- 30 Haziran 2022
- 1.736
- 3.695
- 63
- 29
- Konu Sahibi genc1kadin
-
Kalınıyor kuzum. Süt korumuyor16 aylık bebeğim var. Hiç regli olmadım doğumdan sonra. Ama dün alt karında bir sızlama oldu. Bu hisdi hamileliğimin başında yaşamıştım. Şimdi o geçti bu akşamda midem bulanıyor. Bu mümkün mü ben mi kuruntu yapıyorum acaba?? Gebelik testi almayı bile kendime yakıştıramadım ya. Regli olmadan hamile kalınıyor mu
Öyle mi diyorsun ga, ama regli hiç olamadım yumurtlama felan hiç olmadan. Bide ilkel yöntemlerle de korunuyorsuk yani bu kadar denk gelebilir miKalınıyor kuzum. Süt korumuyorbence bir test almanın vakti gelmiş
Süt ile korunmanın hiç alakası yok16 aylık bebeğim var. Hiç regli olmadım doğumdan sonra. Ama dün alt karında bir sızlama oldu. Bu hisdi hamileliğimin başında yaşamıştım. Şimdi o geçti bu akşamda midem bulanıyor. Bu mümkün mü ben mi kuruntu yapıyorum acaba?? Gebelik testi almayı bile kendime yakıştıramadım ya. Regli olmadan hamile kalınıyor mu
Kalınıyor evet maalesef bı test yapın16 aylık bebeğim var. Hiç regli olmadım doğumdan sonra. Ama dün alt karında bir sızlama oldu. Bu hisdi hamileliğimin başında yaşamıştım. Şimdi o geçti bu akşamda midem bulanıyor. Bu mümkün mü ben mi kuruntu yapıyorum acaba?? Gebelik testi almayı bile kendime yakıştıramadım ya. Regli olmadan hamile kalınıyor mu
Yani açıkçası şöyle ilkel yöntemle korunuyorduk. Açıkçası emzirmeyi bırakınca 2. Bebek istiyorduk o yüzden kalıcı bir yöntem düşünmedim. Böyle bir durum küçük bir ihtimaldi ama başıma gelmiş olabilir mi bilmiyorum, içime böyle bir kurt düştüSiz sırf emziriyorsunuz diye herhalde korunmamazlık yapmadınız değil mi? Yani siz korundunuz ama adet olmayınca acaba mı dediniz? Yoksa korunmayan birini süt nasıl koruyabilir?
Bu durum küçük bir ihtimal değilmi, kızımda yumurtlama felan hesaplıyordum 5 ayda oldu. Şimdi yumurtlama felan olmadan nası olcak, hiç kafama yatmadı açıkcasıSüt ile korunmanın hiç alakası yok
Oluyor,hiç korunmadiniz mi ?16 aylık bebeğim var. Hiç regli olmadım doğumdan sonra. Ama dün alt karında bir sızlama oldu. Bu hisdi hamileliğimin başında yaşamıştım. Şimdi o geçti bu akşamda midem bulanıyor. Bu mümkün mü ben mi kuruntu yapıyorum acaba?? Gebelik testi almayı bile kendime yakıştıramadım ya. Regli olmadan hamile kalınıyor mu
Ee istiyormussun işte. Hadi süt korudu diyelim o süt koruma olayı anne sütünden başka bir damla su bile içmeyen çocuklar için söyleniyor senin çocuk 16 aylıkYani açıkçası şöyle ilkel yöntemle korunuyorduk. Açıkçası emzirmeyi bırakınca 2. Bebek istiyorduk o yüzden kalıcı bir yöntem düşünmedim. Böyle bir durum küçük bir ihtimaldi ama başıma gelmiş olabilir mi bilmiyorum, içime böyle bir kurt düştü
Ayy regli olmuş muydun bebeğin kaç aylıktıBen de emzirirken hamile kaldım, süt koruma olayı yok, asıl ilkel olan o aslında süt korur fikri, ve prezervatifle korunuyorduk taşmis, inanabiliyor musun denk geliş oranı kaçta kaç olabilirbiz de istiyorduk ama sürpriz olmustu, yaniii süt korumaz korunma yöntemlerinde de "ilkellerde" olasılık daha yüksek hayırlısı senin icin
benim kuzenim anne sütü iciriyordu- hic mama vermedi. cocuk daha 4 aylıkken yeniden hamile kaldi.Ee istiyormussun işte. Hadi süt korudu diyelim o süt koruma olayı anne sütünden başka bir damla su bile içmeyen çocuklar için söyleniyor senin çocuk 16 aylık
İşte regli olmuyorum diye ilkel yöntemle korunduk yasa korunduğumuzu sandık. O kadar denk gelmez diye düşündüm. İstiyorduk ama 2 yaşından sonra. Şuan böyle bir şey olursada çok sürpriz olacak. İnşallah değildirEe istiyormussun işte. Hadi süt korudu diyelim o süt koruma olayı anne sütünden başka bir damla su bile içmeyen çocuklar için söyleniyor senin çocuk 16 aylık
Tabi ki kaliniyor ahahahaha rahatliginiza saglik16 aylık bebeğim var. Hiç regli olmadım doğumdan sonra. Ama dün alt karında bir sızlama oldu. Bu hisdi hamileliğimin başında yaşamıştım. Şimdi o geçti bu akşamda midem bulanıyor. Bu mümkün mü ben mi kuruntu yapıyorum acaba?? Gebelik testi almayı bile kendime yakıştıramadım ya. Regli olmadan hamile kalınıyor mu
Kocalar korununca da olanlar varmış spiral en güvenlisi aslında ama son pişmanlık çare olmuyorbenim kuzenim anne sütü iciriyordu- hic mama vermedi. cocuk daha 4 aylıkken yeniden hamile kaldi.
kesinlikle süt korumaz. kocalar korunsun
Çok saçma ama ben spiral taktıracaktım. Doktor regli olunca takılıyor dedi. Ne kadar saçmaTabi ki kaliniyor ahahahaha rahatliginiza saglik
İlkel yöntemle korunmak diye bir şey yok geri çekiliyodunuz sanırım. Süt korur diye de bir şey yok. Seks varsa ihtimal de var denklem her zaman bu şekildeİşte regli olmuyorum diye ilkel yöntemle korunduk yasa korunduğumuzu sandık. O kadar denk gelmez diye düşündüm. İstiyorduk ama 2 yaşından sonra. Şuan böyle bir şey olursada çok sürpriz olacak. İnşallah değildir
Test alın, bugüne kadar sansliymissin ...İşte regli olmuyorum diye ilkel yöntemle korunduk yasa korunduğumuzu sandık. O kadar denk gelmez diye düşündüm. İstiyorduk ama 2 yaşından sonra. Şuan böyle bir şey olursada çok sürpriz olacak. İnşallah değildir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?