi çağıyor acaba sürekli ikimizde de sorun yoksa tekrar neden çağırdı diyor. Kafam karıştı gitmedim hata mı yaptım arkadaşlar?

Kızlar merhaba sizlerden fikir almak istiyorum. 10 aydır bebek deniyoruz. Doktora bende eşimde gittik. Adetin 3. Günü hormonlarıma bakıldı sıkıntı yok dendi. Eşimin de sıkıntılı bir durumu yok. Ama yinede doktor bana bir sonraki adetin 3. Günü yine gel sana tekrar bakalım dedi. Eşimde bu kez para için mi çağıyor acaba sürekli ikimizde de sorun yoksa tekrar neden çağırdı diyor. Kafam karıştı gitmedim hata mı yaptım arkadaşlar?
Belki tüm hormonlarına bakmamıştır. Hangilerine baktı?

Ya bişey sorabilirmiyim ben adet olmadım daha ateş basıyo hiç iyi değilim ara ara niye böle olurki sabah test yaptım negatif neden olur sizce
Canım bence artık bize bi şey sorma bu kadar günüb geçmiş ve hala bekliyosun gitmiyosun doktora buradaki kimse sana doktora git demekten başka bi şey diyemez..ve artık 20 günden bahsediyosun doktora git bizde öğrenlenim neden oluyor

Sen ne yapacaksın şimdi doktora gidecen mi yoksa bekleme mi
Doktora gitmiştim geçen ay kan pıhtılaşması ve genetik için kan verdim yumurtam 17mmdi daha ovülasyona da bi hafta vardı gittiğimde güzeldi de aslında ama yine olmadı. Kan pıhtılaşma sonuçlarım temiz çıktı genetiği de bugün iş çıkışı alcam ama 10unda gösterebilcem doktora. Size danışırım onu da anlarsanız :)

Adetimin ikinci günü gidicem canim. Artik hicbir seye ümit baglamamayi öğrendim. Catlatma ignesiyle de hamile kalan çok ama bana fayda vermedi. Rahim filminden sonra da çabuk gebe kalinir dendi ama yine olmadi. Umutlarim her ay hüsrana dönüşüyor. Cok güzel ogrendm umit baglamamam gerektigini. Yani aşılamadan da öyle bir beklentim yok. Sadece doktorum güven ve destek verdi. Ona inanmak istiyorum.Her doktorun görüşü farkli oluyor. Senin doktorun da temkinli yaklasmis zamana birakma taraftari. Ama eminim bu ay hamile fln degilim. Bir an önce adet olayım yeter.Hickimseye süreci soylemedik ama anlıyorlar sanirim ve hepsinde bir beklenti oluyor. Bu da insanı acele ettiriyor. Benim de cevremde isteyen herkesin şıp diye cocugu oldu. Istemeyenin de oluyor bir de. Ortada bir sorun da yok zaten en cetrefilli kısmı da bu. İnsana dert ettiriyor. Napalm nasibimizde sabretmek varmış.
Evrem17 Evrem17 yazdıklarının aynısını bende yazsam harfi harfine uyar..bizim 2 buçuk yıla doğru gidiyor..ben 3 kere kullandim klomen hsg de çekildim öyle beklerdim 1 ay geçti 2 ay gecti işte 6 aya kadar etkiliymis derken 1 yıldan fazla oldu:KK34: kimseye demedik bizde tabi bekliyolar herkes 4 gözle tüp bebek sürecine girersemde söylemeyecem zaten çok stresliyim..rabbim yüzümü güldürecek inşallah gittikçe yaklaşıyoruz:KK200:

Seni muayene etmiş miydi peki? Belki tekrar bakacaktır yumurtalıkları felan..tabi sizin kararınız beklemek isterseniz bi kaç ay daha bekleyip gidin 10 ay olmuş çünkü günlere dikkat edin bu süreçte..yumurta takibide yapabilir doktor

Seni muayene etmiş miydi peki? Belki tekrar bakacaktır yumurtalıkları felan..tabi sizin kararınız beklemek isterseniz bi kaç ay daha bekleyip gidin 10 ay olmuş çünkü günlere dikkat edin bu süreçte..yumurta takibide yapabilir doktor
Belki de yumurta takibi yapıcak çatlamıyor belki de gerçi oluvasyon testiyle de takip ettim pik oluyor ama . Ben Haziran’da gideyim haklısınız yaşımda çok genç değil 28.

Evrem17 Evrem17 yazdıklarının aynısını bende yazsam harfi harfine uyar..bizim 2 buçuk yıla doğru gidiyor..ben 3 kere kullandim klomen hsg de çekildim öyle beklerdim 1 ay geçti 2 ay gecti işte 6 aya kadar etkiliymis derken 1 yıldan fazla oldu:KK34: kimseye demedik bizde tabi bekliyolar herkes 4 gözle tüp bebek sürecine girersemde söylemeyecem zaten çok stresliyim..rabbim yüzümü güldürecek inşallah gittikçe yaklaşıyoruz:KK200:
Aynen öyle bende saklamaya kararliyim ama insanlar anliyorlar. Bu aşamaya kadar gelecegimi hic düşünmezdim. Bende 3 seneye yaklaştım. Bir bucuk senedir olmuyor. Tüp bebek kismina gececegimi sanmiyorum. Eşim vakit kaybetmek istemiyor ama hem maliyetli hem ortada bir sorun yok beklesek belki olacak dusuncesindeym. Insallah aşılama ise yarar da o kisma gecmeyiz. Tüp bebek en son nokta bence. Yani imkansiz olanlarda deneniyor. Yumurta azligi sperm yetersizliginde tek care. Ama bizim durumumuz icin bence tek care olmamali. Sence de öyle degil mi. Sizde de bir problem yok dimi canim?

Back