- 21 Nisan 2018
- 8.131
- 30.199
- 548
- 36
Merhabalar hepinize. Allah inşallah en hayırlı zamanda nasip eder anneliği hepinize. Ben de sizler gibi 17 ay deneyip en sonunda hamile kalabildim ve oğlum doğdu sekizinci ayında oldu bile. Buraları çok okudum. Neler denedim. Ne duyduysam yaptım. Klomen çatlatma iğnesi sogan suyu incir havuc kuru hayıt suyu testere dişli aslanpençesi arı sütü bal polen ama olmadı. Bu kullandığım bitkisel şeylerin yanında spor ve sağlıklı beslenme. Hepsini yaptım arkadaşlar. Ama emin olun gebeliği engelleyen en önemli şey stres. Bu yaptıklarım benim hormonlarimi düzenledi yumurtlamami sağladı daha sağlıklı oldum ama kafamdan gebelik düşüncesini atamadigim için olmuyordu. En son rahim filmi çektirmeye karar verdim ve o ay rahimde yara olduğu için pek ilişki olmamıştı. Zaten yumurtlama günlerini de takip etmedim çünkü doktor bir fitil vermişti ve onu kullanırken ilişki yasaktı. Ama ben o fitile başlamadan önce olan bir birliktelikle ve rahim filmi sayesinde hamile kalmışım. Belki ufak tıkanıklıklar vardı onlar açıldı bilmiyorum. Çünkü çok ağrılı geçti benim rahim filmim. Ama bence en çok da o ay planlamadigimiz için tutmuş olabilir. Üzülmeyin olumlu düşünün. Uğraşıp da her ay adet görmek çok yıpratıcı sizi çok iyi anlıyorum ama benim gibi olumlu hikayeler size ümit versin. İnşallah darısı hepinizin basina..