- 25 Şubat 2011
- 10.393
- 25.117
-
- Konu Sahibi Kuzeymasal
Ben degil ama kuzenim kalmisti. Emzirirken hamile oldgunu ogrendi mecbur sutu kestiEmzirirken hamile kalan varmi aranizda emmeyi biraktirtinizmi yoksa devammi ettiniz devam ettiyseniz bebeginize bi zarari,oldumu anneler yardiim ???
Emzirirken hamile kalan varmi aranizda emmeyi biraktirtinizmi yoksa devammi ettiniz devam ettiyseniz bebeginize bi zarari,oldumu anneler yardiim ???
Ayy icimi rahatlattiniz peki memeyi birakinca hemen biberon tuttularmiIkizlerim 3,5 aylıkken hamile olduğumu öğrenmiştim. Hem doğum doktorumla hemde ( ikizlerim prematüre doğduğu için haftalık kontrole götürdüğüm ) çocuk doktorumla bu konuyu konuştum. Ikisi de sütten kesmememi söyledi, doğum doktorum "zaten bir süre sonra hormonlardan kaynaklı sütün tadı değişecektir, ozaman kendiliğinden bırakırlar, kesme, anne sütü almaya devam etsinler" dedi. Ben 7 aylık hamileyken ikizlerim 11 aylıktı o zaman ikisininde midesi bulandı ve tek seferde bıraktılar.
Kızım gününde gayet sağlıklı bir şekilde doğdu 19 aylık olana kadar da emzirdim.
Ama yinede en iyisi bir uzmanla görüşün, hayırlısıyla kucağınıza almanızı dilerim.
Cok sagol kuzum bende oyle dusundumHamile olduğu halde emzirmeye devam edenler olduğunu biliyorum. Ben artık emzirmenin anne karnındaki bebeğe bir zararı olmadığınının tespit edildiğini duymuştum. Bebeğin çok küçük. Biraz araştır bu konuyu Can'ım. Tek bir dr sözüyle kesme hemen
Ayy nasil rahatlattiniz beni ya cok sagolun bide oglum,ishal,oldu ama sanirim benden gecti kaynanam dio olduruceksin cocugu zehirledin iste emzirme falan cook korkuttu beniHayır kesmeniz gerekmiyor. Hatta 2. Çocuğunuzu doğurduktan sonra iki çocuğunuzu aynı anda emzirebilirsiniz bile ama ne yazık ki ülkemizde bu bilinçlilik doktorlarımızda bile yok.
kaynanamla oturdugumu kim soyledikiSüpriz olmuştur.
kaynanamin yaninda oturdugumu kim soyledi,hamile,oldugumu ogrendikleri anda ev aldilar suan annemdeyim hersey hazir olunca evime gecicem insallahBen evde usuyecek 2. cocuk icin uzuldugumden yazdim.
Konuda da doktorunuz ne diyorsa o.
Oyyy ne güzellll, bebişler arasında yaş farkı olmayacak maaşallah :)Emzirirken hamile kalan varmi aranizda emmeyi biraktirtinizmi yoksa devammi ettiniz devam ettiyseniz bebeginize bi zarari,oldumu anneler yardiim ???
Ayy icimi rahatlattiniz peki memeyi birakinca hemen biberon tuttularmi
Bizimkiside ne emzik tutuyo ne biberon napicami sasirdim amin canim hepimizinkine cok sagolNormalde ek gıdaya da geçtiğimiz için yatmadan önce 1 kere mama veriyordum canım. Kızım emzik emdiği için biberonda zorlanmadı, ama oğlum emzik almadığı için çok kolay almadı biberonu, zaten bisüre sonrada alıştırma bardağına geçtik.
Allah sağlık versin bebişlerine inşaallah..
Bizimkiside ne emzik tutuyo ne biberon napicami sasirdim amin canim hepimizinkine cok sagol
Vallah birsuru emzik aldik tutmuyo isiryo disleride var 11 bucuk aylik oglum kesmeyi dusunmuyorum sutten sagol kuzucum aminbebegin kaç aylık? Benim oğlum 4buçuk aylıkken emzik tuttu. Öncesinde öğürüyor hatta kusuyordu. Kauçuk emzik aldık onu beğendi.
İnşallah sağlıkla sihhatle ikinci evladın da dünyaya gelir canım.
İyi maşallah 9 yaşına getirmişsin bileEmzirirken hamile kalan varmi aranizda emmeyi biraktirtinizmi yoksa devammi ettiniz devam ettiyseniz bebeginize bi zarari,oldumu anneler yardiim ???