Emzirme sonrasi kas üstü yuvarlak silikon

Ben agustosta oldum canım. İzledim seni fotolarıma bakabilirsin. Sen de beni izlersen seninkileri görmek isterim. Sürecini de takip edeyim

Canim fotolarina baktim harika gozukuyorlar... Cok ama cok begendim.. Gule gule kullan insallah ... Bugun benim ilk gecem saat 5 e geliyor ve ben yarim saattir uyanigim.. Agrilarim var ayrica sirt ustu yatmaktan sirtim fecii agriyor
İzlemeye aldim canim seni..

Sırtını dile getir hemşirelere kas gevşetici ve o sırta iyi gelen bir iğne yapıyolar. Ben de 2.gün sırttan dolayı memeyi bile unutmuştum. Ama o yapılan iğnelerle düzeldi çok şükür. Tamam canım bakıyorum fotolarına şimdi.

Bunun gibi ağrı yok diye yazılanları okuyunca cesaret geliyor =)geçmiş olsun darısı başımıza

Canim fotolarima baktinmi yorumunu bekliyorum:) gerci daha bisey belli degil.. Persembe gunu acilacak insallah sargilar ozaman da koyarim foto

Canim fotolarima baktinmi yorumunu bekliyorum:) gerci daha bisey belli degil.. Persembe gunu acilacak insallah sargilar ozaman da koyarim foto

Canım sargılı fotona yorum yapmıştım baya oluyor görmedin sanırım

Bu arada eski dokun da bayağı varmış. Bu silikonlar seni dikleştirme ameliyatından kurtardılar kanımca. Güzel olacagına inanıyorum saygılar açılınca

mary jane
Canim birbirimizi izleyelim mi. Senin sonucunu merak ediyorum. Benimde bir ay oldu ameliyat olali.

Kizlar selam... Bugun sargilarim cikti.. Ameliyat sonrasi albumume 2 foto ekledim.. Bakio yorum yaparsaniz sevinirim.. Acikcasi sonuctan memnun kaldim...
Yalniz bantlar cikinca memisler boslukta kaldi gibi ve biraz agrim oldu gibi.. Birde doktor 1 hafta masaj yok haftaya gel masaji gostericem dedi.. Normal mi bu.? Sizde bantlar ciktiktan sonraki ilk hafta masaj yapmadinizmi?

Canım geçmiş olsun. Beni de izle

Merhaba, ben yurtdisindan katiliyorum. burda açilan konu emzirmeden dolayi yapisi bozulmus memeden bahs ediliyor. Benim çocugum yok, ama maalesef kilo alip vermekten goguslerde çatlak ve sarkma var, mecburen bir gun diklestirme gerekicek, yapi bozuldugu için silikonda, dokum var yani normal kilodayken ( 63-65 falan kilo, boy 1.65) 95 C daha sisman olunca 95D ( 70-72)kilo . Son zamanlarda kilolu halimde bile hem boyut azaldi hemde sekli bozuldu eskiden 95d push up olmadan çok doluydu , simdi 95 d push up bile dolmuyor, bu yuzden simdilik kilomu sabit biraktim ( 68 kilo). Yani sadece diklestirme yapsam çok kuçulur...

Estetige karsi bir insanim ama kendimi boyle kabul edemem çunku daha 25 yasindayim. Benim durumumda olan ve estetik ameliyati geçirmis arkadaslara sorularim var lutfen :).

Diklestirme izi çok az kaliyormus bu dogru mu?
Ilk ele gelen kendi dokunuz mu yoksa protez mi?
Hiç memesi olmayan kadinlar silikon takinca hareketsiz ve çok yapay duruyor maalesef,
yani eskiden gogusleri c- d cup falan olan ve diklestirme+ silikon yapmis arkadaslar varsa acaba bunu nasil desem :) meme yuruyunce normalde gibi sallaniyor mu ?
Birde mesela sirt ustu yatinca silikon çok belli oluyor mu ?
Kusura bakmayin turkçem yeterli geldi mi bilemiyorum :).
Simdilik sorularim bu kadar umarim cevap verirsiniz .

Merhaba beni izlemeye alır mısınız? Ben de yakın zamanda kas üstü olmak istiyorum. Emzirme sonrası benzer şeyler yaşadım. Karar aşamasındayım. Çok yardımcı olursunuz. Sevgiler.

Benide izlemeye alabilirmisin canim bende 25.12 de protez esliginde diklestirme olacagim, dokum var doktorum 250-300cc arasi kullanirim dedi kas üstü olacak
Merhaba ben 15 nisanda senin gibi 250-300 cc. Araliginda kas ustu ameliyat olucam ama kas alti aklimda kaldi benim. Dogalmi? Sen bir suredir kullaniyorsun. Bana tabsiye edebilecegin birsey varmi? Yardimci olursan cok sevinirim. Kas atimi kas ustumu karar veremiyorum

Bende emzirme sonrasi bosalan göguslerimi buyutme seruvenine girdim.yarin ilk muayenemi olucam.sormak istedigim benim emzirme dönemin biteli 2 ay oluyor. Suan ameliyat yapilabilirmi acaba.emzirme donemi sonrasi en erken ne zaman yaptirdiniz?

Merhaba ben 6 sene önce kas üstü mentol marka silikon ameliyatı oldum.2 yıl once doğum yaptım. Hiç sorun yaşamadım. Sarkma olmadı. Gayet doğal bu arada 375cc kullanıldı. Bana

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…