Sağip vermek mantıklı.Kizlar erken doğum yaptım doğum yaptığım hastane göğüs ucumu bebeğim ( 45 günlük ) kavrayamadigi için silikon uc aldırdı o şekilde emzirmeye başladım. Farklı bı hastaneye gidince silikonu bırak dediler. Bu arada sütüm yetersiz geldiği için mamaya başlattılar. Bebeğim gazlı bı bebek 3 gündür sindirim sorunu da yaşıyor bugün emme sorunu da yaşadık. Artık o kadar ağladı ki emzik vermek zorunda kaldım. Yani silikon,biberon ve emzik.. iyice sinirlerim bozuldu memeyi normal olarak tutamayacak diye üzülüyorum kendimi motive etmeye çalışıyorum ama bı yerden sonra olmuyor.. bu kez kendimde kusur buluyorum göğüs ucu belirgin olsaydı hiç birine gerek kalmayacakti benim yüzümden oldu gibi geliyor ikilemde kaliyorum.. aynı durumu yaşayan var mı ya da önerisi olan var mı bu duruma icerlerken buluyorum kendimi. He bide silikon için niye öyle verdiniz iki gün aç bıraksın emer diye saçma yorumlar alıyorum etrafimdan ve iyice geliyorlar bana ...
Meme ucunuz cokukse silikon uc öneriliyor. Bebek bir sure emdikten sonra uc disari cikiyorsa, silikon ucu cikarip direkt memeyi tutturmaya calisin. Sut yetersiz geliyorsa, meme reddi olmamasi icin emzirmeyi her zaman mamadan once yapin. Memedeki süt bitince biberona gecin. Son olarak emzik ve biberonu anne memesi ile uyumlu modellere alistirin ki meme basi karmasasi yasamasin. Karmasa yasadiginda memenizi isirmaya ve tutamamaya baslar.Kizlar erken doğum yaptım doğum yaptığım hastane göğüs ucumu bebeğim ( 45 günlük ) kavrayamadigi için silikon uc aldırdı o şekilde emzirmeye başladım. Farklı bı hastaneye gidince silikonu bırak dediler. Bu arada sütüm yetersiz geldiği için mamaya başlattılar. Bebeğim gazlı bı bebek 3 gündür sindirim sorunu da yaşıyor bugün emme sorunu da yaşadık. Artık o kadar ağladı ki emzik vermek zorunda kaldım. Yani silikon,biberon ve emzik.. iyice sinirlerim bozuldu memeyi normal olarak tutamayacak diye üzülüyorum kendimi motive etmeye çalışıyorum ama bı yerden sonra olmuyor.. bu kez kendimde kusur buluyorum göğüs ucu belirgin olsaydı hiç birine gerek kalmayacakti benim yüzümden oldu gibi geliyor ikilemde kaliyorum.. aynı durumu yaşayan var mı ya da önerisi olan var mı bu duruma icerlerken buluyorum kendimi. He bide silikon için niye öyle verdiniz iki gün aç bıraksın emer diye saçma yorumlar alıyorum etrafimdan ve iyice geliyorlar bana ...
