- 15 Nisan 2010
- 250
- 151
- 333
merhaba herkese , 7,5 aylık bir oğlum var , 3 ay dolunca ek gıdaya başladık , şu an yoğurt , çorba , muhallebi , meyveler , sebze yemekleri neredeyse herşeyi yiyor. gün içinde 5-6 kez , gecede 2-3 kez emiyor. Emmesi en fazla 10dk sürüyor , ilk emmeye başladığı anda süt olmuyor 9-10 emmeden sonra geliyor cuk cuk yutmaya başlıyor , ama az da olsa sütüm var sonuçta ve bebeğim anne sütü alabiliyor.
gün içinde eskisi kadar sık emmediği için ve tek beslenmesi anne sütü olmadığı için oruç tutmayı düşünüyorum , bugün tuttum , onun açısından çok şey değişmedi ama kendim için zor oldu dudaklarım daha bir kurudu o emerken ama sonuçta 5 kez emdi tüm gün. oruca devam edip etmemekte kararsızım , benim gibi bebeği çok sık emmeyenler (belkide bu aylarda böyle olması gerekir bilemiyorum) ve zaten sütü çok olmayanlar oruç tutuyorlarmı merak ediyorum.
sizlerde durum nasıl?
gün içinde eskisi kadar sık emmediği için ve tek beslenmesi anne sütü olmadığı için oruç tutmayı düşünüyorum , bugün tuttum , onun açısından çok şey değişmedi ama kendim için zor oldu dudaklarım daha bir kurudu o emerken ama sonuçta 5 kez emdi tüm gün. oruca devam edip etmemekte kararsızım , benim gibi bebeği çok sık emmeyenler (belkide bu aylarda böyle olması gerekir bilemiyorum) ve zaten sütü çok olmayanlar oruç tutuyorlarmı merak ediyorum.
sizlerde durum nasıl?