emziriyorum ve bitlendim :(

Uff eczaneye sorsan cok iyi olur cunku yavru birakiyorlar ilacla bile zor biter
ya ben evden çok çıkmam. günahını almayımda bize bi misafir gelmişti yatılı. eşimin arkadaşı ve eşi. çok sıcaktı hava geçen ay biliyosunuz o sıcakta 1 hafta kaldılar söyledim önerdim bir kere banyoya sokamadım belki odur belkide gene aynı haftalarda bir köye gitmiştik salak gibi dama girip buza sevdim . ne bileyim. yada bir kere kuoföre gittim.

onun özel tarağı var sanırım ..sık dişli onunla tarayıno_O
bit şampuanının içinde vardı saçlarım öyle gür kii kırıldı hep uçları. hani şu eskiden iki taraflı siyah taraklar olurdu ya onlardan buldum aldım. ama çokda sık değil dişleri.

zaten tek tek ayıklamayla bitmiyor ki,sen hepsini bulup öldürsen bile - ki bu çok zor çakıyorlar-bitler yumurtalarını yani sirkeleri bırakmış oluyorlar e sürekli yenileri çıkıyor,yani bir şey kullanmak şart.doktora bir danış gaz yağı ile taramak mı şampuan mı olur bilmiyorum ama bitli bitli ne kadar idare edebilirsin ki

Konu sahibi internet sitelerinden arastirdigim kadariyla emzirirkende kullanabileceginiz sampuanlar mevcut.
Bir doktora gorunurseniz,ya da en azindan bir eczaciya danisirsaniz emzirirkende kullanabileceginiz urunleri alir,biran evvel iyilesirsiniz,gecmis olsun.
ben aile hekimliğimizdeki ebeye danışmıştım riske ediyosan kullan dedi. çocuk doktoruna danıştım bide o kullanma birine ayıtlat dedi işte biri yok çevremde bunu yapabilecek. bide cildiyeye gid mi gitsem onun söylediği ilacı tekrar çocuk doktorumuza sorarımm

bit şampuanının içinde vardı saçlarım öyle gür kii kırıldı hep uçları. hani şu eskiden iki taraflı siyah taraklar olurdu ya onlardan buldum aldım. ama çokda sık değil dişleri.
aynısından alıp tarağını kullansan sadece..

zaten tek tek ayıklamayla bitmiyor ki,sen hepsini bulup öldürsen bile - ki bu çok zor çakıyorlar-bitler yumurtalarını yani sirkeleri bırakmış oluyorlar e sürekli yenileri çıkıyor,yani bir şey kullanmak şart.doktora bir danış gaz yağı ile taramak mı şampuan mı olur bilmiyorum ama bitli bitli ne kadar idare edebilirsin ki
edemiyorum kafayı yicem evde başımı bağlayıp dolaşıyorum bebeğede geçer diye korkuyorum gerçi kel benim oğlum henüz ama olsun.

aynısından alıp tarağını kullansan sadece..
hep alamam sanırım ama tarağa ip bağlayıp dişlerini sıklaştırmak mümkünmüş ama nasıl dolayacağımı anlamadım biraz önce baktım nete onu deniyeceğim bi öyle dolarım bi böyle dolarım elbet biri olur ne bileyim yaaaa neden benim başıma geliyoo

ben dolamayı bılıyorum canım ama nasıl anlatayım onu bılmıyorum...şimdi o kucuk dişler varya onların arasından s şekli yaparak bi ön bi arka sonuna getırıyorsun ipi sonra aynı yoldan tersıne gırıyorsun tarakta cok karısık oldu demi

kız valla bırden ust komsum olaılır mısın dıye dusundum pazar gunu oturusmaya gıtcez ya bırbırımıze hı hı sen mısın o hanı oyleyse erteleyelım bırz:KK70: ay şaka yapıyorum off bı doktora danısmanızı tavsıye edıcem
üst komşumun interneti yok merak etme :KK70: şu an kolonyayı döktüm kafama bekiyorum. hafta sonu boyunca bitkisel takılıp pazartesi doktora gi,decem daha olmadı kuoföre önümöüzdeki hafta dazlak bir kadın görürsen bilki o benim. :KK70:

ben dolamayı bılıyorum canım ama nasıl anlatayım onu bılmıyorum...şimdi o kucuk dişler varya onların arasından s şekli yaparak bi ön bi arka sonuna getırıyorsun ipi sonra aynı yoldan tersıne gırıyorsun tarakta cok karısık oldu demi
tarağım hemen önümde şu anda her tele bir s mi yapcam

Aynı şey benim de başıma geldi eve gelen birinden geçti:KK43: çok tereddüt etmiştim senin gibi ama kullandım şampuanı yapacak bişey yoktu bitli bitli gezemezdim..bebeğimi de emzirmeye devam ettim...

sütüne nasıl geçiomşki vucuduna dokundurma cnm sadece basını yıka egilip bende kaşınıorum nasıl bitlendn eger sakıncası yoksa
nasıl bitlendiğimi anlamadımki. yaklaşık 1 ay önce çok kaşınmaya başladım çok ama aklıma bitin b si gelmiyor bir şeye alerjim var diye düşündüm bir gün tararken bir böcek düştü havluya bir kaç gün sonra dank etti kafama bit olabileceği doğru eczaneye şampuanı kullanp tarayınca 7 -8 tane daha düştü sirkeler tarağı doldurdu baya baya varmış yani. lakin okumayaydım iyiydi reçeteyi.

