Ama tatlı isteği var inanılmaz bir şekilde kilo aldiriyo bazı şeyleri kisincada sütüm azalıyorYapmayın lütfen yapmayın. En az 6 ay emzirin, sonrasını düşünürsünüz. Çocuğunuzun gelişiminin gerilemesini istemiyorsanız emzikli dönemde diyet yapmayın, kendinizi kısıtlamayın
emiziriyorum diye inek gibi yiyorumHem emzirip hem sütümü azaltmadan kilo vermek istiyorum var mı böyle bir diyet uygulayan varsa tavsiyelerinizi paylaşabilir misiniz
kısmayın işte. daha çok sağlıklı şeylere yönelin canınız tatlı isteyince çikolata, pasta yerine meyve, sütlaç vb şeyler yiyebilirsinizAma tatlı isteği var inanılmaz bir şekilde kilo aldiriyo bazı şeyleri kisincada sütüm azalıyor
Ben diyetisyen kontrolüyle diyet yapıyorum oğlu. 2.5 aylık sadece anne sütü alıyor sütüm azalmadığı gibi arttı ve daha kaliteli bebeğin kilo alımıda çok iyi çok şükür. Yani işin uzmanıyla ilerlerseniz süt azalmadığı gibi kaliteli hale geliyor. Boş kalorinin süt artırmadığı biliniyor artık. Sütün artması için bol bol su ve sık sık emzirmek gerek.Hem emzirip hem sütümü azaltmadan kilo vermek istiyorum var mı böyle bir diyet uygulayan varsa tavsiyelerinizi paylaşabilir misiniz
Ben diyetisyene gitmiştim. Süt artıran, kilo verdiren diyetti, listemi paylaşmıştım. Konularımda var, emziren anne diyeti başlıklı.Hem emzirip hem sütümü azaltmadan kilo vermek istiyorum var mı böyle bir diyet uygulayan varsa tavsiyelerinizi paylaşabilir misiniz
Gerçekten bünye meselesi. İlk kızımda ben diyetsiz emzirerek hemen kilo verdim ama ikinci doğumumda çok sık emen bi bebeğim olmasına rağmen gitmiyo kilolar diyetsiz:)Bu emzirirken kilo olayı tamamen bünyeyle alakalı galiba. Ben 78 kilo ile doğuma girdim,doğumdan 1 hafta sonra 70dim. 4 ay oldu 57 kiloyum. Resmen eridim. Bebeğim alerjik çıktı o yüzden zorunlu diyet yapıyorum ama o diyetin kilo vermekle ilgisi olduğunu sanmıyorum çünkü doymak için deli gibi patates makarna börek falan yiyorum mesela.
En güzeli diyetisyenle ilerlemenizi tavsiye ederim.
Gerçekten bünye meselesi. İlk kızımda ben diyetsiz emzirerek hemen kilo verdim ama ikinci doğumumda çok sık emen bi bebeğim olmasına rağmen gitmiyo kilolar diyetsiz:)
Bu arada büyük kızımında süt ve süt ürünleriyle yumurta alerjisi vardı o diyeti yapmıştım bende çok zordu Allah yardımcın olsun ama geçiyo bizimki 7. Ayında geçmişti
Benim kızımda 4 aylıkken kakada kan görüldü döküntü vs hiçbir şey yoktu onun üzerine bulunduğum ildeki alerji doktoruma gidince her şeyi yasaklamıştı et tavuk balık ne varsa yiyecek bir şey kalmıyordu elimde:) dedim bu böyle olmaz iyi bi doktora gideyim ankara’da bülent enis şekerel var alerji derneği başkanı hacettepe’nin hocası. Bu proktokolit sadece süt ve süt ürünleriyle yumurtayı yemiceksin ek gıdaya 5 aylıkken başlıcaz dedi ve hafta hafta ben ne yicem çocuk ne yicek yazdı. 2 aylık bi diyet planıyla 7. Ayda artık kızımda bende her şeyi rahatça yiyordukAllah razı olsun. Onun zorluğunu yaşayan bilir heralde. Sizin diyette neler yasaktı?
Ben diyetisyen kontrolüyle diyet yapıyorum oğlu. 2.5 aylık sadece anne sütü alıyor sütüm azalmadığı gibi arttı ve daha kaliteli bebeğin kilo alımıda çok iyi çok şükür. Yani işin uzmanıyla ilerlerseniz süt azalmadığı gibi kaliteli hale geliyor. Boş kalorinin süt artırmadığı biliniyor artık. Sütün artması için bol bol su ve sık sık emzirmek gerek.
