sağol canım çok sağol çok büyük iyiliğin dokundu bana yapabildim zaten kolonyalıyım bekliyorumya ipli tarakla tarıcam birazdan iki dişi yaptım henüz bitiriyim hepsini düğümleyim.canım şimdi evde o tarz bır taragım yok o yuzden onla yapamasamda çatal ile sana gostermek için foto cektım bu şekilde yapacaksın,ama taramakla bıtmeyecektır yınede kontrol olur bu ıplerın arasına ıllakı sıkışanlar olur varsa
şampuandan sonra banyoda taradığımdada gördüm 7-8 tane var yani baya baya onlar gitti ama yavruları zina yapıyolar kafamda resmen.Sacini sakin bosluga tarama beyaz bi ortu ya da kagit ustune tara dokulen var mi yok mu gorursun belki de sadece oydu yakaladin
rica ederim canım inşallah kurtulursunsağo
sağol canım çok sağol çok büyük iyiliğin dokundu bana yapabildim zaten kolonyalıyım bekliyorumya ipli tarakla tarıcam birazdan iki dişi yaptım henüz bitiriyim hepsini düğümleyim.
sağol arkadaşım biraz önce farklı yapmışım bu resim ile daha iyi anladım yaptım ve olduılk aşaması bu bır sıra boyle sonra tersıne gıt
o iki taraflı siyah tarağın ince dişlerine yaptımsağol arkadaşım biraz önce farklı yapmışım bu resim ile daha iyi anladım yaptım ve oldu
okeykonunuzu ilgili bölüme taşıyorum. bilginize
ıyı yapmışsın cnm ınce kısmı daha ıyı iş görüro iki taraflı siyah tarağın ince dişlerine yaptım
benim de 11 yaşındaki kızım okuldan bitlendi.komşular saçlarıma baktı bir şey yok dedi ama profilaktik olarak kullandım.4 aylık bir kızım var ve emziriyorum.ilaç eser miktarda deriden emiliyor ve süte geçiyormuş.umarım bir şey olmaz büyük kızımdan 7 tane bit buldum dünya kadar sirke şu an hala evde ne bulursam yıkıyorumAynı şey benim de başıma geldi eve gelen birinden geçtiçok tereddüt etmiştim senin gibi ama kullandım şampuanı yapacak bişey yoktu bitli bitli gezemezdim..bebeğimi de emzirmeye devam ettim...