Merhaba hangi mama kullaniyosunuz keçi sütlu mamalar var onları deneyin anne sütüyle aynı ve sindirimi kolay büyük ihtimalle Aptamil kullanıyorsunuz malesef bebeklerin sindirim sistemini maf ediyor benin bebeklerim de öyle oldu ondan söyledim ben sma kullaniyorum bence bir mama değişikligi yapın moralini bozma bebeğin nasıl emerken rahat ediyorsa öyle yap etrafa bakma en iyisini sen bilirsin birde ne demek bebeği 2gun aç bırak delimi ne etraf bebis birde sarılık olsun sonra üzüntüsünü sen çek ya şu millet anca konuşurKizlar erken doğum yaptım doğum yaptığım hastane göğüs ucumu bebeğim ( 45 günlük ) kavrayamadigi için silikon uc aldırdı o şekilde emzirmeye başladım. Farklı bı hastaneye gidince silikonu bırak dediler. Bu arada sütüm yetersiz geldiği için mamaya başlattılar. Bebeğim gazlı bı bebek 3 gündür sindirim sorunu da yaşıyor bugün emme sorunu da yaşadık. Artık o kadar ağladı ki emzik vermek zorunda kaldım. Yani silikon,biberon ve emzik.. iyice sinirlerim bozuldu memeyi normal olarak tutamayacak diye üzülüyorum kendimi motive etmeye çalışıyorum ama bı yerden sonra olmuyor.. bu kez kendimde kusur buluyorum göğüs ucu belirgin olsaydı hiç birine gerek kalmayacakti benim yüzümden oldu gibi geliyor ikilemde kaliyorum.. aynı durumu yaşayan var mı ya da önerisi olan var mı bu duruma icerlerken buluyorum kendimi. He bide silikon için niye öyle verdiniz iki gün aç bıraksın emer diye saçma yorumlar alıyorum etrafimdan ve iyice geliyorlar bana ...
Bazen öyle yapıyorum öyle olunca ne kadar içtiğini görebiliyorum aç kaldı ya da tok kaldı diye kendimce fikir üretiyorum ama bir yandan da emmesini istiyorum temas halinde olmak için çünkü aradaki baği güçlendiriyor her ne kadar silikon aramızda bir engel olsa da yapacak bir şey yok sanırım şimdilikSağip vermek mantıklı.
Dediğiniz gibi yapıyorum her zaman önce sütü veriyorum ondan sonra mama tercih etmeye çalışıyorum. Gece ilk defa göğsümü normal olarak kısmen tutabildi ama gaz sancısı yaşadığı için resmen savaşarak yaptık bunu ben de çok diretmedim memeyi reddeder diye korktum. Gece aşırı ağladığı için ve sabahladığımız için emziği mecbur kalıp verdim sürekli vermeyi düşünmüyorum çünkü zaten silikon ve biberonun başlıkları birbirinden farklı ekstra farklı bir şeye daha maruz bırakmak istemiyorum karmaşa yaşayacak diye huzursuz oluyorumMeme ucunuz cokukse silikon uc öneriliyor. Bebek bir sure emdikten sonra uc disari cikiyorsa, silikon ucu cikarip direkt memeyi tutturmaya calisin. Sut yetersiz geliyorsa, meme reddi olmamasi icin emzirmeyi her zaman mamadan once yapin. Memedeki süt bitince biberona gecin. Son olarak emzik ve biberonu anne memesi ile uyumlu modellere alistirin ki meme basi karmasasi yasamasin. Karmasa yasadiginda memenizi isirmaya ve tutamamaya baslar.
Merhaba İlk önce Aptamil aldık sonra bebelac'la içeriğinin aynı olduğunu öğrendim Bebelac aldım ilk etapta sorun yaşamadık ama bu hafta dediğim gibi sindirim sorunu yaşıyoruz belki mamadan kaynaklıdır bilemiyorum mama değişikliği yapma fikri var kafamda sma'yı önerenler oldu çevremde. Ben elimden geleni yapıyorum aslında ama etrafın yorumları ister istemez psikolojik olarak etkiliyor. Bebeğim de zaten sarılık atlattı Bir de kalbinde ufak bir delik çıktı bunları bilmelerine rağmen hala 2 gün 3 gün aç bıraksın mecbur kalınca zaten tutacak falan diye saçma sapan akıllar veriyorlar ve silikonu kullanmak benim suçummuş gibi davranıp etrafımdaki insanlarla