Evet emzirnce tatlı isteği çok oluyor ama bunun içinde diyetisyen daha masum şekilde tatlı isteğini gideriyor zaten.
Bazıları için 6 ay öncesi diyete girmek acımasızca gelebilir ama yüksek kilolu insanların emzirme döneminde ekstra yiyerek fazla kilo almasıda sağlığı açısından sıkıntı.
Yani kendi başınıza değil ama mutlaka iyi bir diyetisyenle ilerlerseniz sütünüze hiçbir şey olmaz
TeşekkürlerBen diyetisyene gitmiştim. Süt artıran, kilo verdiren diyetti, listemi paylaşmıştım. Konularımda var, emziren anne diyeti başlıklı.
Merhaba konus eski ama Bülent beye ben de gitmeyi düşünüyorum kanlı kaka var bebeğim 2 aylık 1 aydan itibaren diyet yapıyorum ama geçmedi. Nasılsınız suan ? Bülent hoca iyi mi tavsiye eder misiniz ?Benim kızımda 4 aylıkken kakada kan görüldü döküntü vs hiçbir şey yoktu onun üzerine bulunduğum ildeki alerji doktoruma gidince her şeyi yasaklamıştı et tavuk balık ne varsa yiyecek bir şey kalmıyordu elimde:) dedim bu böyle olmaz iyi bi doktora gideyim ankara’da bülent enis şekerel var alerji derneği başkanı hacettepe’nin hocası. Bu proktokolit sadece süt ve süt ürünleriyle yumurtayı yemiceksin ek gıdaya 5 aylıkken başlıcaz dedi ve hafta hafta ben ne yicem çocuk ne yicek yazdı. 2 aylık bi diyet planıyla 7. Ayda artık kızımda bende her şeyi rahatça yiyorduk
Merhaba, kızım 6 yaşında oldu çok memnunum Bülent hocadan kızım 8. Ayında tüm şikayetleri bitmişti. Mutlaka tavsiye ederim.Merhaba konus eski ama Bülent beye ben de gitmeyi düşünüyorum kanlı kaka var bebeğim 2 aylık 1 aydan itibaren diyet yapıyorum ama geçmedi. Nasılsınız suan ? Bülent hoca iyi mi tavsiye eder misiniz ?
Gittik bugün Bülent hocaya bütün yaptığım diyeti kaldırdı 5 gün sonra da süt ürünlerini açmaya başlayacağım kan göreceksin ama devam dedi sadece çok kan vs olursa bana yaz dedi 4.5-5.5 ay arası da ek gıdaya geçeceğiz dedi. Sizin de gecene kadar kanama devam etmiş miydi çok uzun zaman olmuş ama hatırlıyor musunuz?Merhaba, kızım 6 yaşında oldu çok memnunum Bülent hocadan kızım 8. Ayında tüm şikayetleri bitmişti. Mutlaka tavsiye ederim.
Unutur muyum o günleri :) evet çizgi ve nokta kanlar olmuştu bülent hoca devam et dedi sonrada geçti. Özellikle yoğurt gününde olmuştu. Yoğun bi kanama olmadığı sürece devam ettiriyo zaten yoğun kanamada olmadı çok şükürGittik bugün Bülent hocaya bütün yaptığım diyeti kaldırdı 5 gün sonra da süt ürünlerini açmaya başlayacağım kan göreceksin ama devam dedi sadece çok kan vs olursa bana yaz dedi 4.5-5.5 ay arası da ek gıdaya geçeceğiz dedi. Sizin de gecene kadar kanama devam etmiş miydi çok uzun zaman olmuş ama hatırlıyor musunuz?
Ayy inşallah bizde de olmaz ve geçer gider çok can sıkıcı gerçekten. Çok teşekkür ederim :)Unutur muyum o günleri :) evet çizgi ve nokta kanlar olmuştu bülent hoca devam et dedi sonrada geçti. Özellikle yoğurt gününde olmuştu. Yoğun bi kanama olmadığı sürece devam ettiriyo zaten yoğun kanamada olmadı çok şükür
Hiç endişeniz olmasın emin ellerdesiniz. Geçecek gidrcek. Bülent hoca bu işin ustasıdır.Ayy inşallah bizde de olmaz ve geçer gider çok can sıkıcı gerçekten. Çok teşekkür ederim :)