- 28 Eylül 2015
- 75
- 22
- 39
-
- Konu Sahibi piraye1985
Ben agustosta oldum canım. İzledim seni fotolarıma bakabilirsin. Sen de beni izlersen seninkileri görmek isterim. Sürecini de takip edeyim
Canim fotolarina baktim harika gozukuyorlar... Cok ama cok begendim.. Gule gule kullan insallah ... Bugun benim ilk gecem saat 5 e geliyor ve ben yarim saattir uyanigim.. Agrilarim var ayrica sirt ustu yatmaktan sirtim fecii agriyor
İzlemeye aldim canim seni..
Bunun gibi ağrı yok diye yazılanları okuyunca cesaret geliyor =)geçmiş olsun darısı başımızaKizlar merhaba.. Sabah 9 bucuk itibariyle ameliyatimi oldum .. 2 saat surdu..
Smeliyattan once 295 cc soylerken doktor 265 cc takmis.. Buyuk olmasini bende istemedim 265 taktigini duyunca cok sevindim ama sanki suan silikon mememe gore kucuk kalmis hala dolmamis gibi geliyor.. Doktorda yanlardan bantladigim icinmeme uclarin bos gibi geloyor dedi.. Biliyorum.. Simdilik iyiyim dayanilmayacak bit agrim sizim yok..
Sırtını dile getir hemşirelere kas gevşetici ve o sırta iyi gelen bir iğne yapıyolar. Ben de 2.gün sırttan dolayı memeyi bile unutmuştum. Ama o yapılan iğnelerle düzeldi çok şükür. Tamam canım bakıyorum fotolarına şimdi.
Canim fotolarima baktinmi yorumunu bekliyorum:) gerci daha bisey belli degil.. Persembe gunu acilacak insallah sargilar ozaman da koyarim foto
Canım sargılı fotona yorum yapmıştım baya oluyor görmedin sanırım
Bu arada eski dokun da bayağı varmış. Bu silikonlar seni dikleştirme ameliyatından kurtardılar kanımca. Güzel olacagına inanıyorum saygılar açılınca
mary jane
Canim birbirimizi izleyelim mi. Senin sonucunu merak ediyorum. Benimde bir ay oldu ameliyat olali.
Canım geçmiş olsun. Beni de izleKizlar selam... Bugun sargilarim cikti.. Ameliyat sonrasi albumume 2 foto ekledim.. Bakio yorum yaparsaniz sevinirim.. Acikcasi sonuctan memnun kaldim...
Yalniz bantlar cikinca memisler boslukta kaldi gibi ve biraz agrim oldu gibi.. Birde doktor 1 hafta masaj yok haftaya gel masaji gostericem dedi.. Normal mi bu.? Sizde bantlar ciktiktan sonraki ilk hafta masaj yapmadinizmi?
piraye1985 sonucunu cok begendim harika olmus
Sagol canim mutlu ettin beni :)[/QUOTE
Kizlar bugun ameliyatimin 10. Gunu ancak 2 gundur gogus uclarim feci aciyo.. Emzirenler bilir sanki emzirmeye yeni baslamisim gibi yani orda acik bi yara varmis gibi aciyorlar .. Tecrube ve bilgilerinizi paylasirsaniz sevinirim..
Merhaba beni izlemeye alır mısınız? Ben de yakın zamanda kas üstü olmak istiyorum. Emzirme sonrası benzer şeyler yaşadım. Karar aşamasındayım. Çok yardımcı olursunuz. Sevgiler.Kizlar selam... Bugun sargilarim cikti.. Ameliyat sonrasi albumume 2 foto ekledim.. Bakio yorum yaparsaniz sevinirim.. Acikcasi sonuctan memnun kaldim...
Yalniz bantlar cikinca memisler boslukta kaldi gibi ve biraz agrim oldu gibi.. Birde doktor 1 hafta masaj yok haftaya gel masaji gostericem dedi.. Normal mi bu.? Sizde bantlar ciktiktan sonraki ilk hafta masaj yapmadinizmi?
Merhaba ben 15 nisanda senin gibi 250-300 cc. Araliginda kas ustu ameliyat olucam ama kas alti aklimda kaldi benim. Dogalmi? Sen bir suredir kullaniyorsun. Bana tabsiye edebilecegin birsey varmi? Yardimci olursan cok sevinirim. Kas atimi kas ustumu karar veremiyorumBenide izlemeye alabilirmisin canim bende 25.12 de protez esliginde diklestirme olacagim, dokum var doktorum 250-300cc arasi kullanirim dedi kas üstü olacak
Merhaba ben 6 sene önce kas üstü mentol marka silikon ameliyatı oldum.2 yıl once doğum yaptım. Hiç sorun yaşamadım. Sarkma olmadı. Gayet doğal bu arada 375cc kullanıldı. BanaMerhaba ben 15 nisanda senin gibi 250-300 cc. Araliginda kas ustu ameliyat olucam ama kas alti aklimda kaldi benim. Dogalmi? Sen bir suredir kullaniyorsun. Bana tabsiye edebilecegin birsey varmi? Yardimci olursan cok sevinirim. Kas atimi kas ustumu karar veremiyorum
Bende 9 nisanda kas üstü olucam beni izlermisin foto gorebilirmiyim. Sizin önceden dokunuz varmiydiMerhaba ben 6 sene önce kas üstü mentol marka silikon ameliyatı oldum.2 yıl once doğum yaptım. Hiç sorun yaşamadım. Sarkma olmadı. Gayet doğal bu arada 375cc kullanıldı. Bana