Biz emmeyi bırakınca çok şükür düzeldi uykuları dediğiniz gibi defalarca kalkardı gece emmek içinMerhabalar. Bebeğim 1 yaşında gece sürekli uyanıyor hatta uyuduktan sonra yarım saat içinde başlıyor gece boyu devam ediyor sadece Emince uyuyor. Çok yıprandım gece bizimle uyuyor ve sürekli mememde dönüp yine istiyor. Diş zamanı sabrediyordum ama dişler de çıktı alışkanlık oldu.Durumum el verseydi uyku eğitimi alacaktım sizce ne yapmalıyım lütfen fikirleriniz benim için çok değerli.
Henüz küçük diye kıyamıyorum ama cidden alışkanlık boyutunu aştı dayanamıyorum geceleri sürekli memede o da sağlıklı uyuyamıyor aslında normalde deliksiz uyuması lazım. Peki nasıl bıraktınız acaba emzirmeyi gündüz de bıraktı mı emmeyi? Teşekkür ederim bu aradaBiz emmeyi bırakınca çok şükür düzeldi uykuları dediğiniz gibi defalarca kalkardı gece emmek için
Merhaba. 9. aydan sonra gece beslenmesine artık ihtiyacı olmuyor bebeklerin. Size tavsiyem kararlı olun. Gün içinde bebeğinize artık gece emzirmeyeceğinizi anlatın. Gerçekten her şeyi anlıyorlar bu yaşta. Ilk birkaç gün ağlamalar olacak ama su teklif edin, karanlıkta evi turlayın sakinleşecektir. Bir kez karar verdikten sonra tekrar emzirirseniz süreç çok zorlaşır, o yüzden kararlı olun Birkaç güne alışacaktır merak etmeyin.. Kolaylıklar diliyorum
Bir de gündüz emmeyi de bırakmış oluyorlar mı gündüz de mi kesmem gerekiyor memeyiMerhaba. 9. aydan sonra gece beslenmesine artık ihtiyacı olmuyor bebeklerin. Size tavsiyem kararlı olun. Gün içinde bebeğinize artık gece emzirmeyeceğinizi anlatın. Gerçekten her şeyi anlıyorlar bu yaşta. Ilk birkaç gün ağlamalar olacak ama su teklif edin, karanlıkta evi turlayın sakinleşecektir. Bir kez karar verdikten sonra tekrar emzirirseniz süreç çok zorlaşır, o yüzden kararlı olun Birkaç güne alışacaktır merak etmeyin.. Kolaylıklar diliyorum
Yeni anksiyete yüklendi banaSuyu kontrollü içirin su zehirlenmesine dikkat edin
Gece maması mutlaka yapıyorum yok yattığıdan emin olmak için zaten açlıktan kalkmadığı o kadar belli ki. Sırf alışkanlıkGün içinde güzel beslendiğinden emin olun benim bebegim de 9. aya giriyor ve o gun biraz az yediyse tum gece ayakta oluyor. İyi geceler maması hazırlayabilirsiniz mesela uyumadan 1 saat önce. Özellikle muz yoğurt uykuya çok iyi geliyor. Gece emzirmesini ben azalttım teke düşürdüm ve iyilrşme var uykusunda. Ben de bırakmayı düşünüyorum. Bu şekilde kademeli olarak önce azaltıp sonra bırakabilirsiniz.
Yok yok panik olacak bir sey yokYeni anksiyete yüklendi banateşekkür ederim kendi içip duruyor zaten ama dikkat ederim sağolun
Bir de gündüz emmeyi de bırakmış oluyorlar mı gündüz de mi kesmem gerekiyor memeyi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?