• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Emzirmek

Zeytin_zey

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
30 Nisan 2023
1.921
1.986
53
31
Hanımlar gece gece bir videoya denk geldim, emziren bi anne vardı merak ettim emzirmek nasıl bir duygu, yani henüz bi bebeğim yok nasıl hissediyorsunuz cidden özellikle ilk zamanlarda nasıl hissettiniz

İlk zamanlar gergin telaşlı hissettim. Sütüm yetecek mi evladım doyacak mı mememi doğru tutabilecek mi? Normal doğum olduğu için altta çok dikişim vardı oturmakta zorlanıyordum. Sütüm zaten azdı zamanla iyice kesildi yani şöyle lohusa kafasından çıkıp emzirmek nasip olmadı. Ama şimdi düşününce bütün o telaşa gerginliğe korkuya rağmen güzeldi bence. Keşke daha uzun yaşayabilseydim

Hanımlar gece gece bir videoya denk geldim, emziren bi anne vardı merak ettim emzirmek nasıl bir duygu, yani henüz bi bebeğim yok nasıl hissediyorsunuz cidden özellikle ilk zamanlarda nasıl hissettiniz
İlk zamanlarda göğsüm yara olduğu için genelde hep acı hissettim ama vazgeçmedim yaralar geçipte normale dönünce güzelliğini anladım şükrettim öyle güzel bi bağ ki anlatılamaz inşallah sizde yaşarsınız bu duyguyu. Bebeğimin gözünü dikip bana bakması beni öyle mutlu ediyor ki hep şükrediyorum 🤗

Pek öyle instagramdaki gibi romantik değil ne yazık ki. İlk başlar acı ve hatta yarayla geçiyor ne yazık ki ben pek sevemedim.

Merhaba, dün 6 haftalık oldu bebiş. İlk gün hariç 6. Haftası dolana kadar hep silikon meme ucu ile emzirdim. Benim için hayatı stresli kılan bir mecburiyet, bebeğim için yaptığım bir fedakarlık idi. Sütüm vardı ama zaman zaman yetmez gibi oluyordu, durmadan süt olsun diye yiyip içmem gerekti. Bebiş durmadan emmek ve saatlerce memede kalmak istiyordu.

Dün gittiğimiz yeni bir doktorun yardımları ile sağ olsun silikonu bıraktık. Ve dünden beri yaşadığımız değişimi lafla anlatmak zor. Bir kere süt maşallah artıyormuş, stimulasyon daha çok olduğu için. Bebek daha hızlı şekilde doyuyor. Aklım sürekli emdi emecek fikri ile meşguldü, şimdi bir-2 saat tok duruyor. Elhamdülillah ben çok sevdim. Özellikle bebeğini doyurabilmek çok güzel bir his.

Back