- 28 Eylül 2015
- 75
- 22
- 39
-
- Konu Sahibi piraye1985
Gogsunde sarkma var mi? Benimde ust kisim bosalmisti. Bu durumda dual plan uygulanir diye biliyorum. Gecmis olsunKizlar Merhaba... 1 ekim persembe gunu meme buyutme ameliyati olacagim..
Emzirmeden dolayi gogsumun ust kismi tamamen bosalmisti..
Doktor meme dokum oldugundan high profil ve kas ustu takarsak gayet guzel ve dik durabilecegini soyledi.. Yalniz gogus dokum yumusak gibi yani sanki silikonun agirligi ile goguslerim sarkacak gibi geliyor..
Kas ustu yuvarlak taktiranlarin yardim edin sarkma oldumu ?
Gogsunde sarkma var mi? Benimde ust kisim bosalmisti. Bu durumda dual plan uygulanir diye biliyorum. Gecmis olsun
Bana sorarsan sadece bir doktorla kesin karar vermemelisin canim. Benimde emzirme sonrasi bozulmustu. Gorustugum doktorlarin kimi diklestirmeye hic gerek yok derken kimi sadece protezle asla olmaz dedi! Olcup bicince benimkide normal araliktaydi canim ama diklestirme oldum ve dual plan yontemi uygulandi iyiki de diklestirmeyi olmusum...Ben sarkma oldugunu dusunuyodum ancak doktor olctu bicti meme uclarin tam yerinde sadece ust kismin boş diye öyle gozukuyor dedi.. Kasini da bosuna kesmeye gerek yok dokun var dedi..
Silikonu tutacak bir kas olmadigi icin acikcasi sarkar diye dusunuyorum
Canim sen hangi yontemle oldun? Senindemi emzirmeden dolayi bosalmisti?
Seni izledim fotograflarima bakabilirsin canimBen sarkma oldugunu dusunuyodum ancak doktor olctu bicti meme uclarin tam yerinde sadece ust kismin boş diye öyle gozukuyor dedi.. Kasini da bosuna kesmeye gerek yok dokun var dedi..
Silikonu tutacak bir kas olmadigi icin acikcasi sarkar diye dusunuyorum
Canim sen hangi yontemle oldun? Senindemi emzirmeden dolayi bosalmisti?
Seni izledim fotograflarima bakabilirsin canim
Seni izledim fotograflarima bakabilirsin canim
295 cc canim. Ama kendi dokumda vardi o yuzden daha buyuk gorunuyorlarCanim
Bide seninkiler kac cc ler ?
Beni de izlermısın beyazpapatya33 ben de olucam ekımde295 cc canim. Ama kendi dokumda vardi o yuzden daha buyuk gorunuyorlar
Bence sana kasaltı yapmaz dr bayagı gogus dokun var kasaltı olunca çift meme gıbı gorunebılıyomuş dokusu olan göğüslerdeCanim haklisin ama aslina bakarsan diklestirmeden de biraz korkuyorum.. 1
Cocugum var tekrar dogurmayi dusunmuyorum ama tabii buyuk konusmakta istemiyorum belli olmaz.. Kucultme yaparsam tekrar emziremeyebilirim.. Neyse 2 gunum kaldi bakalim ...
Bu arada fotograflarina baktim harikalar gercekten.. Gule gule saglikla kullan canim
Izlwdim canim resmin varsa izle beni yorum yapabilirim elimden geldiginceBeni de izlermısın beyazpapatya33 ben de olucam ekımde
295 cc canim. Ama kendi dokumda vardi o yuzden daha buyuk gorunuyorlar
Ayy çok heyecanlısındır şimdi saatler kalmışCanım yarın ameliyat oluyorum cok heyecanlıyım... sanırım birazda korkuyorum... sana bişey sorucam peki senin gögüslerin benimkilerden büyükmüydü ameliyattan öncede?
Canim rahat ol Allah yardimcin olsun. Senin goguslerini gormedim beni izler misin? Benim gogsum buyuktu evet ust lobu bosalmistiCanım yarın ameliyat oluyorum cok heyecanlıyım... sanırım birazda korkuyorum... sana bişey sorucam peki senin gögüslerin benimkilerden büyükmüydü ameliyattan öncede?
Sana ozelden ameliyat oncesi halini attimCanim rahat ol Allah yardimcin olsun. Senin goguslerini gormedim beni izler misin? Benim gogsum buyuktu evet ust lobu bosalmisti
Sana ozelden ameliyat oncesi halini attim
Sana ozelden ameliyat oncesi halini attim
Canim baktim goguslerinin ustu bos ama hic sarkma yok gibi sonucun guzel olacak eminim. Boyut olarak ne istedigini doktoruna resimle goster cc olarak belirtme cunku sifir doku birine 450 cc takilmasi sana 300 cc fln takilmasoyla ayni sonucu verir. Kas alti konusunda israrci olma en dogru karari doktorun verecektir.