• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

emziriyorum,lazer yaptırabilirmiyim?

ruj22

Guru
Kayıtlı Üye
2 Haziran 2009
2.877
391
373
44
arkadaşlar 2 ay olucak doğum yapalı bebekle tüy sorununu halletmeye vakit ayırmak çok zor oluyo,kesin sonuç istiyorum artık bilgisi olan varmı acaba süt verirken lazerli epilasyonun bi sakıncası varmı :uhm:

arkadaşlar 2 ay olucak doğum yapalı bebekle tüy sorununu halletmeye vakit ayırmak çok zor oluyo,kesin sonuç istiyorum artık bilgisi olan varmı acaba süt verirken lazerli epilasyonun bi sakıncası varmı :uhm:

Emzirme döneminde lazer epilasyon yaptırabilirsiniz. Fakat doğumdan sonraki bir kaç ay hamileliğe bağlı olarak koyulaşan yerlerinizde dikkatli tedavi yapmak gerekir. Siz de bilirsiniz ki koltuk altı, genital bölge ve bazı bayanlarda yüzün belli yerlerinde cilt renginde koyulaşma olur. Bu durum 6-12 ay arasında eski haline döner. Bu süre boyunca illaki lazer yapılacaksa çok uygun dozlarla bu bölgelere uygulama gerekecektir. Yüksek çalışılan dozlar lekeye sebep olabilir. Tavsiyem , mutlaka bu işte tecrübeli bir doktor tarafından değerlendirilmeniz ve onun önerileri doğrultusunda tedaviye başlamanız.:emir_bebek:

cevabınız için çok teşşekkürler,haklısınız koyulaşmaları hiç düşenemedim ben:)

vallaha şu işten biranönce kurtulmak istiyorum ona vakit ayırmak çok zor oluyo çok sıkılıyorum

bende yaptrcam kısmetse bu ay.hıc vakıt kalmıyoooo ..bu kadar stresn içinde kıla ayrdıgım zaman benı sınırrrr edıyoooooooooo:sinifsinif:
genıtalle baslıcam.inş acımaz:gitme:

Back