- 27 Ocak 2016
- 560
- 208
-
- Konu Sahibi Kuzeymasal
Doktorum kes dedi 10 aylik oglum saglik ocagindaki,hemsore bebegine bi zarari olmaz sen zayif vitaminsiz kalirsin dediBunu doktora danışmanız lazım, en doğru şekilde sizi yönlendirecektir.
İlk bebek kaç yaşında?
Benim bildiğim hamilelikte diğerini sütten kesmeniz gerekiyor.
Ama en doğru doğum doktorunuz sizi yönlendirir bu konuda.
Konumun cevabi bu degil ben baska biseyden bahsediyorum korunarak oldu yada korunmayarak onemli olan bu degilKonularinizi hatirliyorum. 2. bebek icin yanlis bir zaman degil mi? korunarak oldu sanirim ama daha once de konunuz var bununla ilgili. korunma yonteminizi yeniden gozden gecirin.
Bende emzirirken hamile kaldım ve 1 hafta içinde kestim doktor demişti
Konumun cevabi bu degil ben baska biseyden bahsediyorum korunarak oldu yada korunmayarak onemli olan bu degil
İlk önce sabah ve gece emzirdim 2 3 gün sanra da 2 gün sadece gece uyuyacağında emzirdim uyndıkça su versin kızım 14 aylıktı o zamn 3 4 gün sürdü sadeceNasil kestiniz acaba biraktiramiyorum aglarken ölucek diye,korkuyorum tikaniyo
Süpriz olmuştur.Ben evde usuyecek 2. cocuk icin uzuldugumden yazdim.
Konuda da doktorunuz ne diyorsa o.
Devam edebilir ama anne daha çok yorgun düşecek zatn 3. aydan snra süt azalacaktırHayır kesmeniz gerekmiyor. Hatta 2. Çocuğunuzu doğurduktan sonra iki çocuğunuzu aynı anda emzirebilirsiniz bile ama ne yazık ki ülkemizde bu bilinçlilik doktorlarımızda bile yok.
Emzirirken hamile kalan varmi aranizda emmeyi biraktirtinizmi yoksa devammi ettiniz devam ettiyseniz bebeginize bi zarari,oldumu anneler yardiim ???
Devam edebilir ama anne daha çok yorgun düşecek zatn 3. aydan snra süt azalacaktır
Hem hamile hem çocuk emzirecek gerçekten çok yorulur kilo bile kaybeder anneyok süt azalmaz sadece düzene girer. Sık sık emzirildiği sürece azalma olmaz. Ha ama tabi sizin dediğiniz gibi anne yorulabilir. O konuda pek bilgim yok.