sanırım yapabileceğiniz en iyi şey sütünüzü sağıp memeyi boşaltmanız.bebiş memeden emerken zorlanıyosa aventin anne memesi ucu formundaki biberon uçları var onunla besleyin bebişi olmazsa.ama ne olur üzülmeyin Allah korusun sütünüz kesilse bugünleri arayabilirsiniz sonra.Bebeğim doğduğundan itibaren meme uçlarım yara. Ne denediysen düzelmedi…
3 aydır da aventin gögüs kalkanıyla geziyorum ama faydasız… Bir iyi bir kötü…
Sütüm bol bol… fakat emen bir bebeğim yok… Özellikle 4. Ayından itibaren emmek bizim için bir eziyet oldu… Hava yutuyor… Fışkırırca gelen sütü emebilmek için belki de… Göğüs büyük ve süt dolu onu iç çamaşırının içine sığdırabilmekte zor… Omuzlarım ağrıyor artık kambur olacağım… Spor yapamıyorum… Duş almak eziyet… Halılarım üstüm başım hep ıslak Kızımın ki de öyle...Bir yere çıkamiyoruz Çünki her yer süt oluyor… emmek istemedi göğsünüzü kapatacaksınız o zamana kadar her yer sırılsıklammm… Zaten hep ilk sütü emiyor koyu sütü emzirebilmek için ne taklalar atıyorummm..Psikolojik olarak çöküntü içine sokuyor bu durumlar beni… Aslında yazacak daha çok şey var çektiğim eziyeti anlatabilmek adına…