kıyaslıyorlar.Merhaba hangi mama kullaniyosunuz keçi sütlu mamalar var onları deneyin anne sütüyle aynı ve sindirimi kolay büyük ihtimalle Aptamil kullanıyorsunuz malesef bebeklerin sindirim sistemini maf ediyor benin bebeklerim de öyle oldu ondan söyledim ben sma kullaniyorum bence bir mama değişikligi yapın moralini bozma bebeğin nasıl emerken rahat ediyorsa öyle yap etrafa bakma en iyisini sen bilirsin birde ne demek bebeği 2gun aç bırak delimi ne etraf bebis birde sarılık olsun sonra üzüntüsünü sen çek ya şu millet anca konuşur
Arkadaşım bı hafta tutturamadiKizlar erken doğum yaptım doğum yaptığım hastane göğüs ucumu bebeğim ( 45 günlük ) kavrayamadigi için silikon uc aldırdı o şekilde emzirmeye başladım. Farklı bı hastaneye gidince silikonu bırak dediler. Bu arada sütüm yetersiz geldiği için mamaya başlattılar. Bebeğim gazlı bı bebek 3 gündür sindirim sorunu da yaşıyor bugün emme sorunu da yaşadık. Artık o kadar ağladı ki emzik vermek zorunda kaldım. Yani silikon,biberon ve emzik.. iyice sinirlerim bozuldu memeyi normal olarak tutamayacak diye üzülüyorum kendimi motive etmeye çalışıyorum ama bı yerden sonra olmuyor.. bu kez kendimde kusur buluyorum göğüs ucu belirgin olsaydı hiç birine gerek kalmayacakti benim yüzümden oldu gibi geliyor ikilemde kaliyorum.. aynı durumu yaşayan var mı ya da önerisi olan var mı bu duruma icerlerken buluyorum kendimi. He bide silikon için niye öyle verdiniz iki gün aç bıraksın emer diye saçma yorumlar alıyorum etrafimdan ve iyice geliyorlar bana ...
merhaba, öncelikle geçmiş olsun bebeğini güle güle büyüt benim kızım 23 ocakta sezeryanla doğum yaptı 2 gün hastanede kaldık orda hemşirelerin yardımıyla emdi sorun yoktu. eve geldik bir iki sefer tuttu emdi sonra memeyi tutamadı yavrum sarılığıda vardı doktor bol bol emzirin yoksa sarılık artar dedi. sarılıktan sürekli uyuyodu biz uyandırıp emzirmeye çok uğraştık pompa aldık oda çok işe yaramadı sonra doğum yaptığı hastaneyi aradık emzirme hemşiresinden destek aldık sağolsun yardımcı oldu göğülerin şiştiği için gerilmiştir bebek ondan tutamaz ucunu dedi gerçekten öyleydi şişmişti,Kizlar erken doğum yaptım doğum yaptığım hastane göğüs ucumu bebeğim ( 45 günlük ) kavrayamadigi için silikon uc aldırdı o şekilde emzirmeye başladım. Farklı bı hastaneye gidince silikonu bırak dediler. Bu arada sütüm yetersiz geldiği için mamaya başlattılar. Bebeğim gazlı bı bebek 3 gündür sindirim sorunu da yaşıyor bugün emme sorunu da yaşadık. Artık o kadar ağladı ki emzik vermek zorunda kaldım. Yani silikon,biberon ve emzik.. iyice sinirlerim bozuldu memeyi normal olarak tutamayacak diye üzülüyorum kendimi motive etmeye çalışıyorum ama bı yerden sonra olmuyor.. bu kez kendimde kusur buluyorum göğüs ucu belirgin olsaydı hiç birine gerek kalmayacakti benim yüzümden oldu gibi geliyor ikilemde kaliyorum.. aynı durumu yaşayan var mı ya da önerisi olan var mı bu duruma icerlerken buluyorum kendimi. He bide silikon için niye öyle verdiniz iki gün aç bıraksın emer diye saçma yorumlar alıyorum etrafimdan ve iyice geliyorlar bana ...
Umarım benim bebişim de emebilir aslında çenesi kısmen güçlendi sadece şu an memeyi tam olarak kavrayamıyor ucu çok olmadığı için silikonla aramızda engel olmasını istemiyorum direktmen emebilirse sütüm de daha çoğalmış olur temas çok önemli çünküArkadaşım bı hafta tutturamadi
Sonra hep emdi çocuk
7 aylık halen emer
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?