• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

emzirirken neler yemeliyim...??

eternity

Nirvana
Kayıtlı Üye
15 Temmuz 2007
30
0
611
Ankara
3 aylık bir bebeğim var ve emziriyorum..ancak bu son haftalarda özellikle çook acıkıyorum ve doymuyorummm:)özellikle canım tatlı istiyor sürekli...hamileyken bile bu kadar tatlı yediğimi hatırlamıyorum..kilo almaktan çok korkuyorum ki hala veremediğim !!kilolarım var..sizce doyurucu olması adına neler yeemliyim ki sütüme de yarasın..önerilerinizi bekliyorum

Lifli yiyecekler yiyebilirsin Benım Ablam Haslanmıs Brokılo Havuc Karnıbahar Yapıyordu Aksamları Yoğurtlayıp yiyordu Ara Öğünlerde İse Bir Bardak Süt Veya Meyva Suyu İçiyordu. Tabı Gun İçerisinde de Fazla Aşırıya Kaçmadan Beslenıyordu ama Tatlı Durumun İçin Sütlü Tatlıları Tercih Edersen İyi Olur . .

3 aylık bir bebeğim var ve emziriyorum..ancak bu son haftalarda özellikle çook acıkıyorum ve doymuyorummm:)özellikle canım tatlı istiyor sürekli...hamileyken bile bu kadar tatlı yediğimi hatırlamıyorum..kilo almaktan çok korkuyorum ki hala veremediğim !!kilolarım var..sizce doyurucu olması adına neler yeemliyim ki sütüme de yarasın..önerilerinizi bekliyorum

haklısın tatlı daha çok kilo yapabilir ama sütlü ve şerbetli tatlılar süt yapıyor inan.
bende senin gibi tatlıya çok düşmüştüm kilo korkusuda vardı ama yedim.o an bebeklerimize süt olsunda onlar sütümüzü bol bol emsinde ,, onlar büyünce zaten istediğimiz gibi kiloları verebiliriz.
sana tavsiyem canın ne çekiyorsa ye.
eskilerin bi lafı vardır,sütün çeker diye ben biraz inanıyorum bu lafa:1:

Back