Aynı şey benim de başıma geldi eve gelen birinden geçti:KK43: çok tereddüt etmiştim senin gibi ama kullandım şampuanı yapacak bişey yoktu bitli bitli gezemezdim..bebeğimi de emzirmeye devam ettim...
ben ilacı kullanıyorum o süte geçiyor bebeğime düzenli olarak tahlil yapıyo doktoru zaten o ilaç geçiyo süte bide bu geçerse çok fazla olmazmı sanırım o yüzden çocuk doktoru kullanma dedi.

Kolonyo dokme beyazlatir saclarini birde panik olma buzagi dan gecmistir buyuk ihtimal o da insanda olan bitle ayni degil biz sinifca bitlendik biraz sık yıka saclarini menekse yagi hem saclarina iyi gelir cilt hastaliklarina da iyi geliyor yani bakteri mikrop bit mit birakmaz yanliz basina surdugun yag gozlerine sizmasin biseyle sar ya da bere tak uzulme bi kac gune gecer carsaf nevresim sık degistir panikle kafana surme

Sacini sakin bosluga tarama beyaz bi ortu ya da kagit ustune tara dokulen var mi yok mu gorursun belki de sadece oydu yakaladin

Gecen hafta bitlendim,önce saçımı kolonyaladım,ince bir tarakla guzelce taradım bı havluya yarım saat,sonra duş aldım ve son duruluma suyuna bır bardak sirke kattım,beste bır oranında,çıkıp tekrar taradım,bebekler için Konak tarakları var,onları kullandım,buna ıkı gun devam ettım,bu arada günlük nevresımlerı degıstırdım ve her ıslemden sonra aynı kıyafetı gıymedım ,dogru makınaya,yıkayamadıgımı br odaya koyup ıkı gun ellemedım,bitler ıkı gun sonunda ınsan sacına degmeyınce ölüyor,günlük olarak da evı supurdum mutlaka,bıt falan kalmadı,benden yüzlerce bıt döküldü nasıl bulaştı anlamadım hemde ırı ıri ,tamamen temızlendım su an,kolonya bıtler,sirke sirkeler için çözüm oluyor

Kolonyo dokme beyazlatir saclarini birde panik olma buzagi dan gecmistir buyuk ihtimal o da insanda olan bitle ayni degil biz sinifca bitlendik biraz sık yıka saclarini menekse yagi hem saclarina iyi gelir cilt hastaliklarina da iyi geliyor yani bakteri mikrop bit mit birakmaz yanliz basina surdugun yag gozlerine sizmasin biseyle sar ya da bere tak uzulme bi kac gune gecer carsaf nevresim sık degistir panikle kafana surme
tama canım sağol önerin için menekşe yağını yarın alıyorum kolonyayı sürdüm bile bağladım kafamı bekliyo. sahiden beyazlarmış siyah siyah bitleri görürüm işte ne güzel :KK70:

canım şimdi evde o tarz bır taragım yok o yuzden onla yapamasamda çatal ile sana gostermek için foto cektım bu şekilde yapacaksın,ama taramakla bıtmeyecektır yınede kontrol olur bu ıplerın arasına ıllakı sıkışanlar olur varsa

Eklentiler

• image.jpg
    image.jpg
    1,1 MB · Görüntüleme: 350
Gecen hafta bitlendim,önce saçımı kolonyaladım,ince bir tarakla guzelce taradım bı havluya yarım saat,sonra duş aldım ve son duruluma suyuna bır bardak sirke kattım,beste bır oranında,çıkıp tekrar taradım,bebekler için Konak tarakları var,onları kullandım,buna ıkı gun devam ettım,bu arada günlük nevresımlerı degıstırdım ve her ıslemden sonra aynı kıyafetı gıymedım ,dogru makınaya,yıkayamadıgımı br odaya koyup ıkı gun ellemedım,bitler ıkı gun sonunda ınsan sacına degmeyınce ölüyor,günlük olarak da evı supurdum mutlaka,bıt falan kalmadı,benden yüzlerce bıt döküldü nasıl bulaştı anlamadım hemde ırı ıri ,tamamen temızlendım su an,kolonya bıtler,sirke sirkeler için çözüm oluyor
ben şampuan girişimimden sonra herhangi bir şey sürmedim hergün taradım zaten ben hergün banyo yaparım bitlenmeden öncede öyleydim genede gelmişler işte bi ara şampuanımı değiştirmiştim bu neden olabilirmi gerçi elidoru lorial ile değiştirdim ikiside kaliteli yani o değildir herslde buzadan geçmesi daha mantıklı.