- 20 Ağustos 2016
- 192
- 119
-
- Konu Sahibi piraye1985
Kizlar selam... Bugun sargilarim cikti.. Ameliyat sonrasi albumume 2 foto ekledim.. Bakio yorum yaparsaniz sevinirim.. Acikcasi sonuctan memnun kaldim...
Yalniz bantlar cikinca memisler boslukta kaldi gibi ve biraz agrim oldu gibi.. Birde doktor 1 hafta masaj yok haftaya gel masaji gostericem dedi.. Normal mi bu.? Sizde bantlar ciktiktan sonraki ilk hafta masaj yapmadinizmi?
Beni izler misin?piraye1985 canim beni izlermisin lütfen
Benim önceden sadece goguslerim küçüktü doku kaybı sarkma yoktu.Bende 9 nisanda kas üstü olucam beni izlermisin foto gorebilirmiyim. Sizin önceden dokunuz varmiydi
Hiç tereddüt etmeyin .doktorunuz sizi yönlendirir.Kizlar kimse yokmu emzirmeden kisa sure sonra ameliyat olan.benim emzirme biteli 2 ay oluyor.yaptirsammi karar veremedim.
Evet aslinda muayene oldugum doktora cok güvendim.Hiç tereddüt etmeyin .doktorunuz sizi yönlendirir.
Bakın ben 6 yıl önce ameliyat oldum.o zaman iki çocuk annesiydim.kucuk oglum 2 yaşındaydı. Hic bir sorun yaşamadım. Çok basit bir operasyon hiç korkmayın şu an bebeğim var .emzirdim hiç sorun olmadı. Hatta gün geçtikçe dogallasti unuttum artık silikonlari:) şimdide burun estetiği için doktor ariyorum. Sizde bana şans dileyin.bu arada 15 gün sonra yeğeni m gelecek yanıma ona doktor ariyorum silikon taktircak sizin doktorunuz kim.Evet aslinda muayene oldugum doktora cok güvendim.
Bende sarkma da mevcutBenim önceden sadece goguslerim küçüktü doku kaybı sarkma yoktu.
2 yıl emzirme dönemi sonrası silikon takıldı. Ben istanbulda doktor ariyorumsilikon taktırdığınızda emzirme döneminızden ne kadar zaman gecmişti acaba? muayene oldugum ankara da doktor oğuz kılıç.çok ilgili ve samimi bir doktor.çok beğendim.kesinlikle ona ameliyat olmak istiyorum.
Yani emzirme bitti aradan 2 yil gecmisti degilmi.bende 2 yil emzirdim.subat basi emmeyi biraktik.siz biraktiktan 2 yil sonra taktirdiniz ozaman degilmi.kusura bakmayin ayrintili ogrenmek istiyorumda cok kararsizim suanda o yuzden2 yıl emzirme dönemi sonrası silikon takıldı. Ben istanbulda doktor ariyorum
Cnm bana mı sorun bilemedim ama cvp vereyim evet diklestirme olcak ama uclardan yapilcak inşallah sonucu iyi olur 1 hafta kaldı sonuçları paylasicam surecimiDiklestirme olacakmi sadece silikonmu olacak.yegenimdede sarkma çok yaşı küçük ama sarkma oluştu .
hangi şehirde olacaksınız.birde fiyat ne kadar dikleştirme ve silikonCnm bana mı sorun bilemedim ama cvp vereyim evet diklestirme olcak ama uclardan yapilcak inşallah sonucu iyi olur 1 hafta kaldı sonuçları paylasicam surecimi
Cnm fiyatlar 6 binle 10 bin arası değişiyor. Hastane ve dr a göre kocaelide bana verdikleri fiyatlar bu şekilde cnm.hangi şehirde olacaksınız.birde fiyat ne kadar dikleştirme ve silikon
Merhaba, benim görüştüğüm son iki doktor da kas üstü dedi, ikisi de mentor kullanıyor. Hiç doğum yapmadım. İleride doğum yaparsam bi sorun yaşar mıyım? Siz yaşadınız mı sorun?Merhaba ben 6 sene önce kas üstü mentol marka silikon ameliyatı oldum.2 yıl once doğum yaptım. Hiç sorun yaşamadım. Sarkma olmadı. Gayet doğal bu arada 375cc kullanıldı. Bana
Yaa çok özür dilerim, doğru düzgün okumadan soru sormuşum . Siz dikkate almayın onu lütfenMerhaba ben 6 sene önce kas üstü mentol marka silikon ameliyatı oldum.2 yıl once doğum yaptım. Hiç sorun yaşamadım. Sarkma olmadı. Gayet doğal bu arada 375cc kullanıldı. Bana
Merhaba hangi plan yapıldı size şuan nasıl oldu süreciniz memnun musunuzMerhaba ben 15 nisanda senin gibi 250-300 cc. Araliginda kas ustu ameliyat olucam ama kas alti aklimda kaldi benim. Dogalmi? Sen bir suredir kullaniyorsun. Bana tabsiye edebilecegin birsey varmi? Yardimci olursan cok sevinirim. Kas atimi kas ustumu karar veremiyorum
Merhaba süreciniz şuan nasıl memnun musunuz kas üstündenMerhaba ben 6 sene önce kas üstü mentol marka silikon ameliyatı oldum.2 yıl once doğum yaptım. Hiç sorun yaşamadım. Sarkma olmadı. Gayet doğal bu arada 375cc kullanıldı. Bana