Emzirirken hamile kalmak

Doktorunuz kesmenizi soyluyorsa kesmelisiniz. Bunun nedeni vitaminsiz, besinsiz kalmak vs degil. Hamileyken emzirdikce rahminiz uyarilacak. Bu uyarilar kasilmalara, erken doguma sebep olabilir. Her Rahim kasilmasinda icerideki fetusun oksijen alimi limitlenir. Plasentadaki damarlar her kasilmada sikilip daralir. Siz emzirdiginiz icin surekli rahmi bile bile uyarmis olacaksiniz. Bu da o icerideki bebek icin tehlike olusturabilir. Hamileyken, hele ki ilerleyen zamanlarda goguslerin uyarilmasi iyi degil. Kulaktan dolma yalan yanlis bilen insanlari dinlemeyin, doktorunuzu dinleyin.

Hamile olduğu halde emzirmeye devam edenler olduğunu biliyorum. Ben artık emzirmenin anne karnındaki bebeğe bir zararı olmadığınının tespit edildiğini duymuştum. Bebeğin çok küçük. Biraz araştır bu konuyu Can'ım. Tek bir dr sözüyle kesme hemen

bende emzirirken hamile kaldım bebeğim 8 aylıktı o zaman ne yaptıysam olmadı doğumuma 2 ay vardı ağlaya ağlaya bırakmak zorunda kaldık çok zordu şimdi oğlum 2,5 yaşına geldi 2 gündür bıraktırmak için uğraşıyorum bant yapıştırdım acıyo uf oldu diyorum dün gece öyle uyudu bakalım bu gece ne yapı

Emzirirken hamile kalan varmi aranizda emmeyi biraktirtinizmi yoksa devammi ettiniz devam ettiyseniz bebeginize bi zarari,oldumu anneler yardiim ???

Ikizlerim 3,5 aylıkken hamile olduğumu öğrenmiştim. Hem doğum doktorumla hemde ( ikizlerim prematüre doğduğu için haftalık kontrole götürdüğüm ) çocuk doktorumla bu konuyu konuştum. Ikisi de sütten kesmememi söyledi, doğum doktorum "zaten bir süre sonra hormonlardan kaynaklı sütün tadı değişecektir, ozaman kendiliğinden bırakırlar, kesme, anne sütü almaya devam etsinler" dedi. Ben 7 aylık hamileyken ikizlerim 11 aylıktı o zaman ikisininde midesi bulandı ve tek seferde bıraktılar.
Kızım gününde gayet sağlıklı bir şekilde doğdu 19 aylık olana kadar da emzirdim.
Ama yinede en iyisi bir uzmanla görüşün, hayırlısıyla kucağınıza almanızı dilerim.

Ayy icimi rahatlattiniz peki memeyi birakinca hemen biberon tuttularmi

Cok sagol kuzum bende oyle dusundum

Hayır kesmeniz gerekmiyor. Hatta 2. Çocuğunuzu doğurduktan sonra iki çocuğunuzu aynı anda emzirebilirsiniz bile ama ne yazık ki ülkemizde bu bilinçlilik doktorlarımızda bile yok.
Ayy nasil rahatlattiniz beni ya cok sagolun bide oglum,ishal,oldu ama sanirim benden gecti kaynanam dio olduruceksin cocugu zehirledin iste emzirme falan cook korkuttu beni

Emzirirken hamile kalan varmi aranizda emmeyi biraktirtinizmi yoksa devammi ettiniz devam ettiyseniz bebeginize bi zarari,oldumu anneler yardiim ???
Oyyy ne güzellll, bebişler arasında yaş farkı olmayacak maaşallah :)

onun dışında ablam üçüncüye, ikinciyi emzirirken hamile kaldı evet ve doktor sütü kesmesini söyledi derhal.
ama lütfen siz bu gibi önemli durumları burada sormaktansa doktora gidin.
anne olup bu durumu yaşayanlar dahi cevap verse yine de gidinnnn

Tebrikler :))))

Ayy icimi rahatlattiniz peki memeyi birakinca hemen biberon tuttularmi

Normalde ek gıdaya da geçtiğimiz için yatmadan önce 1 kere mama veriyordum canım. Kızım emzik emdiği için biberonda zorlanmadı, ama oğlum emzik almadığı için çok kolay almadı biberonu, zaten bisüre sonrada alıştırma bardağına geçtik.
Allah sağlık versin bebişlerine inşaallah..

Bizimkiside ne emzik tutuyo ne biberon napicami sasirdim amin canim hepimizinkine cok sagol

Bizimkiside ne emzik tutuyo ne biberon napicami sasirdim amin canim hepimizinkine cok sagol

bebegin kaç aylık? Benim oğlum 4buçuk aylıkken emzik tuttu. Öncesinde öğürüyor hatta kusuyordu. Kauçuk emzik aldık onu beğendi.

İnşallah sağlıkla sihhatle ikinci evladın da dünyaya gelir canım.

Vallah birsuru emzik aldik tutmuyo isiryo disleride var 11 bucuk aylik oglum kesmeyi dusunmuyorum sutten sagol kuzucum amin

Merhaba hanımlar, bende emzirirken hamile kaldım çocugum kendi bıraktı emmeyi. Ben göğüste süt kalır mı sağmalı mıyım diye merak ediyorum 18 haftalık hamileyim. Göğüslerim de ağırı var ne yapmalıyım bilmiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…