emziriyorum ve bitlendim :(

ılk aşaması bu bır sıra boyle sonra tersıne gıt

Eklentiler

• image.jpg
    image.jpg
    1,2 MB · Görüntüleme: 433
sağo
canım şimdi evde o tarz bır taragım yok o yuzden onla yapamasamda çatal ile sana gostermek için foto cektım bu şekilde yapacaksın,ama taramakla bıtmeyecektır yınede kontrol olur bu ıplerın arasına ıllakı sıkışanlar olur varsa
sağol canım çok sağol çok büyük iyiliğin dokundu bana yapabildim zaten kolonyalıyım bekliyorumya ipli tarakla tarıcam birazdan iki dişi yaptım henüz bitiriyim hepsini düğümleyim.

Temızlıkten kırlılıkten gelmıyor kı bitler,bulaşıyor bır sekılde,kolonya alkol oldugu ıcın öldürüyor,ama ben basımı bağlamadım,kafama döküp ıyıce ıslanınca guzelce taradım,sonra duş alıp sırkeyle duruladım,bı tasa koyup çıkarken duruladım yanı,en sonda tarayıp tekraryattım,iki gun sonra bısey kalmadı,boyatmak da bıte çözümmus ama bana gerek kalmadı

Sacini sakin bosluga tarama beyaz bi ortu ya da kagit ustune tara dokulen var mi yok mu gorursun belki de sadece oydu yakaladin
şampuandan sonra banyoda taradığımdada gördüm 7-8 tane var yani baya baya onlar gitti ama yavruları zina yapıyolar kafamda resmen.

sağo

sağol canım çok sağol çok büyük iyiliğin dokundu bana yapabildim zaten kolonyalıyım bekliyorumya ipli tarakla tarıcam birazdan iki dişi yaptım henüz bitiriyim hepsini düğümleyim.
rica ederim canım inşallah kurtulursun

bende bu forumda okumuştum. sacınızı sac kremine bulayıp boya yapar gibi üzerinede her yerini örtecek şekilde poşet sarıyormuşsunuz bitlerde havasızlıktan ölüyolarmış. yarım saat yada 1 saat sonra beyaz bir bezin yada havlunun üzerine sık dişli tarakla tarıyormuşsunuz pıt pıt dökülüyormuş o minik yaratıklar. çok geçmiş olsun.

Aynı şey benim de başıma geldi eve gelen birinden geçti:KK43: çok tereddüt etmiştim senin gibi ama kullandım şampuanı yapacak bişey yoktu bitli bitli gezemezdim..bebeğimi de emzirmeye devam ettim...
benim de 11 yaşındaki kızım okuldan bitlendi.komşular saçlarıma baktı bir şey yok dedi ama profilaktik olarak kullandım.4 aylık bir kızım var ve emziriyorum.ilaç eser miktarda deriden emiliyor ve süte geçiyormuş.umarım bir şey olmaz büyük kızımdan 7 tane bit buldum dünya kadar sirke şu an hala evde ne bulursam yıkıyorum :KK43: sinir bozucu.keşke saçımı bit şampuanı ile yıkamadan önce bu forumu okusaydım