Gebeliğe Hazırlık En az bir yıldır bebek için uğraşanlar buraya!!

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
İnşallah olur canım şu bekleme sürecinde Allahım.ne kadar güzel olur:dondurma: ramazan öncesinde verecek bakalım bide dna hasar testi diye bi şey dedi doktor onuda yaptıracağız
bizde yaptırmayı düşündük ama yaptırmadık kuzu ya o da gizli bir sebep olabiliyor olmamasına gerçekten.
DNA hasar testi de ne ola ki? Ne için yapılıyormuş?

Kızlar aşılama için gittim doktora sürece başlarız diye bekliyodum ramazan öncesinde olsun istiyodum ama doktor boşa yaptırırsın dedi..sebepsiz olanlarda aşılama sonuç vermiyo dedi Mammamia2 Mammamia2 Evrem17 Evrem17 ..eş de problem varsa yada yumurtada büyüme çatlama onlarda işe yarayabilir miş
Canim bir sebep yok bizde de ama her yolu deneyecez kararliyiz. Doktorum yüksek ihtimal verdi aşılama icin. İnşallah faydasi olur

DNA hasar testi de ne ola ki? Ne için yapılıyormuş?
canım spermlerin dna sı farklı sebeplerden hasar görmüş olabiliyor, yapısal bozuklukların çok olması sebepsiz kısırlıkların nedeni bu olabiliyor, sperm dna hasarı ne kadar düşükse şans o kadar artıyor yüzde 20 den düşük olmalı diye biliyorum yükselince gebelik zorlaşıyor.

kaç gün oldu senin canım ? stres kaynaklı da gecikiyor olabilir ya da canın sıkkınsa yumurtlaman gecikmiş olabilir ? benimde bazen gecikirde gecikir. doktora git bence geç döllenme falansa hemen öğren değilse söktürücü falan kullan

kaç gün oldu senin canım ? stres kaynaklı da gecikiyor olabilir ya da canın sıkkınsa yumurtlaman gecikmiş olabilir ? benimde bazen gecikirde gecikir. doktora git bence geç döllenme falansa hemen öğren değilse söktürücü falan kullan
Ben bu nisanda adet olmadan yumurtladim 6 gün öncesi çift çizgiydi ovulasyonda adetim de 20.gun bugün gecikeli ama hep testlerde negatif geç döllenme olsada belli olmazmiydi anlamadim

Canim bir sebep yok bizde de ama her yolu deneyecez kararliyiz. Doktorum yüksek ihtimal verdi aşılama icin. İnşallah faydasi olur
Bize de paranın çoksa yaptırın dedi açık açık tutmaz dedi sonuçta birliktelikle aynı sadece oranı % 5 artırıyomuş..ben memnun kaldım doktordan dedikleride mantıklı geldi..şimdi bi eşim test versinde bakacağız

Bize de paranın çoksa yaptırın dedi açık açık tutmaz dedi sonuçta birliktelikle aynı sadece oranı % 5 artırıyomuş..ben memnun kaldım doktordan dedikleride mantıklı geldi..şimdi bi eşim test versinde bakacağız
Bu süreç aşamalardan oluşuyor. Catlatma ignesini 4 defa denedim. Olmayinca aşılama var iste sirada. Insan mecbur kalınca her yolu deniyor. Arkadaşım bana özenp cocuk yapmaya karar verdi. Ilk ayi kimyasal oldu. Ikincisinde gebe kaldi. Bazilarinin da nasibi sanirim,hemen oluveriyor. Adete 5 gün var. Gebelik testim negatif çıktı. Bu aydan da umidim yok. Artık aşılama beni bekler :KK42: Başka bir çözüm yolu bulamiyorum. :(

Ben bu nisanda adet olmadan yumurtladim 6 gün öncesi çift çizgiydi ovulasyonda adetim de 20.gun bugün gecikeli ama hep testlerde negatif geç döllenme olsada belli olmazmiydi anlamadim
O ZAMAN FARKLI BİR SEBEBİ VAR CANIM DOKTORA GİTMEYİ GECİKTİRME

