• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Emzirme

Menekse63

Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
20 Eylül 2022
83
9
8
27
Bebeğim tam bir aylık oldu. 20 gün sarılıktan yatış yaptık. Hastanede biberona alıştı. Çıktıktan sonra da ben yeteri kadar uğraşamadım. Şimdi kaşıkla vermeye başladım. 5 dakika tutuyo çekiyo ve sıkılıp bırakıyor. Şimdi umut var mı memeye döndürebilirmiyim?

5 dakika tutuyorsa zaten memeyle ilgili sorunu yoktur bebeginizin. Belki cabuk yoruldugu icin bes dakika tutuyordur. Belki de guclu emdigi icin 5 dakikada ihtiyaci kadarini emiyordur. Zaten bebekler karnini cok kisa surede doyurur, zevk aldiklari icin emmeye devam ederler. Surenin cok uzun olmasi gerekmiyor yani. Siz emzirmeye devam edin, yoruldugu icin kisa emiyorsa zamanla eme eme guclenir cenesi, daha uzun emer.

emdikten sonra kaşıkla mama veriyorum çünkü doymuyo. Ama mamayla dpymasına rağmen biberonu arıyo sanki. Acaba biberonu emmeyimi istiyor
Tabi ki istiyor olabilir cunku bizler de oyleyiz aliskanliklarimizi bur anda terkedemeyiz. Alisma sureci bu. Uzun surmez alisir, siz pes edip donmeyin biberona. Sizi emiyor olmasi harika, ona bile alistiramayan anneler var biberondan sonra. Siz zaten zor kismi atlatmissiniz. Cok surmez tamamen unutur biberonu, cenesi de guclensin emer guzelce.

Tabi ki istiyor olabilir cunku bizler de oyleyiz aliskanliklarimizi bur anda terkedemeyiz. Alisma sureci bu. Uzun surmez alisir, siz pes edip donmeyin biberona. Sizi emiyor olmasi harika, ona bile alistiramayan anneler var biberondan sonra. Siz zaten zor kismi atlatmissiniz. Cok surmez tamamen unutur biberonu, cenesi de guclensin emer guzelce.
Ya teşekkür ederim öncelikle.
Şöyle ama Bebeğim Düzenli emmiyo huysuzluğu artıyo çünkü. Uygun anını yakalayınca emdi. Sabırla devam edeceğim inşallah boşa gitmez çabam

Aynısını bende yaşadım canım. 5 dk tutuyorsa gayet güzel ki. Biberona alıştıkları için çeneleri de kuvvetleniyor biraz güçlü emiyorlar. Kilo durumu iyiyse dert etme hiç

Back