En ayrıntılı gebelik BELİRTİLERİİİİ

Peki bir şey sormak istiyorum bu beta hcg kanda hemen artıyor mu yoksa kanda çıkması içinde belli bir süre gerekiyor mu acaba
Hayır canım hemen kana ve idrara geçmiyor. Yerleşme olduktan 3 gün sonra geçiyor diye biliyorum. Ama döllenme olunca da beta değeri az az artıyor. Yerleşmeden sonra 2 günde 2 kat artması lazım

Hayır canım hemen kana ve idrara geçmiyor. Yerleşme olduktan 3 gün sonra geçiyor diye biliyorum. Ama döllenme olunca da beta değeri az az artıyor. Yerleşmeden sonra 2 günde 2 kat artması lazım
Teşekkür ederim canım en makulü bir hafta bekleyip kan testi falan yaptırmam sanırım tabi regl olmazsam o ara

İdrarımda daha önce hiç duymadığım bir koku vardı göğüslerim çok hassas olmuştu ama benim adetlerimden önce de olurdu tek farkı bunda daha şiddetliydi onu da ben dikkate almamıştım adet olacakmış gibi karnım ağrıdı ama beni tek şüohelendiren idrar kokusu olmuştu

Kac gun kala bunlar oldu
Sadece hissettim adet gecmeden birde yesil fasulye aserdiydim bir de asiri sinirliydim ilk zamandan belli olduydu kimseye soylemmemistim annem bile sen hamilesin acayip sinirlisin demisti
digerleri hamilelik surecinde oldu
Adet gecmeden belirtiniz nasildi
Yesilfasulye aserdim sadece bir de hissettim sanki bir pit ne bilim karnimda birseyler hissttim

Bende 5 aylık evlıyım nisan 16 adet olmam lazımdı ama daha erken ogrendım gebelık olduğunu ayın 8 kanamam oldu 5 gün sürdü doktor dedı kimyasal gebelık yaşıyorsunuz degerlerınız düşmüş dedı ben ondan sonra halen adet olmadım migde bulantısı bel kasık agrısı çok fazla tekrar kimyasal gebelık yasarım dıye çok korkuyorum

Merhaba kimyasal gebelikler peşpeşe mı oldu.
Hemen arkasından 3.ye mı tekrar hamile.kaldiniz
Bende 3 aydır deniyorum ilk ikisk kimyasal oldu pespese adete 6 gün var 3.şu ne durum da belli değil şuan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…