Cnm ben 8.5 aylık hamileyim son 1 ayım kaldı yani. Tatlı isteği gelince özellikle akşam yemeğinden sonra geliyor zaten; 1 kase süt içine yarım muz doğruyorum, 8-10 kuru üzüm ve bol tarçın ekliyorum. Tatlı isteğimi kesiyor baya..sen emziriyorsun belki 1-2 de bebe bisküvisi ekleyenilirsin hem gece kazılmaların da azalır doyurucu da olur. Ivır zıvır yemekten iyidir.
Öğlen: mercimek Çorbası
Ispanak yoğurt
1 dilim ekmek
Ara: 2 kase az şekerli Aşure
1 Nescafé
1 kase yesem iyiydi ama ılık ılık çok lezzetliydi... Süt olsun inş
kizlar eger faydasi olacaksa bir iki oneri vereyim zira önceden kiloyu cok kafama takardim. boyum 1 58 su an elli elli bir kiloyum bana faydasi olan beslenmeyi yaziyorum size. hep tam tahil tukettiyorum. su harici baska bir icecek iciyorum hamileligimde basladim ve agiz tadim da alisti buna. makarna ya da hamur isi cok tuketmiyorum hergun degil en azindan ama istedigim zaman yiyorum. abur cubur fazla tuketmiyorum ve sabah ve ogle cok yiyorum aksama acikmiyorum hergun bir ya da iki yumurta yiyorum cikolata da yiyorum. bu sekilde dogumdan sonra artan on kiloyu verdim ve kilo almiyorum artik. umarim size de faydasi olur. mutlu ve ideal kiloda olmaniz dilegiyle
hic diyet yapmadim ama yediklerimi sectim. beslenme tarzi olusturdum simdi istedigimi yiyerek ideal kilomdayim. saglikli beslenirseniz gerisi kolay cozuluyor degil mi amaHemen hemen aynı tarz iz seninle ben de öyle çok kısamam. En güzel yanı böyle verdiğin zaman tekrar almiyorsun
hic diyet yapmadim ama yediklerimi sectim. beslenme tarzi olusturdum simdi istedigimi yiyerek ideal kilomdayim. saglikli beslenirseniz gerisi kolay cozuluyor degil mi ama
kutlarim seni de. keske herkes bilincli beslense kilo problemi ortadan kalkar aslinda. kilo kadin olarak beni korkutuyordu artik kolay verebilecegimi bildigim icin rahatimEvet canim aynen öyle. Ben bu şekilde 17 18 kilo verdim devam edecektim ama hamilelik olunca olmadı şimdi tekrar devam ediyorum. Aynı tarz da böyle olunca hiçbirşey de gözün kalmiyor
kutlarim seni de. keske herkes bilincli beslense kilo problemi ortadan kalkar aslinda. kilo kadin olarak beni korkutuyordu artik kolay verebilecegimi bildigim icin rahatim
kac kiloydunuz simdi kac kilo oldunuz pekiBende korkardim ama ne kadar kolay olduğunu görünce yine basaririm dedim kendime
BİRA fazla olmuş ama sakın pes etme çünkü Emziriyorsun bende bugun çikolata yedim ama ne zamandır yememiştim.
aksami hafif geçirerek dengele
kizlar eger faydasi olacaksa bir iki oneri vereyim zira önceden kiloyu cok kafama takardim. boyum 1 58 su an elli elli bir kiloyum bana faydasi olan beslenmeyi yaziyorum size. hep tam tahil tukettiyorum. su harici baska bir icecek iciyorum hamileligimde basladim ve agiz tadim da alisti buna. makarna ya da hamur isi cok tuketmiyorum hergun degil en azindan ama istedigim zaman yiyorum. abur cubur fazla tuketmiyorum ve sabah ve ogle cok yiyorum aksama acikmiyorum hergun bir ya da iki yumurta yiyorum cikolata da yiyorum. bu sekilde dogumdan sonra artan on kiloyu verdim ve kilo almiyorum artik. umarim size de faydasi olur. mutlu ve ideal kiloda olmaniz dilegiyle
hic diyet yapmadim ama yediklerimi sectim. beslenme tarzi olusturdum simdi istedigimi yiyerek ideal kilomdayim. saglikli beslenirseniz gerisi kolay cozuluyor degil mi ama
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?