Emziriyorum hamile kaldım emzirmeyi ne zaman bırakmam lazım

melllleek

Üye
Kayıtlı Üye
16 Nisan 2023
173
29
18
1 kızım var ve 16 aylık adetim 18 gün geçiyordu ben pek önemsememiştim çünkü adetim doğumdan sonra çok şaşmaya başlamıştı yinede bir test yapayim da emin.olayim dedim dün test yaptım ve pozitif çıktı ve kızım hala emiyor yarın kan vereceğim böyle bişey başına gelen varmı sezeryan la doğum yaptım bu ara da

Eklentiler

• IMG_20250216_220405.jpg
    IMG_20250216_220405.jpg
    41 KB · Görüntüleme: 20
2 yasina kadar emzirebilirsiniz. Bebek dogduktan sonra bile emzirenler var. Caniniz nasil istiyorsa, nasil rahat edecekse oyle yapin,
2 yasina kadar emzirebilirsiniz. Bebek dogduktan sonra bile emzirenler var. Caniniz nasil istiyorsa, nasil rahat edecekse oyle yapin,
Çok teşekkür ederim bende emzirirsem diğer bebeğim etkilenir mi acaba die düşünmüştüm çok sağolun

Emzirebilirsiniz isterseniz. Sizin kararınız 2 bebekle yorulurum derseniz diğerini bıraktırmak istiyorsanız şimdiden bırakın sonra daha zor olur. Ama ikisi de olur. Hatta kardeş kıskançlığı sürecinden muhtemelen memenizde teselli bulacaktır 🥹

Emzirebilirsiniz isterseniz. Sizin kararınız 2 bebekle yorulurum derseniz diğerini bıraktırmak istiyorsanız şimdiden bırakın sonra daha zor olur. Ama ikisi de olur. Hatta kardeş kıskançlığı sürecinden muhtemelen memenizde teselli bulacaktır 🥹
Çok teşekkür ederim güzel yorumun için allah razı olsun 😘❤️

Back