Gebeliğe Hazırlık En az bir yıldır bebek için uğraşanlar buraya!!

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Siz bu ay kendiniz günleri takip ederek denemeye devam edin, belki klomene hiç gerek kalmaz :)
Geçen ay öyle yaptım canım hatta ovulasyon testinde pozitifi görünce sevinçten horon oynatacaktım :halay: yumurta oluşmuş ama çatlatamamışız :işsiz: inşallah dediğin gibi olur da iki seneyi geçti. Benim artık kendiliğinden olma ümidim bitti gitti.

Geçen ay öyle yaptım canım hatta ovulasyon testinde pozitifi görünce sevinçten horon oynatacaktım :halay: yumurta oluşmuş ama çatlatamamışız :işsiz: inşallah dediğin gibi olur da iki seneyi geçti. Benim artık kendiliğinden olma ümidim bitti gitti.
Ben de onca ovulasyon testi yapmıştım, yakalayamışım demekki, ilk kez dün gördüm ikinci çizgiyi. Öyle bir duygulandım ki oturdum ağladım hahahaha :)) gebelik testinde çift çizgi çıksa naparız acaba.
Yaa deme öyle, benim de 1 bucuk seneyi geçti. Olumlu düşünelim, vardır bunda da bir hayır :( kendiliğinden olmayacaksa da sorun yok, bu kadar farklı yol varken illa çocugumuz olacak. Sadece biraz nazlı diye düşünelim

Ben de onca ovulasyon testi yapmıştım, yakalayamışım demekki, ilk kez dün gördüm ikinci çizgiyi. Öyle bir duygulandım ki oturdum ağladım hahahaha :)) gebelik testinde çift çizgi çıksa naparız acaba.
Yaa deme öyle, benim de 1 bucuk seneyi geçti. Olumlu düşünelim, vardır bunda da bir hayır :KK43: kendiliğinden olmayacaksa da sorun yok, bu kadar farklı yol varken illa çocugumuz olacak. Sadece biraz nazlı diye düşünelim
Ay valla ben de aynı şeyi düşünmüştüm hamilelik testinde pozitifi görsem heralde sokağa atar oynatım demiştim. Mutlaka her şeyde bir hayır var ama insan yoruluyor ve zaman geçtikçe umut da azalıyor. Elbette hala umudum var ama yoruldum

Ben de bugün regl oldum, yarın klomen başlıyorum. İkinci kullanışım olacak. Bu sefer sabah akşam 1 doz alacağım. 11. gün yumurta takibi başlayacak. İnşallah bu ay yüzümüz güler

Ay valla ben de aynı şeyi düşünmüştüm hamilelik testinde pozitifi görsem heralde sokağa atar oynatım demiştim. Mutlaka her şeyde bir hayır var ama insan yoruluyor ve zaman geçtikçe umut da azalıyor. Elbette hala umudum var ama yoruldum
Cok haklısın, maddi manevi gercekten yorucu bir sürec. Psikoloji çok tuhaf degisimlere ugruyor

Bende o aşamadayım artık..2 yılı geçti benimde ve sebepte yok hiç gebe kalmadım ilk dedim ki tüp bebek olsun ama sonra sırasıyla gitmeye karar verdim nasip bello aşılamayla olacak tüp bebek daha zor maddi ve manevi olarakda daha yıpratıcı aşılama olmazsa tüp bebeğe karar verecem m..sen hiç klomen kullandın mı peki
Evet canim 2 defa klomen 2 defa femara olmak uzere 4 catlatma ignesi denedim ama olmadi. Rahim filmi cekildi. O ay da hamile kalamadim. Bu ay son sansim. Olmazsa asilamaya gecilecek

Ben yap

Ben yaptırdım canım ama tamamen bi saçmalıkti tutma ihtimali çok zordu zaten bunu soledi doktor ilk denemede çok zor tutuyo dedi catlatma ignesi yaptı ertesi günü aşılama denedi yıllar sonra başka bi doktora gittim yanlış işlem dedi şuan için yaptırma daha erken çünkü senin için benim 5 yıldır olmuyo eşim sperm sayısı güzel benimde bütün tahlillerim temiz çıktı en son doktor rahim filmi dedi eğer tüp kapalıysa zaten olmaz dedim hep o endişeyle çektirdim allaha şükür ıkiside açık sonra baktım ben çok fazla stres yapıyorum gitmedim doktora akışına bıraktım çünkü öldüğümü farkettim bu ay stresten sanırım adetim gecikti 13 gün bugün gelmedi daha test yapıyorum ondada bişey yok o yüzden bence bekle sabret 1.5 sene için aşılama çok erken eğer başka biseyin yoksa sebepsiz yere olmuyorsa aşılama bu evrede yaptırma
Ama artik sabretme noktasinda gücümüz yok. Zaten 1 sene zarfinda olmazsa doktorlar hemen tedaviye başlıyorlar. Her ay iliskilerim tam yumurtlama gunum de olsa da sonuc olumlu olmuyor. Sıkıntı nerde bilemedigim icin cozumu doktorla cozmeyi planladim artik. Çünkü doktor bir nevi destek oluyor oyle hissediyosun ve daha güçlü duruyosun bu süreçte. En azindan kendim için öyle.

