- 30 Mayıs 2014
- 16.037
- 25.001
- 598
Zaten hamile kalmadanda kiloluydum ve diyet yapiyodum. 85 kilodan 76 kiloya dusmustum ne guzel. Sonra supriz bir hamilelik olunca kilo vermeyi biraktim. Hamileyken nasil olsa veririm diye yedimde yedim. 9 ayda oyle sagliksiz bir beslenme aliskanligi edindim ki Dogumdan sonrada ayni sekildeyemege devam ettim.durduramadim kendimi.
Bugun aynada kendime alici gozuyle bi baktim sanki 6 aylik hamileyim gobek onden gidiyo popo arkadan geliyo. Sonra 44 beden bi pantolon giydim. Dogumdan once bol gelen pantolonum simdi dizlerimden yukari cikmadi. Artik dur demenin vakti gelmisde geciyo.
Emzirdigim icin cok sıkı bir diyet yapmam mumkun degil ama yinede dikkat edip yavas yavasda olsa zayiflamam lazim.
Suan 27 aylik bir oglum ve 3 aylik bir kizim var. Takdir edersiniz ki yogun bir tempo icindeyim. Spora vaktim olur mu bilmem ama vakit buldukca leslie yapicam.
Yarindan itibaren hergun kilomu yazicam buraya.
Suan 87 88 kilo arasinda gidip geliyorum. Net olarak yarin sabah yazicam.
19 Mayisda 84 kilo olma hedefim var .
Karisik yazmis olabilirm telefondan yaziyorum cunku. Bana katilmak isteyen varsa buyursun gelsin
20 nisan . 88.4
21 nisan. 87.4
22 nisan. 88.4
23 nisan. 88.00
24 nisan.87.4
25 nisan.87.4
Bugun aynada kendime alici gozuyle bi baktim sanki 6 aylik hamileyim gobek onden gidiyo popo arkadan geliyo. Sonra 44 beden bi pantolon giydim. Dogumdan once bol gelen pantolonum simdi dizlerimden yukari cikmadi. Artik dur demenin vakti gelmisde geciyo.
Emzirdigim icin cok sıkı bir diyet yapmam mumkun degil ama yinede dikkat edip yavas yavasda olsa zayiflamam lazim.
Suan 27 aylik bir oglum ve 3 aylik bir kizim var. Takdir edersiniz ki yogun bir tempo icindeyim. Spora vaktim olur mu bilmem ama vakit buldukca leslie yapicam.
Yarindan itibaren hergun kilomu yazicam buraya.
Suan 87 88 kilo arasinda gidip geliyorum. Net olarak yarin sabah yazicam.
19 Mayisda 84 kilo olma hedefim var .
Karisik yazmis olabilirm telefondan yaziyorum cunku. Bana katilmak isteyen varsa buyursun gelsin

20 nisan . 88.4
21 nisan. 87.4
22 nisan. 88.4
23 nisan. 88.00
24 nisan.87.4
25 nisan.87.4
Son düzenleme: