Emzirme

elmas ipek

Üye
Kayıtlı Üye
14 Mayıs 2024
110
31
13
29
Bebeğim 45 günlük oldu ama ben hala emzirme işini çözemedim göğüslerim yara ve hala iyileşmedi bebeğime de kavrama işini öğretemedim hala beşik pozisyonunda emziriyorum diğer poziyonları yapamadım. Bebeğim de sürekli ağzına alıp alıp bırakıyor ve ne yapacağımı bilmiyorum aetık. Emzirme danışmanıyla görüştüm başka pozisyon denedik ama onları da yapamadım

Öncelikle sakin olmalısın sıfır stres bacım. Elin ile tutş pozisyonunu yap ve kavramasına yardımcı ol. Göğüs yaran için mutlaka krem kullan. Şu gümüş kapaklar varmış onlardan al biri çok iyi demişti. Mutlaka emecektir.

Ben kolumla tutmayı asla beceremedim bağdaş kurup kafasının altına da yastık koyuyorum o şekil emziriyorum

Emzirme yastigini filan bosver cocuk agzini kocaman acsin aransin once hemen yukardan asagi tut dogru pozisyonda yaraniz olmaz.

Göğüs kalkanı işe yarıyor, iki kapakla geliyor, hava akışlı yani delik olanı kullanın lansinoh kullanın ucuna da. Ayva çekirdeği jeli de iyi gelmişti bana lansinohun kurtaramadığını o kurtardı.
Eğer emzirmekte aşırı zorlanıyorsanız bebeğiniz kavrayamıyorsa silikon uçla devam edin bir süre ama arada çıplakta deneyin. Ben 2 ay silikon ile emzirdim.

Gümüş kapak kesinlikle alın, sürekli takıyorum ve göğüslerim hiç yara olmadı çok memnunum. Bende klasik emzirme pozisyonu olan beşik pozisyonunda pek emziremedim bebeğim beş dakika emip bırakıyordu. Sonra yatarak emzirmeye denedim baktım beş dakika emen bebek on beş yirmi dakika emmeye başladı. 2 aydır da hep yatarak emziriyorum hem de benim için çok rahat oluyor. Siz de mutlaka yatarak emzirmeye bir deneyin

Kesinlikle gümüş kapak alın göğüs yaralariniz azalir hatta geçer

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…