Demek ki ikimizde ayni noktadayz. Benim de bu ay olmazsa aşılama olacak mayista. Bat ne zaman senin. Benim 8 mayis. Tabi gelmez insallah kirmizilar ikimize de
amin inşallah bir mucize olsun:KK33: benim bat 4 mayıs kuzu çok yok bakalım neler olacak, daha fazla geç kalmak istemiyorum benim 3 buçuk yıl oldu hiç korunmadım ve hiç gebe kalmadım kimsenin bu kadar beklemesini istemem.

İnşallah bu ay

Bende sabredemiyorum artık bi an öncr olsun istiyorum bi taraftanda durup ramazanda tedaviye başlamakta istemiyorum:110: canım aşılama günü orucun bozulur ki zaten ama sonrasında bi sorun olmaz heralde ilaç verirse onu içersin:KK66: tabi inşallah o hiç gelmez adetimiz düşününce öyle garip geliyo ki o kadar çabalıyoruz uğraşıyoruz bi bakacağız hamileyiz:anne: ne kadar büyük bi mutluluk olur..bi anda olacak inşallah bu ay olur:dua:
aynı duygular içerisindeyim canım en fazla 1-2 gün tutamam diye düşünüyorum :KK69:amin canım inşallah olurda hepimiz seviniriz öyle zor bir süreç ki, :110::KK15:

amin inşallah bir mucize olsun:KK33: benim bat 4 mayıs kuzu çok yok bakalım neler olacak, daha fazla geç kalmak istemiyorum benim 3 buçuk yıl oldu hiç korunmadım ve hiç gebe kalmadım kimsenin bu kadar beklemesini istemem.
Evet cok uzun bir zaman olmus. Doğal olmadigi icin bir müdahale gerekli bence de. Beklemenin anlami yok.

Bana sabah aç karnına içmemi söyledi. Bugün başladım. Adet oluyorum düzenli ama kilo veremiyorum. Aylardır açım 4 kilo verebildim. Sinirlerim bozuldu dedim doktora. Şeytan bırak ne buluyorsan ye diyor dedim :) daha önce de bu ilacı yazacaktı ama vazgeçmişti. Bakalım inşallah işe yarar

Aynen öyle dedi doktorum da. Klomen kullanmamıştım bu ay. En son beş ay önce kullanmıştım onda da çatlatma iğnesi oldum. Böyle bir sorunla karşılaşmadım. Bakalım bu ay böyle boş geçecek önümüzdeki ay kist giderse tekrar klomen başlayacağız
İnşallah yarar canım. Aç karnına mide bulantısı yapıyor ama o ilaç.

Kızlar ben adet oldum bugün:KK42: bayada erken geldi...artık aşılamaya başlayacam
İnşallah hayırlısıyla tez zamanda kavuşursun bebeğine canım. Ben de kuruntu mu yapıyorum bilmiyorum göğüs uçlarım falan sızlıyo ama bence yine bilinç altımın oyunları. Hayırlısıyla hayırlı vakitte alalım inşallah hepimiz güzel haberleri

Ben de cuma günü rahim filmi çektirdim doktor sol tarafında hiç bir sıkıntın yok sağ tarafında bi şey var dedi ama anestezinin etkisiyle anlayamadım uykuluydum yarın randevum var bakalım neler söyleyecek

Ben de cuma günü rahim filmi çektirdim doktor sol tarafında hiç bir sıkıntın yok sağ tarafında bi şey var dedi ama anestezinin etkisiyle anlayamadım uykuluydum yarın randevum var bakalım neler söyleyecek
İnşallah ufacık bişeydir tez zamanda güzel haberler alırsın canım

Kızlar ben adet oldum bugün:KK42: bayada erken geldi...artık aşılamaya başlayacam
Hayırlısı olsun canım. İnşallah sonuç alırsın? Hatta aşılama deneyimini de bizimle paylaşırsın burada neler yapıldı? Nasıl bir uygulamadır falan.. Güzel haberlerini bekliyoruz inşallah
Basit bir tıkanıklıktır inşallah. Rahim filminden sonra hamile kalanlar var. Ben kalamadım ama:) Güzel haberlerini alırız inşallah

hadi iyi çıkar inşallah canım ben anestesisiz olmuştum aboo o ne acı. bende sorun çıkmadı ama hamişde kalamadım yanieşim yanımda yoktu inşallah sen kalırsın.

Back