- 15 Ekim 2010
- 16.931
- 12.191
-
- Konu Sahibi piraye1985
Ayy canim coook tesekkur ederimm.. Walla icime su serptin.. Cok mutlu oldum.. İnsallah dedigin gibi olur.. Yarin yazabilecek duruma gelince hemen yazicam..
Benide izlemeye alabilirmisin canim bende 25.12 de protez esliginde diklestirme olacagim, dokum var doktorum 250-300cc arasi kullanirim dedi kas üstü olacakCanim rahat ol Allah yardimcin olsun. Senin goguslerini gormedim beni izler misin? Benim gogsum buyuktu evet ust lobu bosalmisti
Benide izlemeye alabilirmisin canim bende 25.12 de protez esliginde diklestirme olacagim, dokum var doktorum 250-300cc arasi kullanirim dedi kas üstü olacak
Izledim canim. Sende izle foton varsa ya da ozelden at merak ettim. Doktorun kim?Benide izlemeye alabilirmisin canim bende 25.12 de protez esliginde diklestirme olacagim, dokum var doktorum 250-300cc arasi kullanirim dedi kas üstü olacak
Doktorum Sükrü Yazar seni izlemeye aldim ama karin germe fotolarim var henüz meme fotolari koymadimIzledim canim. Sende izle foton varsa ya da ozelden at merak ettim. Doktorun kim?
Izlemeye aldim henüz meme resimlerim yok amaCanim izledim.. Bende seninkileri gorebilirmiyim ,
Banada kas üstü olacak acaba doktordan dual plane mi istesem, dual planedede double bubble riski varmi bilen varmi?Ben de merak ettim şu an ki halini, bana da atar mısınız? :)
Meme dokusu varsa kas üstü diyorlar, ama onun da kapsül ve komplikayon riskleri daha fazlaymış..Doktorun kararını versin bence planın..
Canim zaten ameliyat onceki halini gormek istedim. :)Doktorum Sükrü Yazar seni izlemeye aldim ama karin germe fotolarim var henüz meme fotolari koymadim
Bende double bubble olmadi kas ustu tekrar sarkmaya sebep olabilir cnmBanada kas üstü olacak acaba doktordan dual plane mi istesem, dual planedede double bubble riski varmi bilen varmi?
Gecmis olsun insallah memmun kalirsinizKizlar merhaba.. Sabah 9 bucuk itibariyle ameliyatimi oldum .. 2 saat surdu..
Smeliyattan once 295 cc soylerken doktor 265 cc takmis.. Buyuk olmasini bende istemedim 265 taktigini duyunca cok sevindim ama sanki suan silikon mememe gore kucuk kalmis hala dolmamis gibi geliyor.. Doktorda yanlardan bantladigim icinmeme uclarin bos gibi geloyor dedi.. Biliyorum.. Simdilik iyiyim dayanilmayacak bit agrim sizim yok..
Canim cok gecmis olsun ins istedigin gibi olir. Bende ilk uyandigimda yukardan mememe bakinca kucuk gibi gelmisti :)Kizlar merhaba.. Sabah 9 bucuk itibariyle ameliyatimi oldum .. 2 saat surdu..
Smeliyattan once 295 cc soylerken doktor 265 cc takmis.. Buyuk olmasini bende istemedim 265 taktigini duyunca cok sevindim ama sanki suan silikon mememe gore kucuk kalmis hala dolmamis gibi geliyor.. Doktorda yanlardan bantladigim icinmeme uclarin bos gibi geloyor dedi.. Biliyorum.. Simdilik iyiyim dayanilmayacak bit agrim sizim yok..
Kizlar merhaba.. Sabah 9 bucuk itibariyle ameliyatimi oldum .. 2 saat surdu..
Ekleyecegim insallah daha zamanim var diye üstüne düsmedim ne bileyimCanim zaten ameliyat onceki halini gormek istedim. :)
Canım çok gecmiş olsun ne guzel atlattın agrın da yokmuş ohhh senın kasüstüydü dımı ondan agrın az olur herhaldeKizlar merhaba.. Sabah 9 bucuk itibariyle ameliyatimi oldum .. 2 saat surdu..
Hadi geçmiş olsun , inşallah mutlu güzel sonuçların olacak seninde, iyi hissedince foto koy bakalım, bandajlı hallerine hiç aldanma benim biri bi yerde digerş bi yerdeydi sanki :)Kizlar merhaba.. Sabah 9 bucuk itibariyle ameliyatimi oldum .. 2 saat surdu..
Cok haklisin benimde oyleyli doktor bantla simetrik sararark sabitledi duzeldi :)Hadi geçmiş olsun , inşallah mutlu güzel sonuçların olacak seninde, iyi hissedince foto koy bakalım, bandajlı hallerine hiç aldanma benim biri bi yerde digerş bi yerdeydi sanki :)
Hadi geçmiş olsun , inşallah mutlu güzel sonuçların olacak seninde, iyi hissedince foto koy bakalım, bandajlı hallerine hiç aldanma benim biri bi yerde digerş bi yerdeydi sanki :)
Canim izledim.. Bende seninkileri gorebilirmiyim ,
Canımm çok geçmiş olsun inşallah ağrısız sızısız atlatırsın :) Mümkünse fotolarını ben de görmek isterim.. Benim de ameliyatım yaklaşıyo daFotograf ekledim
Canim .. Bandajli suan.. Evet cok agrim yok suan ama agri kesicilerin etkisi var tabii...
Canim tamam seni dinliyorum
Ve bandajli hallerini kafama takmiyorumZaten artik is isten gecti... Her sekilde mutlu olmaya calisicam...
8 ekim bandaj acma tarihim..