• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

emzirmeme rağmen kilo alıyorum..

firildakmerdane

Nirvana
Kayıtlı Üye
2 Kasım 2008
151
6
643
İstanbul
arkadaşlar emziren anne kilo almazdı hani :( anlamıyorum ki emzirdikten sonra o kadar acıkıyorum ki ne yiyeceğimi şaşırıyorum..ama bazı tanıdığım arkadaşlarım var o kadar çok yiyorlar kilo veriyorlar emzirdikçe..ben birşeyleri yanlış mı yapıyorum yoksa..uf ya..zayıflamak istiyorum.......:oklava:

Emziren kilo verir doğru ama yediklerini abartmazsa:) Biz nede olsa emzirirken kalori yakıyoruz diye bol bol yiyoruz sonra vermek yerine alıyoruz.. Süt yapacak besinlerin dışında abartmamak lazım.. Özellikle hamur işi... Çok sevmeme rağmen uzun süredir yemiyorum..

bende emziriyorum kızımı. aldığım 16 kiloyu verdim.ama içim çok yanıyor emzirirken bol bol su içiyorum e tabi onca sıvı kaybı oluyor vücuttan.birde regl olsam tam rahatlayacağım

benim troid tahlillerim düşük çıktı böyle olanlar zor kilo veririmiş sen baktırdınmı?bende dikkat ediyorum ama hiç kilo veremiyorum :çok üzgünüm:

ben de emzirdikce kilo kaybedildigini duymustum bacuk cabuk emziriyyorum kizimi.ilk aylarda ben de emzirdikten sonra acikirdim simdi ne oldu bilmiyorum acikmiyorum aman acikmiyayim da zaten kilo vermek icin cirpiniyorum.

bende kilo almaya devam ediyorum hala 15kilo fazlam var.. vermem gerekirken almaya devam ediyorum ve doymak bilmiyorum aynı hamileliğimdeki gibi.... bende henüz adet olmadım onunda etkisi varmı bilmiyorum.. ama bu durum çok sinir bozucu olmaya başladı...:jeyyar:

hayatımda bu kada çok iştahım olmamıştı hamileyke bile..tatlıya zaten hiç dayanamıyorum..vucudum kilo vermek istiyor ama ben yiyerek engelliyorum..sonumuz ne olur bilemem -tatlicadiarzu-

Son düzenleme:
valla benimde iştahım açıldıkça açıldı hamileliğimde diyetteydim şimdi hergün tatlıları yiyorum :((((((((((

walla kızlar,4 ay olmak üzere aldığım 17 kiloyu verdim gibi son günlerde tartılmadım ama belkı 1-2 kılo ya kaldı ya onuda verdım,hergören şaşırıo nasıl zayıfladın dio,diet yaptığımı sanıolar,aksine yemem gayet yerınde,hiçbirşeyı esirgemıorum,zaten tatlıya çok düşkündum hergun muhakkak tatlı yiyorum yoksa sarelle ,haa çayıda hiç boş içmem pasta börek illa bişey olcak,bünyeyle alakalı sanırım,1 hafta önce regl oldum,1 hafta sonra işede başlıorum,

masallah ezra cim...
benim de 4 kilo fazlam kaldi eski kiyafetleri giymek icin..
bol bol yuruyorum ve emziriyorum insallah o da gider.

bende 18 kg almıştım hamileyken 15 kg verdim 3 kg fazlam kaldı oda göbekte gitmiyor bugün yazlık tişörtümü giydim geçen yıllardaki göbek fırt diye fırtladı

sankı cok zayıfmısım gıbı birde ustune kılo alıyorum nolucak benım halım yakında ya seker hastası ya da tansyon hastası olursam sasırmıcam

ayyy kazzlarrr ben tam tamına 84 kilo oldum ve hala alıyorummm... benım fazla sütüm yok die yiyorum amaa bunlar bahanee naniknanik pastalar tatlılar şahanee :icecream: :icecream: :icecream:

Back