• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

emzirirken lahana diyeti

birsu33

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
13 Mart 2010
18
1
86
İçel Mersin
kaydirigubbakcemile2arkaşlar irademe sahip olamıyorm sürekli bişyler yemek istiyorm.bugün lahana diyetine başladm emzirdiğm için tedirgin oldm acaba süt azalırmı veya kalitesi düşermi tadı bozulurmu deneyen varmı

okudugum bebek bakım kıtabında lahana gıbı koku veren yıyeceklerın cok tuketılmemesı onerılıyor sute kokusu gecermıs bebegı sogutabılırmıs.. tabıı daha tecrube etme sansım olmadı pratıkte durum nasıl bılemem :)

ay lahana felaket gaz yapar..yeme sakın..suyunu falan da içme..bebeğe geçiyor doğrudan..ayrıca karnıbahar,brokoli de öyle..

lahana diyetini yapan oldumu acaba bende istiyorum bebeğim 6 aylık hem emiyor hem mama alıyor ek gıdada alıyor. bende artık zayıflamalıyım oburun teki oldum aynaya bakamıyorum. brokoli karnıbahar demiş biri bebeğim onları çok seviyor. gaz kaka problemi yok onun haricinde bir sorun olur mu ki acep.:44:

okudugum bebek bakım kıtabında lahana gıbı koku veren yıyeceklerın cok tuketılmemesı onerılıyor sute kokusu gecermıs bebegı sogutabılırmıs.. tabıı daha tecrube etme sansım olmadı pratıkte durum nasıl bılemem :)

kitabının adıı ne ?

ben sabiha paktunanın annelik akedemisi kitabını okumuştum ondada ağır kokulu sebzelerin lahana soğan gibi süte geçebileceğini ve bebeğinde meme bırakabileceğini söylüyor. ama ben çok fazla soğan yerim bebeğimin bir problemi olmadı şimdiye kadar

Ben de gaz yapar diye biliyorum. Başka bir diyet bulsanız. Ben de şu an yapıyorum.Sebze, bazen et, salata, cacık, aralarda meyve yada kuru kayısı, incir, badem... Sütüm de iyi, kilo da veriyorum.

Back