Bu süreç aşamalardan oluşuyor. Catlatma ignesini 4 defa denedim. Olmayinca aşılama var iste sirada. Insan mecbur kalınca her yolu deniyor. Arkadaşım bana özenp cocuk yapmaya karar verdi. Ilk ayi kimyasal oldu. Ikincisinde gebe kaldi. Bazilarinin da nasibi sanirim,hemen oluveriyor. Adete 5 gün var. Gebelik testim negatif çıktı. Bu aydan da umidim yok. Artık aşılama beni bekler :KK42: Başka bir çözüm yolu bulamiyorum. :KK43:
AYNEN CANIM BENDE UMUTSUZ OLMAK İSTEMİYORUM BUNU DA DENEMEDİM DEMEM OLMAZSA DA NE YAPALIM,

Bu sadece bir para tuzağı olsa insanlar bu kadar tercih edip hamile kalmazdı diye düşünüyorum sonuçta açıklanamayan sebeplerden biri engel olabilir ve benim doktorum çok etkili ve iyi bir yöntem dedi. çoğu kişi de çok öneriyor ve olumlu sonuç alıyor, şansı az miktarda artırsa da bakarsın bundan sebep olur. bence 1 kere de olsa denenmeli.

Ya kizlar yardimci olur musunuz ilk defa boyle bi gebelik testi basima denk geldi boyle birsey yasayan varmi

Eklentiler

• 20180503_135450.jpg
    20180503_135450.jpg
    50,6 KB · Görüntüleme: 25
Bu süreç aşamalardan oluşuyor. Catlatma ignesini 4 defa denedim. Olmayinca aşılama var iste sirada. Insan mecbur kalınca her yolu deniyor. Arkadaşım bana özenp cocuk yapmaya karar verdi. Ilk ayi kimyasal oldu. Ikincisinde gebe kaldi. Bazilarinin da nasibi sanirim,hemen oluveriyor. Adete 5 gün var. Gebelik testim negatif çıktı. Bu aydan da umidim yok. Artık aşılama beni bekler :KK42: Başka bir çözüm yolu bulamiyorum. :KK43:
Canım bende aynı senin gibi dusünüp gittim zaten sırayla ilerleyim dedim ama doktor bana böyle dedi işte..bunu aşama olarak kabul etme zaten birliktelikle aynı olasılık dedi bende mecbur kabul ettim illa olsun dersen yaparız ama umut bağlama dedi:110: inşallah aşılamadan olumlu sonuç alırsın canım benim çevremde gebe kalmayan yok artık bir tek ben varım:KK1: benden sonra evlenenlerin felanda oldu benden önce evlenip bekleyenlerinde çok kötü bi his rabbim bizede Nasip eder inşallah en yakın zamanda..doktorun adet günü gel tedaviye başlarız mı dedi ? Hem daha 5 günün varmış belli olmaz umudunu kaybetme idrarda çıkmaz zaten varsada

Bu sadece bir para tuzağı olsa insanlar bu kadar tercih edip hamile kalmazdı diye düşünüyorum sonuçta açıklanamayan sebeplerden biri engel olabilir ve benim doktorum çok etkili ve iyi bir yöntem dedi. çoğu kişi de çok öneriyor ve olumlu sonuç alıyor, şansı az miktarda artırsa da bakarsın bundan sebep olur. bence 1 kere de olsa denenmeli.
Kuzum diyorum ya erkek faktöründe çok başarılı oluyormuş spermlerde sorun varsa çünkü yıkayıp yaptıkları için güçlüleri yolluyolar:-) bencede denenmeli heleki tüp bebek sürecinden önce belki spermler iyi ama yolda olumsuz bi şeylwr oluyo yumurtaya ulaşamıyo aşılamada yoluda kısaltıyosun..güzel haberlerinizi bekliyorum:emir_bebek:

Kuzum diyorum ya erkek faktöründe çok başarılı oluyormuş spermlerde sorun varsa çünkü yıkayıp yaptıkları için güçlüleri yolluyolar:-) bencede denenmeli heleki tüp bebek sürecinden önce belki spermler iyi ama yolda olumsuz bi şeylwr oluyo yumurtaya ulaşamıyo aşılamada yoluda kısaltıyosun..güzel haberlerinizi bekliyorum:emir_bebek:
hep beraber inşallah kuzu:emir_bebek::emir_bebek: o da olmazsa tüpe gidecem artık :(

Back