- 28 Temmuz 2023
- 249
- 110
- 23
- Konu Sahibi genc1kadin
-
Aminn Allah olmayanlara da versinAynen canım bekarlıktan beri düzensiz adet olduğum için kale almadım olurum gibisinden düşündüm çalışıyordum bir derabbim sana da versin inşallah isteyen herkese
Aşkımda merakta ettim ama test almaya utanıyorum biliyor musun. Yanımda küçücük bebekle test almaya gidemedimAy çok merak ettim banada haber ver test yapar yapmaz yokmu hamile olup bebeğinin 4 5 aylık çıkması şokkk geçirir insan djsjakgüleyimde başıma gelsin
Valla şok olurum var mı senin bebeğinAy çok merak ettim banada haber ver test yapar yapmaz yokmu hamile olup bebeğinin 4 5 aylık çıkması şokkk geçirir insan djsjakgüleyimde başıma gelsin
23 haftalık mıııı? Nasıl yaa hiç anlamadınız mı karnınız bile kocaman olmuştur ayrıca tekme de mi atmadı. Hiç anlamadım valla garipDoğumdan sonra adet gördüm 5.adetimde yani 5 ay adet gördüm ya hemen hamile kalmışım bilmiyordum bile hamile olduğumu doktora gittiğimde bebeğim 23 haftalıktı
Yok kuzum Allah nasip etsin inşallah en kolayından 1 yılı geçti olmadı hâlâValla şok olurum var mı senin bebeğin
Aminn inşallah canımYok kuzum Allah nasip etsin inşallah en kolayından 1 yılı geçti olmadı hâlâ
Kız ne zaman test alcan sabah al hemen eşine de alsın yap bi an önceAşkımda merakta ettim ama test almaya utanıyorum biliyor musun. Yanımda küçücük bebekle test almaya gidemedimbekliyorum o yüzden
Ay yok eşime diyemem zaten çok tuhaf bir durumdayım sürekli hamileyimKız ne zaman test alcan sabah al hemen eşine de alsın yap bi an önce
Ben eşime böyle bir haber versem isterse 2 ay önce doğurmuş olayım havalara hoplar yemin ederimAy yok eşime diyemem zaten çok tuhaf bir durumdayım sürekli hamileyimadam diyecek daha yeni doğurdun ne bebeği, birde hamile değilsem boş yere ortalığı karıştırmayayım. Yarın anneme gideceğim bebeği atıp kuaföre diye çıkarım bi test alırım kimseye demeden. Ağrımda arttı zaten sol belim alarm veriyor. Hamile değilsem regli olcam yada üşüttüm felan ama var bir şey
İlk çocuktan sonra bu fikirden vazgeçebilirsiniz benceBen eşime böyle bir haber versem isterse 2 ay önce doğurmuş olayım havalara hoplar yemin ederimsen ne istiyordan gönlünden ne geçiyorsa onu nasip etsin Rabbim test yapar yapmaz foto at haber ver banada çok merak ettim
Allahım razı olsunİlk çocuktan sonra bu fikirden vazgeçebilirsiniz benceşaka bir yana sana da dua ettim haber vereceğim
Kızım 5 aylık. Şuan hamileyim. Test altmakta çok geç kalmışsın16 aylık bebeğim var. Hiç regli olmadım doğumdan sonra. Ama dün alt karında bir sızlama oldu. Bu hisdi hamileliğimin başında yaşamıştım. Şimdi o geçti bu akşamda midem bulanıyor. Bu mümkün mü ben mi kuruntu yapıyorum acaba?? Gebelik testi almayı bile kendime yakıştıramadım ya. Regli olmadan hamile kalınıyor mu
Ayy gerçektenmiKızım 5 aylık. Şuan hamileyim. Test altmakta çok geç kalmışsın
Regl olmuştum ama benim ilk bebek bile mucizeydi. Çocuğun olmaz dediler tüp bebek için anlaştık görüştük regl olup doktora gidicektim tedavi başlasın diye hamile olduğumu öğrendim. Doğumdan sonra da zaten çocuğum olmuyor diye saf bir düşünceyle hareket edince süpriiizzAyy gerçektenminasıl oldu regli olmuş muydun
16 aylık bebeğim var. Hiç regli olmadım doğumdan sonra. Ama dün alt karında bir sızlama oldu. Bu hisdi hamileliğimin başında yaşamıştım. Şimdi o geçti bu akşamda midem bulanıyor. Bu mümkün mü ben mi kuruntu yapıyorum acaba?? Gebelik testi almayı bile kendime yakıştıramadım ya. Regli olmadan hamile kalınıyor mu
Maşallah diyelimRegl olmuştum ama benim ilk bebek bile mucizeydi. Çocuğun olmaz dediler tüp bebek için anlaştık görüştük regl olup doktora gidicektim tedavi başlasın diye hamile olduğumu öğrendim. Doğumdan sonra da zaten çocuğum olmuyor diye saf bir düşünceyle hareket edince süpriiizz
Gecikince yaptım onu da eşim akıl etti ben menapoza giriyom herhalde dedim aklıma hamilelik gelmediMaşallah diyelimregli gecikince mi test yaptın, ben regli olmadığım için bilemedim test yapsam mı şuan hafif bel ağrısı ve gaz var
Sağlıklı sıhhatli gelir umarım, Güle güle büyütünGecikince yaptım onu da eşim akıl etti ben menapoza giriyom herhalde dedim aklıma hamilelik gelmedi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?