Bebek Beslenmesi Emzirme döneminde kahve

Bebek Beslenmesi, Ek Besin Önerileri, Mamalar, Anne Sütü, 3 yaştan büyük çocukların çok yeme ya da yememe, obezlik, iştahsızlık, okulda beslenme, beslenirken dikkat edilecek konuların yani her türlü yeme problemlerinin paylaşıldığı alan.

nita85

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
10 Eylül 2008
260
0
96
39
İstanbul
Emziren bir anneyim kızım 13 aylık oldu kahveyide çok seviyorum ve kızım geceleri çok kalkıyor 1 aydır içmeye basladım ama içinde kafein olduğu için kızıma sütümden geçer diye tedirginim aranızda kahve içen varmı?

Canım, ben de Türk kahvesine, nescafeye bayılırım. Her gün içiyorum. Buna rağmen bebişim de, ben de etkilenmiyoruz... Horul horul uyuyoruz. :)

canım abartmadığın sürece bir zararı olmaz.gunde bir fincan içersin oğle vakıtlerinde akşama kadar etkisi geçer

canım herseyi ölçülü yaptıgın zaman hiç bir zararı olmaz..bende cok severim kahveyi ve günde bir kupa ama sütlü içiorum sade içmiyorum buna nazaran çayı cok az hatta hiç içmiorum ondada kafein var çünlü..yani kahve içtigin gün çay cok az iç dengele..ben 2ay oldu dogum yapalı hep içtim ama hiç uyku sorunu olmadı kızımda masalllh..

oğlum 3aylık ve bende bu ay içmeye basladım oğlumun gaz sorunu gece uyuyamıyor yavrum benımde gozlerım dusuyor gunduzlerı oğln vaktı bır fıncan hazır kahve içiyorum sutlu bebsımın gazsız oldugu surece hiç uykusuna etkı etmedı tabı benımde:)

saolun cevaplarınız için ,bende 1 bartaktan fazla içmiyorum zaten sütlü içiyorum çay hiç içmiyorum

Benim oğlumda 2-3 gündür hızursuz farkettim ki 2-3 gündür 3 ü 1 arada içiyorum bizimkini etkiliyo demekki

Benim de kuzum iki aylık . Her gün Sütlü Türk kahvesi içiyorum , yanında da çikolata . Fakat içindeki kafeinden dolayı bebekte reflüye, huzursuzluk ve uykusuzluğa neden olduğundan hiç içilmemesi öneriliyor . Galiba artık içmeyeceğim . Çikolata da yememek gerekiyor .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…