emziriyorum ve bitlendim :(

kurin

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
11 Ocak 2011
32
7
arkadaşlar lütfen bana yardım edin. 8 aylık bir oğlum var. kafam çok kötü kaşınıyordu bir gün saçımı tararken havluya bir böceğin düştüğünü gördüm. en son ilkokulda bitlenmiştim nasıl birşey olduğunu hatırlamıyordum bile. o böceğin bit olduğunu anlayana kadar birkaç gün geçti zaten. sonunda anlayınca eczaneye koşup bir bit ilacı aldım doğru banyoya uyguladım 10 dakika bekleme süresi var beklerken ilacın reçetesini okudum bide ne görüyüm emziren anneler kullanamıyormuş süte geçiyormuş. eee ben nasıl kurtulacağım bunlardan. ne zorluklara rağmen oğlumu emzirmeyi bırakmadım bit yüzündenmi bırakayım. ben gurbet geliniyim annem kardeşim falanda yok yanımda ayıtlasın. ama artıkda dayanamıyorum böceklerden çok korkarım onlar kafamda yaşıyor. en son aklıma gaz yağı geliyor oda süte karışırmı bunun hakkında bilgisi olan varmı. hani gaz ya uçarda karışmaz vücuduna diye düz mantık yürütüyorum. bu konuda fikri olan varmı. başka alternatif yöntemler varmı uygulayabileceğim. lütfen bana cevap yazım ama acil. çok aciiiiiiiiiiiiiiilllllllllllllllll.

Bit sampuanlari var.Onlardan kullansaniz.Bit ilaci kullanmaya gerek yok.Sute geciyorsa zararlidir..Sampuan kullanin.onun zarari olduguni sanmiyorum..

Zor canım bence doktora git bişey söylesek bebek etkilenecek hiç samimi komşun yok mu yada samimi akraban vallahi yanımda olsan hiç tiksinmeden bebeğinin hatırına temizlerdim üzüldüm

En güzeli Kolonya Çok güzel Döker.. İlk okulda bende bitlenmiştim ANNEM kolonya ile temizlemişti birde hergün kafanı günde 2 kere yıka

Daha once kadinlar kulübünde boyle bi konu acilmisti google yazin cikar hamilelikte bitlenme diye kimse fikir vermezse ordan yararlanabilirsiniz

an itibarıyle kafam kasınmaya basladı hey guzel Allahım uzaklarda bı yerde bır kulun bıtlenıyor te burdan okuyunca ben gaşınıyom yaa gecmıs olsun

Bit sampuanlari var.Onlardan kullansaniz.Bit ilaci kullanmaya gerek yok.Sute geciyorsa zararlidir..Sampuan kullanin.onun zarari olduguni sanmiyorum..
bit ilacından kastetdiğim zaten şampuandı onlar geçiyomuş işte süte. kullanayım bikere daha diyorum ama kıyamıyorum oğluma. tarıyorum tarıyorum tarıyorum olmuyooo hala kaşınıyorum.

Bit tokaları var çözüm bulana kadar taksanız belki yeni oluşumları engeller. Hiç bir fikrim yok ya. Çok üzüldüm şimdi. İnşallah bir an önce kurtulursunuz. Saçlar çok uzun mu peki?

an itibarıyle kafam kasınmaya basladı hey guzel Allahım uzaklarda bı yerde bır kulun bıtlenıyor te burdan okuyunca ben gaşınıyom yaa gecmıs olsun
belki yakınlarınızdayımdır bunu ikimizde bilemeyiz :) şaka yapıyorum. dikkat edin dikkat sakın musallat olmasın kimseye.

Bit tokaları var çözüm bulana kadar taksanız belki yeni oluşumları engeller. Hiç bir fikrim yok ya. Çok üzüldüm şimdi. İnşallah bir an önce kurtulursunuz. Saçlar çok uzun mu peki?
uzundu kestirdim. uzunluğundan ziyade gür ve kşu kabaran saçlardan işim zor yani.

belki yakınlarınızdayımdır bunu ikimizde bilemeyiz :) şaka yapıyorum. dikkat edin dikkat sakın musallat olmasın kimseye.

kız valla bırden ust komsum olaılır mısın dıye dusundum pazar gunu oturusmaya gıtcez ya bırbırımıze hı hı sen mısın o hanı oyleyse erteleyelım bırz ay şaka yapıyorum off bı doktora danısmanızı tavsıye edıcem

Nerden gecmis sana ya hastaneden falan mi ayyyy eczaneye gidip emziriyorum de ona gore cozum onerir

sütüne nasıl geçiomşki vucuduna dokundurma cnm sadece basını yıka egilip bende kaşınıorum nasıl bitlendn eger sakıncası yoksa

Zor canım bence doktora git bişey söylesek bebek etkilenecek hiç samimi komşun yok mu yada samimi akraban vallahi yanımda olsan hiç tiksinmeden bebeğinin hatırına temizlerdim üzüldüm
çok teşekkür ederim çok düşüncelisiniz. maalesef yok. çok olmadı buraya taşınalı ilçe değiştirdikde. akrabalarda ne bileyim o kadar yakın hissetmiyorum kendime kimseyi. görümceme yada eltilerime diyemem. onlara söylemek bitlenmekten daha kötü. kaynanamı çok severim ama gözleri iyi görmüyoki.

Menekse ve susam yagini sur beklet sonra yika so. Durulamada sirke dok kolonya beyaxlatir gaz yagida gecer sute dogal olmak zorunda

Nerden gecmis sana ya hastaneden falan mi ayyyy eczaneye gidip emziriyorum de ona gore cozum onerir
ya ben evden çok çıkmam. günahını almayımda bize bi misafir gelmişti yatılı. eşimin arkadaşı ve eşi. çok sıcaktı hava geçen ay biliyosunuz o sıcakta 1 hafta kaldılar söyledim önerdim bir kere banyoya sokamadım belki odur belkide gene aynı haftalarda bir köye gitmiştik salak gibi dama girip buza sevdim . ne bileyim. yada bir kere kuoföre gittim.

Konu sahibi internet sitelerinden arastirdigim kadariyla emzirirkende kullanabileceginiz sampuanlar mevcut.
Bir doktora gorunurseniz,ya da en azindan bir eczaciya danisirsaniz emzirirkende kullanabileceginiz urunleri alir,biran evvel iyilesirsiniz,gecmis olsun.

Menekse ve susam yagini sur beklet sonra yika so. Durulamada sirke dok kolonya beyaxlatir gaz yagida gecer sute dogal olmak zorunda
yarın hemen alıyorum menekşe ve susam yağını. şuan evde kolonya ve sirke var onları deniyorum hemen.