bit ilacından kastetdiğim zaten şampuandı onlar geçiyomuş işte süte. kullanayım bikere daha diyorum ama kıyamıyorum oğluma. tarıyorum tarıyorum tarıyorum olmuyooo hala kaşınıyorum.Bit sampuanlari var.Onlardan kullansaniz.Bit ilaci kullanmaya gerek yok.Sute geciyorsa zararlidir..Sampuan kullanin.onun zarari olduguni sanmiyorum..
belki yakınlarınızdayımdır bunu ikimizde bilemeyiz :) şaka yapıyorum. dikkat edin dikkat sakın musallat olmasın kimseye.an itibarıyle kafam kasınmaya basladı hey guzel Allahım uzaklarda bı yerde bır kulun bıtlenıyor te burdan okuyunca ben gaşınıyom yaa gecmıs olsun
uzundu kestirdim. uzunluğundan ziyade gür ve kşu kabaran saçlardan işim zor yani.Bit tokaları var çözüm bulana kadar taksanız belki yeni oluşumları engeller. Hiç bir fikrim yok ya. Çok üzüldüm şimdi. İnşallah bir an önce kurtulursunuz. Saçlar çok uzun mu peki?
çok teşekkür ederim.Daha once kadinlar kulübünde boyle bi konu acilmisti google yazin cikar hamilelikte bitlenme diye kimse fikir vermezse ordan yararlanabilirsiniz
belki yakınlarınızdayımdır bunu ikimizde bilemeyiz :) şaka yapıyorum. dikkat edin dikkat sakın musallat olmasın kimseye.
Nerden gecmis sana ya hastaneden falan mi ayyyy eczaneye gidip emziriyorum de ona gore cozum onerirarkadaşlar lütfen bana yardım edin. 8 aylık bir oğlum var. kafam çok kötü kaşınıyordu bir gün saçımı tararken havluya bir böceğin düştüğünü gördüm. en son ilkokulda bitlenmiştim nasıl birşey olduğunu hatırlamıyordum bile. o böceğin bit olduğunu anlayana kadar birkaç gün geçti zaten. sonunda anlayınca eczaneye koşup bir bit ilacı aldım doğru banyoya uyguladım 10 dakika bekleme süresi var beklerken ilacın reçetesini okudum bide ne görüyüm emziren anneler kullanamıyormuş süte geçiyormuş. eee ben nasıl kurtulacağım bunlardan. ne zorluklara rağmen oğlumu emzirmeyi bırakmadım bit yüzündenmi bırakayım. ben gurbet geliniyim annem kardeşim falanda yok yanımda ayıtlasın. ama artıkda dayanamıyorum böceklerden çok korkarım onlar kafamda yaşıyor. en son aklıma gaz yağı geliyor oda süte karışırmı bunun hakkında bilgisi olan varmı. hani gaz ya uçarda karışmaz vücuduna diye düz mantık yürütüyorum. bu konuda fikri olan varmı. başka alternatif yöntemler varmı uygulayabileceğim. lütfen bana cevap yazım ama acil. çok aciiiiiiiiiiiiiiilllllllllllllllll.
çok teşekkür ederim çok düşüncelisiniz. maalesef yok. çok olmadı buraya taşınalı ilçe değiştirdikde. akrabalarda ne bileyim o kadar yakın hissetmiyorum kendime kimseyi. görümceme yada eltilerime diyemem. onlara söylemek bitlenmekten daha kötü. kaynanamı çok severim ama gözleri iyi görmüyoki.Zor canım bence doktora git bişey söylesek bebek etkilenecek hiç samimi komşun yok mu yada samimi akraban vallahi yanımda olsan hiç tiksinmeden bebeğinin hatırına temizlerdim üzüldüm
onun özel tarağı var sanırım ..sık dişli onunla tarayınuzundu kestirdim. uzunluğundan ziyade gür ve kşu kabaran saçlardan işim zor yani.
ya ben evden çok çıkmam. günahını almayımda bize bi misafir gelmişti yatılı. eşimin arkadaşı ve eşi. çok sıcaktı hava geçen ay biliyosunuz o sıcakta 1 hafta kaldılar söyledim önerdim bir kere banyoya sokamadım belki odur belkide gene aynı haftalarda bir köye gitmiştik salak gibi dama girip buza sevdim . ne bileyim. yada bir kere kuoföre gittim.Nerden gecmis sana ya hastaneden falan mi ayyyy eczaneye gidip emziriyorum de ona gore cozum onerir
yarın hemen alıyorum menekşe ve susam yağını. şuan evde kolonya ve sirke var onları deniyorum hemen.Menekse ve susam yagini sur beklet sonra yika so. Durulamada sirke dok kolonya beyaxlatir gaz yagida gecer sute dogal olmak zorunda